לדעתי זה פחות עניין של תורם וכסף, כי לזה לא נראה לי שחסר כסף ב"ה וזה גם לא עלות כ"כ גדולה, העניין העיקרי הוא החלק הלוגיסטי שבדבר, לדאוג שאחרי שמדפיסים את העלון, תוך יום יומיים הוא ישלח לכל רחבי הארץ וזה סיפור קצת יותר גדול, אבל אני מאמין גם זה יסתדר יום אחד ובכל הארץ יצא קוום...
לדעתי זה פחות עניין של תורם וכסף, כי לזה לא נראה לי שחסר כסף ב"ה וזה גם לא עלות כ"כ גדולה, העניין העיקרי הוא החלק הלוגיסטי שבדבר, לדאוג שאחרי שמדפיסים את העלון, תוך יום יומיים הוא ישלח לכל רחבי הארץ וזה סיפור קצת יותר גדול, אבל אני מאמין גם זה יסתדר יום אחד ובכל הארץ יצא קוום...
אני גם חושב שזה לא ענין של כסף, הגר"ד שליט"א ידוע כאחד מגדולי המגייסים של התמכין דאורייתא, ובוודאי ניתן לגייס אחד מעשירי תבל לדבר זה.
נ.ב. מצורף תמונה של מרן רה"י שליט"א יחד עם מרן הראש"ל שליט"א בארצות הניכר, ככל הנראה בטרקלינו של אחד מן הגבירים הנ"ל שיכולים לזכות בהפצת התורה מידי שבוע...
לא נראה לי בכלל שהרב מתנגד לזה, אם הוא היה מתנגד לזה זה לא היה יוצא במייל והשיעור לא היה עולה לרשת ולא משודר ברדיו, אדרבה הרב רוצה להגדיל תורה ולהאדירה
אכן כן, הרי בעלון זה גופא, בסוף העלון יש קריאה להיות שותף בהפצת העלון...
[שימו לב, בעלונים כתוב - לתרומות והנצחות יש להתקשר לבית ההוראה 6730* ולהקיש 3. לאחר התחדשות קו בית ההוראה לאחרונה, העברנו את האפשרות לתרומות לשלוחה 6, שלוחה 3 משמשת לשאלות בדיני ממונות, העניין יתוקן בעז''ה, מחילה מאלו שלא קבלו את המענה הדרוש לתרומות והנצחות.]