ברור שלא הוגש חוקלא היה שום חוק שהוגש במציאות
לא טיוטה.
אלא דיבורים באויר. שסוכם שיגיע לועדה יבדקו מציאותי, אבל דבר ראשון שיוגש בסיס דבסיס
לדעתך גם אחים לנשק לא צריכים להתגייס נכון?ה' ירחם מהדברים שכתובים כאן. רח"ל. לומר לאי מי ללכת בצבא.
להיות בצבא זה לכפור בהקב"ה.
אסור לומר אפילו למומר לעבור עבירות
אז אם אני מבין את הראש שלך גם חילונים לא צריכים ללכת לצבאהאם זה חידוש שגם לאחים לנשק אסור לעבור עבירות??
אתמהה
יש לא לומד ויש נוער נושר נושר זו שאלה קשה אבל לא לומד וכי בטלן מותר בעריות?לפי הכותרת בקישור הזה, יש שינוי מגמה שמי שלא לומד שיתגייס [ונראה לי שהרב @משיב כהלכה , באשכול אחר האריך בעניין והביא מעוד רבנים כך]
[לא שמעתי את ההקלטה עדיין, רק כתבתי לפי הכותרת]
הצג קובץ מצורף 8277
לא הבנתייש לא לומד ויש נוער נושר נושר זו שאלה קשה אבל לא לומד וכי בטלן מותר בעריות?
ובחילול שבת?
מה איסור ומה לא איסור - יורו לנו הרבנים.מי שמתיר ללכת למקומות אסורים השאלה עליו.
האיסור על כל ההולכים ללא יוצא מן הכלל
הרבנים שאני מכיר לא אומרים דברים כאלה.מה איסור ומה לא איסור - יורו לנו הרבנים.
כמו שלא יתכן שרב יתיר לבטלן לחלל שבת כך לא יתכן שיתיר לו ללכת לצבא,השאלה היא על מי שמנסה לחנך את הרבנים מי חינך אותו ומה הוא רוצה מאיתנו.
אם כוונתך למי שברך לחיילי צהל הרי שיש הרבה שלא אומרים אותו,אז אם אני מבין את הראש שלך גם חילונים לא צריכים ללכת לצבא
אם זה מה שאתה אומר אתה ודאי טועה
כי כל הרבנים כולל ר' יצחק יוסף
אומרים שהם מתפללים על החיילים
והיכן מצינו שמתפללים על מי שהולך למקום כפירה שיצליח
אתמהההה
כמו שלא יתכן שרב יתיר לבטלן לחלל שבת כך לא יתכן שיתיר לו ללכת לצבא
אם כוונתך למי שברך לחיילי צהל הרי שיש הרבה שלא אומרים אותו
מה שונים הם מכל יהודי מומר
יש מספיק מסתכנים שאנחנו לא אומרים עליהם מי שברך כל יום
דובר על חיילים בכללי שרובם מומרים ולא על מישהו ספציפי.זה ברור שיש ביניהם צדיקים ויר"ש (שהגיעו לשם בגלל השקפה עקומה), וסביר להניח שהם צדיקים הרבה יותר ממך, בחורים צעירים שהופכים עולמות ומתלוננים לרשויות על כך שאולצו לראות אשה.
ועצם האיזכור של "יהודי מומר" בהקשר הזה, הוא דבר מביש ביותר.
עזות פנים זה מי שחושב כמוך שמסלף
שרובם מומרים
כואב ההתאבדות של מעל 900 חילים במלחמה על ידי גורמי הצבא
יש לי הסרטה מפורשת מרב גדול שמי שבטלן מותר לו לאכול חזיר ולחלל שבת מה תגיד על הרב הזה?אני בעצמי לא בעד הליכה לצבא, אבל לסלף? עומדים רבנים ואומרים בקולם שחובה לכל בטלן ללכת לצבא, ואסור לו להשתמט, מוסרט בוידאו, ואתה חי בהכחשה, אז מי מסלף כאן?
ממש מרגש שהם מתלוננים, זה מקום מלא כפירה פריצות וכל הצרות