מה הפירוש מי זה?מי זה?
עוד גדול
אתה לא יודע מי זה?מרן הגאון הגדול רבי פינחס מוסבי שליט"א רב בית כנסת וקהילת "בית הרואה - שערי רחמים"
לא מכיר ולא חושב שהוא מוכר בציבור!מה הפירוש מי זה?
אתה לא יודע מי זה?
מי לא מכיר???
אני מניח שהיית אמור להבין לבד שגם אני לא מכיר אותו.לא מכיר ולא חושב שהוא מוכר בציבור!
מה האירוע?האמצעי שבמרכז התמונה
הצג קובץ מצורף 19257
נראה גם מרן הרב ברכץ
מי זה?
מחבר הגיליון 'עמודיה שבעה' (כמדומני יש עליו אשכול נפרד או...)ברית מילה לנינו הראשון של הרה"ג רבי פינחס מוסבי שליט"א נכד להרה"ג רבי יהודה לסרי שליט"א
'שמעתי - מופתים', מה הכוונה? הוא סיפר על עצמו? אני מכיר הרבה שיכולים "להשמיע לך מופתים על עצמם"...אני שמעתי ממנו גם מופתים...
סיפר לי חבר אברך שהיה באפיית מצות אצל "מספר אחד" (לא זוכר את כל המילים באידיש)... קיצער אותו "מקצועי - נאמבר 1" עומד חצי מטר מהשולחנות והתנור כשבידו "לאפה שווארמה" והוא נוגס בה בכל פה ובכל לב, לא יאומן כי יסופר, וכדי בזיון וקצף.היאך הוא מסכים שכ"כ בסמיכות ללישה ישתו קולה?
טיפה אחת והוי מי פירות עם מים ...
נו, סיפור מתחסיפר לי חבר אברך שהיה באפיית מצות אצל "מספר אחד" (לא זוכר את כל המילים באידיש)... קיצער אותו "מקצועי - נאמבר 1" עומד חצי מטר מהשולחנות והתנור כשבידו "לאפה שווארמה" והוא נוגס בה בכל פה ובכל לב, לא יאומן כי יסופר, וכדי בזיון וקצף.
זה הסיום לצערי, הוא אמר להם מה קורה כאן, אמרו לו (בני "החבורה") מה לעשות זה הבוס... משהו כזה.נו, סיפור מתח
מה ההמשך, חוץ מבזיון וקצף (של הקולה שהולכת יחד?)
אם זה היה באגט וסודה (קולה - קול ה' בכח, סודה - סוד ה' ליראיו) אזי זה היה 'לחם צר ומים לחץ'...נו, סיפור מתח
מה ההמשך, חוץ מבזיון וקצף (של הקולה שהולכת יחד?)
אכן הוא המחבר...מחבר הגיליון 'עמודיה שבעה' (כמדומני יש עליו אשכול נפרד או...)
מסתומא ש"ראש בריא" התכוון ששמע מופתים עליו.'שמעתי - מופתים', מה הכוונה? הוא סיפר על עצמו? אני מכיר הרבה שיכולים "להשמיע לך מופתים על עצמם"...
זה מה שרציתי 'לשמוע'!ברור עליו ולא שהוא סיפר ... מי שמכיר את הרב יודע מה זה ענוה לפני עשרים שנה אני זוכר שהיה אחראי על נקיון בית הכנסת... הרב פוקס אמר לי איפה תראה כאלה רבנים אצלינו כזו ענוה..רק אצלו זה ענוה בריאה ולא כסילות וזלזול בעצמו...
יש אחד מהחסידים שלו מר רוני גילה לפני למעלה מכ' שנים היה לו אבנים בכליות וסבל מאוד הרב אמר לו בדרך צחות ההפכי הצור אגם מים והעביר את ידו על גבו של מר גילה ואמר לו הרב אין שום אבנים !!! וכך הוי הכל ירד בבית הכסא....
עוד מופתים רבים שמעתי מאז
המופת הכי גדול לדידן הוא כי הרב שליט''א עובד ה' בצורה נוראה ברציפות שאין דומה לו שנים על גבי שנים בגדר 'משנה לא זזה ממקומה' והרציפות סוד הקדושה כמאמר החזון איש...