היחס לנציגי ציבור, איך אמור להיות

בנאות דשא

חבר קבוע
מסביבות הדקה 39 ואילך,
דברים יסודיים,
שיחה מהשבוע שעבר.
יודע אני כי גם עליו ימתחו ביקורת וכו' וכו',
אבל למי שמכיר למי שיודע קצת הסטוריה, יודע נאמנה כי הרב שליט"א מונח עמוק בתוך נבכי מהלכי הציבור החרדי וזכה להתקרב ולשמוע ולקבל אורחות חיים מכל גדולי ישראל מהדור הזה ומהקודם

נערך לאחרונה:
מסביבות הדקה 39 והילך,
דברים יסודיים,
שיחה מהשבוע שעבר.
אבל למי שמכיר למי שיודע קצת הסטוריה, יודע נאמנה כי הרב שליט"א מונח עמוק בתוך נבכי מהלכי הציבור החרדי וזכה להתקרב ולשמוע ולקבל אורחות חיים מכל גדולי ישראל מהדור הזה ומהקודם
יש"כ.
אומנם הוא מדבר מעט קשה וחריף, וניתן בחלק מן הדברים לשים כוכביות, אבל כעיקרון - זה פשוט וברור.

אכן דבריו של הרב נויגרשל דברים יסודיים.
רק שלפי דבריו, אני כעת בצע"ג על דבריו של מרן זצוק"ל, שאמר בקלטת הוידאו המפורסמת "הוא לא ישמע לי. הוא עצמאי מדי. הוא לא מקשיב לי".

השאלה היא מה היחס שלנו צריך להיות לנציגים אם נודע שהנציגים אינם עושים את שליחות הרבנים אשר מחמתם בחרנו בהם?

השאלה היא מה היחס שלנו צריך להיות לנציגים אם נודע שהנציגים אינם עושים את שליחות הרבנים אשר מחמתם בחרנו בהם?
הייתי מתרשם מדבריך
אבל טענות מסוג שלך נשמעו בעבר כבר שנים ע"ג שנים - ודווקא אתה ושכמותך לא קיבלת את הטענות מעין אלו

ופתאום עכשיו אתה נזכר לנופף בטענות הללו?? - ואתה עוד רוצה שנאמין לך שאתה שואל ממש בכנות

הייתי מתרשם מדבריך
אבל טענות מסוג שלך נשמעו בעבר כבר שנים ע"ג שנים - ודווקא אתה ושכמותך לא קיבלת את הטענות מעין אלו

ופתאום עכשיו אתה נזכר לנופף בטענות הללו?? - ואתה עוד רוצה שנאמין לך שאתה שואל ממש בכנות
איני יודע על איזה טענות שנטענו אתה מדבר.
ואיני יודע מהיכן אתה שואב את הביטחון לכתוב מה אני קיבלתי ומה לא.

ובכלל לא ביקשתי שתתרשם ולא חשבתי שזה יקרה, וגם לא נופפתי בשום טענה. סה"כ שאלתי מה היחס צריך להיות במקרה כזה?

מהביטחון של רב אחד שזעק על מרן הגרי"ח סופר שליט"א תראו באיזה ביטחון הוא כותב עלי כך וכך...
ובסוף התברר שלא דובים ולא יער, בספר מפורש להדיא שמדבר על אברך צעיר מבני ברק שביקש את חוו"ד של מרן שליט"א.

איני יודע על איזה טענות שנטענו אתה מדבר.

ובכלל לא ביקשתי שתתרשם ולא חשבתי שזה יקרה, וגם לא נופפתי בשום טענה. סה"כ שאלתי מה היחס צריך להיות במקרה כזה?
הטענות שנשמעו- במשך שנים , שהנציגים לא שומעים לרבנים , ומטעים את הרבנים, וקובעים להם עובדות בשטח.

הבטחון שלי בדברים שכתבתי- משום מה בתוך עמי אנוכי יושבת ובמשך שנים הסתובבי בין תלמידי ר' יצחק ושאר הרבנים הספרדים, ותמיד תמיד דחו טענות מעין אלו ומעין הסוג שהשמעת, שאין דבר כזה.

הטענות שנשמעו- במשך שנים , שהנציגים לא שומעים לרבנים , ומטעים את הרבנים, וקובעים להם עובדות בשטח.

הבטחון שלי בדברים שכתבתי- משום מה בתוך עמי אנוכי יושבת ובמשך שנים הסתובבי בין תלמידי ר' יצחק ושאר הרבנים הספרדים, ותמיד תמיד דחו טענות מעין אלו ומעין הסוג שהשמעת, שאין דבר כזה.
איני יודע בין מי הסתובבת, אתה כתבת עלי:
ועל זה שאלתי.
אני איני דובר של אף אדם בחצרו של הרב יצחק.

איני יודע בין מי הסתובבת, אתה כתבת עלי:

ועל זה שאלתי.
אני איני דובר של אף אדם בחצרו של הרב יצחק.
לא דיברתי על חצר מסויימת אלא רק "בין הייתר"

מ"מ לגופו של עניין אותי חינכו שנים ע"ג שנים שאין כזה דבר שהציגים לא שומעים לרבנים

וממילא שאלתך אינה קיימת - כי היא נוגדת את המציאות

כשתהייה מציאות כזו , אז נוכל לראות מה להשיב על שאלתך

מסביבות הדקה 39 ואילך,
דברים יסודיים,
שיחה מהשבוע שעבר.
חסום בנטפרי

אבל כבר העלו משהו יותר מעודכן איך שהרב מיה לוחץ לו יד בחמימות יתרה ..
לא כן?
אני לא יודע למצוא כל מיני הסרטות,
...

עכ"פ,
מה לי "יותר מעודכן" או "פחות מעודכן"...
את המציאות העגומה אין צורך ואין אפשרות להכחיש... ה"י.

...

עכ"פ,
מה לי "יותר מעודכן" או "פחות מעודכן"...
את המציאות העגומה אין צורך ואין אפשרות להכחיש... ה"י.
אם הבנתיך נכון,

לא שנה אם הרבנים מסכימים או לא,
המציאות עגומה, וחייב לשנות את המצב,
כך דעתך דעת תורה

ראשי תחתית