מרן הגר"מ מאיה: "מי שלא לומד תורה, אדרבה, שיתגייס"

• יוזם האשכול יוזם האשכול כאחד העם
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
באנר תרומה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
יש לי הסרטה מפורשת מרב גדול שמי שבטלן מותר לו לאכול חזיר ולחלל שבת מה תגיד על הרב הזה?

אתה החלטת ששירות בצה"ל שווה לאכילת חזיר וחילול שבת, ולפי זה אתה בונה את הבניינים הדמיוניים שלך.

כמו כן אתה יכול להחליט על דברים אחרים, והמסקנה - כל רב שמתיר הוא רשע מרושע.

אתה החלטת ששירות בצה"ל שווה לאכילת חזיר וחילול שבת, ולפי זה אתה בונה את הבניינים הדמיוניים שלך.

כמו כן אתה יכול להחליט על דברים אחרים, והמסקנה - כל רב שמתיר הוא רשע מרושע.
פוק חזי מה יצא מאלה שהלכו לשם.
והדברים מדברים בעד עצמם.

חחחחחחחחחחחחחחח
עצם הכניסה למקום כפירה ופריצות זה כנראה לא פריקת עול..........
האייפונים של כל הפושעים האלה מחזיקים ממש מראה כמה הם צדיקים...........

ה' אברהם יוסף היה רב צבאי פעם ולא היום, נא לא לערבב. תקשיב למה שאומר בעצמו
בכל זאת מסתמא אם לא היה הולך לשם היה יותר טוב

ועי' באריכות בדברי הרב פנדל מהציבור החרדל"י
כמה טעו החרדלי"ם שהלכו לצבא,
ואם הם מודים שכשלו למה שאנחנו נשלח לשם בחורים רק בגלל היותם בטלנים?

משיב כהלכה
מישהו פה החליט ע"ד עצמו שזה כפירה???
למה לעצום עיניים.
תבדוק את הנתונים ותגלה מה קורה שם, ה' ישמור ויציל.

האייפונים של כל הפושעים האלה מחזיקים ממש מראה כמה הם צדיקים...........

מה הבעיה באייפון מסונן, ומאי שנא מהאינטרנט שאתה כותב בו כעת להנאתך ומשמיץ אחרים?

אולי יש לך בעיה גם עם גדולי ישראל שהתירו אייפון מסונן?

גמרתי לדון.
לא מצליח להבין למה בערב יום כיפור אנשים מתרפסים ליצר הרע.
למערכת הכפירה והשמדה של מדינת ישראל.
הנושא כ"כ ברוך מול העיניים. למה לעצום את העיניים
די. מדינת ישראל כבר הצליחה לעקור לפני כמה עשורים, לעקור רבבות מיהדותם מבני עדות המזרח
אל תתנו להם שוב

משיב כהלכה. מעניין היד של מי קלה להשמיץ
כנראה להשמיץ חרדים יראי ה' יותר נראה קל רח"ל מלומר את האמת על פלוגות המתאבדים רוחנית וגשמית
שיהיה חייל אחד ירא שמיים אולי נתחיל לדון

הרב לאו שרד את השואה לכן מה נשלח לשם את כולם כי יש כאלה ששרדו?

אז אתה מסכים שאפשר ללכת לצה"ל יר"ש ולחזור יר"ש, רק אתה טוען שלא כולם, זו הטענה שלי גם כן.

אתה יכול לחלוק על גדולי ישראל שסוברים שצריך לשלוח את הבטלנים לצה"ל, אבל אל תסלף את דעתם. יש לנו כאן מחלוקת בין ניק בפורום כותל המזרח לבין גדולי ישראל, והבוחר יבחר.

