גם וגם.האם נוח שענייני הלכה מחולקים לפי ד' טורים, או שעדיף לפי נושאים,
לפעמים אתה רוצה להדגיש חלק ממה שהכותב הקודם כתב....כדאי שבלחיצה על הגב לפוסט לא יהיה ניתן לערוך את הציטוט
באופן הקיים אני יכול להכניס מילים לכותב שלפני...
ניתן בכל אופן לצטט רק חלק מהפוסט ע"י בחירת הכיתוב ולחיצה על הגבלפעמים אתה רוצה להדגיש חלק ממה שהכותב הקודם כתב....
ומה בכך? כל אחד יכול לראות את הפוסט המקורי ואת המצוטט הערוך ולהבין ..כדאי שבלחיצה על הגב לפוסט לא יהיה ניתן לערוך את הציטוט
באופן הקיים אני יכול להכניס מילים לכותב שלפני...
נ"ל מנהלי הפורום הבינוומה בכך? כל אחד יכול לראות את הפוסט המקורי ואת המצוטט הערוך ולהבין ..
בדיוק על הנידון שלך אני מדבר, שגם אם משהו יכניס לחברו מילים, כל אחד יכול לראות את המקורי ואת המזוייף, ככה שזה לא אסון גדול.נ"ל מנהלי הפורום הבינו
ואין עניין להאיריך בזה
הנידון הוא האם אני יכול לערוך את מה שהשני כתב ולהכניס לו מילים לפוסט וד"ק
השאלה אם זה לא מכביד על השרת של הפורום.ועוד הצעה חשובה, ליצור אשכול שבו יהיה ניתן לבקש מחברי הפורום להעלות לכאן ספרים וקבצים תורניים (או עמודים מסויימים).
לכאורה כן. ולכן בפורומים השניים עשו אפשרות כזו אבל עם הגבלה על המשקלהשאלה אם זה לא מכביד על השרת של הפורום.
אכן זה מכביד על השרתים מעט, אך השקענו מאוד בבנייה איכותית של הפורום בשרת חזק ובגרסה מתקדמת שלו ולא אמור להפריע בכמות סבירה.ועוד הצעה חשובה, ליצור אשכול שבו יהיה ניתן לבקש מחברי הפורום להעלות לכאן ספרים וקבצים תורניים (או עמודים מסויימים).
לפי מה שכתבו שרוצים להעלות ספרים, אני מאמין שצריך יותר.אכן זה מכביד על השרתים מעט, אך השקענו מאוד בבנייה איכותית של הפורום בשרת חזק ובגרסה מתקדמת שלו ולא אמור להפריע בכמות סבירה.
לפיכך נפתחה אפשרות כזו, עד 5 מ"ב.
האם לדעת הציבור הק' צריך יותר מזה?
נראה לי שכן. ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי. אולי יהיה דרייב מיוחד לפורום (אני לא מבין בזה)האם לדעת הציבור הק' צריך יותר מזה?
לפי מה שכתבו שרוצים להעלות ספרים, אני מאמין שצריך יותר.
אא"כ מחליטים פשוט שלא יעלו ספרים אלא יעלו רק קישור לדרייב וכד'.
הבעיה היא שאם אתה רוצה לעשות אשכול ייעודי לספרים בנושא מסוים, כגון תכלת (שפתחתי), יהיה מסורבל שהכול מהדרייב. אם אני רוצה שכל משתמש יעלה את מה שיש לו, לא כולם מבינים איך עושים את זה ופשוט לא יעלו את החומר.לכן נלענ''ד שספרים ממש נכון יותר להעלות בקישור לדרייב ולא כקובץ.
מהבחינה הזו אפשר לאפשר זאת למחברים עצמם (מחברי הפורום) שיעלו את ספריהם וחיבוריהם, ולא שכל אחד יעלה ספרים של אחרים (אא"כ המחבר ביקש ממנו להעלות).העלאת קבצים כגון ספרים גם כך עשויה להיות בעייתית בפני עצמה, בהיבט החוקי.
עלוני שבת וקבצים שנועדו להפצה זו לא בעיה.
אבל ספרים זה מורכב יותר דורש רשות שימוש מהמחבר, אחרת זה כרוך בבעיות של זכויות יוצרים.
לכן אנו נוטים לע''ע שלא לאפשר.
אבל פתוחים להצעות.