יש לי הסרטה מפורשת מרב גדול שמי שבטלן מותר לו לאכול חזיר ולחלל שבת מה תגיד על הרב הזה?
כמה אחוז מהציבור הזה כיום שומר נגיעה?זה מרגש כי אחד כמוך שהיה נכנס לצבא היה מיד פוקר ופורק מעליו עול תורה ומצוות ומחפש רק לזנות, והם בדיוק להיפך,
ובגלל היצר הרע.והגיעו לשם רק בגלל השקפה עקומה.
כמה אחוז מהציבור הזה כיום שומר נגיעה?
ובגלל היצר הרע.
פוק חזי מה יצא מאלה שהלכו לשם.אתה החלטת ששירות בצה"ל שווה לאכילת חזיר וחילול שבת, ולפי זה אתה בונה את הבניינים הדמיוניים שלך.
כמו כן אתה יכול להחליט על דברים אחרים, והמסקנה - כל רב שמתיר הוא רשע מרושע.
האייפונים של כל הפושעים האלה מחזיקים ממש מראה כמה הם צדיקים...........
ה' אברהם יוסף היה רב צבאי פעם ולא היום, נא לא לערבב
אשריך שאתה לא מכיר סינונים,מה הבעיה באייפון מסונן, ומאי שנא מהאינטרנט שאתה כותב בו כעת להנאתך ומשמיץ אחרים?
הרב לאו שרד את השואה לכן מה נשלח לשם את כולם כי יש כאלה ששרדו?הוא היה "פעם" בצה"ל, ושאלתי אותך שאלה פשוטה: מה יצא ממנו?
נא לא לערבב.
אשריך שאתה לא מכיר סינונים,
חוץ מהדרן ואולי עוד כמה,
כל השאר שווים לעזאזל.
הרב לאו שרד את השואה לכן מה נשלח לשם את כולם כי יש כאלה ששרדו?
כנראה להשמיץ חרדים יראי ה' יותר קל לך
גמרתי לדון.
לא מצליח להבין למה בערב יום כיפור אנשים מתרפסים ליצר הרע.
למערכת הכפירה והשמדה של מדינת ישראל.
די. מדינת ישראל כבר הצליחה לעקור לפני כמה עשורים, לעקור רבבות מיהדותם מבני עדות המזרח
אל תתנו להם שוב
הנושא שלנו זה לא עכשיו החרדלים והסינון שיש להם אלא הבטלנים שלנו האם מקומם בצבא,ומנין לך איזה סינון יש לכל חייל יר"ש?
היד שלך מאוד קלה על ההדק להשמיץ.
וביננו בקושי בישיבות אנחנו מצליחים לשמור על הנוער אז אתה רוצה לשלוח אותם לשם ואדרבה מי שלומד וילך לצבא לא יזיק לו הרבה אבל הבטלנים שילכו לצבא אחרי חודש מה ישאר מהם?זה מרגש כי אחד כמוך שהיה נכנס לצבא היה מיד פוקר ופורק מעליו עול תורה ומצוות ומחפש רק לזנות, והם בדיוק להיפך, והגיעו לשם רק בגלל השקפה עקומה.
כן לי יש גיס מתמודד שבזכות דברי הראשון לציון הוא לא מתגייס שאמר שגם בטלן לא ילך לצבא.אתה חושב שיש בחור בטלן שיושב על הברזלים ושוקל כעת אם להתגייס או לא, ובגלל שאתה משקר בשם גדולי ישראל הוא יחליט לא להתגייס?
ומה זה יצר הרע בהגדרתך, הרב יצחק יוסף? הרב משה מאיה? כל אותם גדולים שנתנו הסכמה להקמת הנחל החרדי?
הבטלנים שלנו האם מקומם בצבא,
ולפני שניה כתבת למבקש טוב שאם היה בצבא היה הולך ל.. [לא שאני מסכים עם זה]
אבל למה לשלוח לשם בחורים אם אתה אומר שזה מה שהיה קורה להם?
כן לי יש גיס מתמודד שבזכות דברי הראשון לציון הוא לא מתגייס שאמר שגם בטלן לא ילך לצבא.
אם מישהו התיר זה רק לנושרים שגם ככה לא שומרים מצוות אבל בחור ששומר מצוות חס וחלילה.גדולי ישראל הסכימו לשלוח לשם בחורים שלולא זה היו הופכים לא רק לרשעים גמורים אלא גם לליסטים.
בחור חרדי נורמטיבי אם ילך לצבא במסגרת שאיננה הרמטית (הבנתי שכעת מנסים להקים מסגרות הרמטיות עם כללים שמעוגנים בחוק) זה בדיוק מה שעלול לקרות לו.
ובננו בקושי בישיבות אנחנו מצליחים לשמור על הנוער אז אתה רוצה לשלוח אותם לשם
אם מישהו התיר זה רק לנושרים שגם ככה לא שומרים מצוות אבל בחור ששומר מצוות חס וחלילה.
כותרת האשכול מי שלא לומד ועל זה הנושאלא. דובר על בטלנים שנפלטו מהישיבות.
וזה לא אני אלא הרב יצחק יוסף שליט"א.
אין לי מחלוקת עם שום רב פשוט לי שאין רב שיתיר לבטלן להתגייס.@נושא ונותן אולי תשחרר? הבנו ששאתה לא מוכן לשמוע שיש רבנים שפוסקים אחרת מכת"ר, הכל טוב. יישר כוח והרבה הצלחה בהמשך הדרך.