גמרתי לדון.
לא מצליח להבין למה בערב יום כיפור אנשים מתרפסים ליצר הרע.
למערכת הכפירה והשמדה של מדינת ישראל.
די. מדינת ישראל כבר הצליחה לעקור לפני כמה עשורים, לעקור רבבות מיהדותם מבני עדות המזרח
אל תתנו להם שוב

אתה חושב שיש בחור בטלן שיושב על הברזלים ושוקל כעת אם להתגייס או לא, ובגלל שאתה משקר בשם גדולי ישראל הוא יחליט לא להתגייס?

ומה זה יצר הרע בהגדרתך, הרב יצחק יוסף? הרב משה מאיה? כל אותם גדולים שנתנו הסכמה להקמת הנחל החרדי?

ומנין לך איזה סינון יש לכל חייל יר"ש?

היד שלך מאוד קלה על ההדק להשמיץ.
הנושא שלנו זה לא עכשיו החרדלים והסינון שיש להם אלא הבטלנים שלנו האם מקומם בצבא,
ולפני שניה כתבת למבקש טוב שאם היה בצבא היה הולך ל.. [לא שאני מסכים עם זה]
אבל למה לשלוח לשם בחורים אם אתה אומר שזה מה שהיה קורה להם?
זה מרגש כי אחד כמוך שהיה נכנס לצבא היה מיד פוקר ופורק מעליו עול תורה ומצוות ומחפש רק לזנות, והם בדיוק להיפך, והגיעו לשם רק בגלל השקפה עקומה.
וביננו בקושי בישיבות אנחנו מצליחים לשמור על הנוער אז אתה רוצה לשלוח אותם לשם ואדרבה מי שלומד וילך לצבא לא יזיק לו הרבה אבל הבטלנים שילכו לצבא אחרי חודש מה ישאר מהם?

אתה חושב שיש בחור בטלן שיושב על הברזלים ושוקל כעת אם להתגייס או לא, ובגלל שאתה משקר בשם גדולי ישראל הוא יחליט לא להתגייס?

ומה זה יצר הרע בהגדרתך, הרב יצחק יוסף? הרב משה מאיה? כל אותם גדולים שנתנו הסכמה להקמת הנחל החרדי?
כן לי יש גיס מתמודד שבזכות דברי הראשון לציון הוא לא מתגייס שאמר שגם בטלן לא ילך לצבא.

הבטלנים שלנו האם מקומם בצבא,
ולפני שניה כתבת למבקש טוב שאם היה בצבא היה הולך ל.. [לא שאני מסכים עם זה]
אבל למה לשלוח לשם בחורים אם אתה אומר שזה מה שהיה קורה להם?

גדולי ישראל הסכימו לשלוח לשם בחורים שלולא זה היו הופכים לא רק לרשעים גמורים אלא גם לליסטים.

בחור חרדי נורמטיבי אם ילך לצבא במסגרת שאיננה הרמטית (הבנתי שכעת מנסים להקים מסגרות הרמטיות עם כללים שמעוגנים בחוק) זה בדיוק מה שעלול לקרות לו.

כן לי יש גיס מתמודד שבזכות דברי הראשון לציון הוא לא מתגייס שאמר שגם בטלן לא ילך לצבא.

ולי יש שכן שבגלל דברי הראשון לציון ש"אסור להשתמט" רץ להתגייס לצבא והוא עושה חייל.

אתה באמת חושב לשכנע אותנו באמצעות סיפורי סבתא?

איזה "מתמודד" מעניין אותו מה אומר רב פלוני ופלמוני?

צריך לשכנע אותו להתגייס כדי שינצל מתחלואי הרחוב.

גדולי ישראל הסכימו לשלוח לשם בחורים שלולא זה היו הופכים לא רק לרשעים גמורים אלא גם לליסטים.

בחור חרדי נורמטיבי אם ילך לצבא במסגרת שאיננה הרמטית (הבנתי שכעת מנסים להקים מסגרות הרמטיות עם כללים שמעוגנים בחוק) זה בדיוק מה שעלול לקרות לו.
אם מישהו התיר זה רק לנושרים שגם ככה לא שומרים מצוות אבל בחור ששומר מצוות חס וחלילה.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית