כ כתונת תשבץ חבר חדש הצטרף 15/7/25 הודעות 45 12/12/25 #1 אני מצרף לעיון הציבור, רעיונות על הפרשה שעלו לי מתוך עיוני, הערות והארות התקבלו בברכה. קבצים מצורפים וישב תשפ''ו.pdf וישב תשפ''ו.pdf 26.3 קילובייט · צפיות: 18
כ כתונת תשבץ חבר חדש הצטרף 15/7/25 הודעות 45 17/12/25 #2 מאמר על חנוכה, עיוני ומקיף ומעניין מאד. אשמח לתגובות עיוניות על הדברים קבצים מצורפים מאמר חנוכה תשפ''ו.pdf מאמר חנוכה תשפ''ו.pdf 61.2 קילובייט · צפיות: 9
ע עשרה זהב חבר ותיק הצטרף 19/12/24 הודעות 1,286 17/12/25 #3 כתונת תשבץ אמר: מאמר על חנוכה, עיוני ומקיף ומעניין מאד. אשמח לתגובות עיוניות על הדברים לחץ כדי להרחיב... מאוד יפה! על דבריך באות ח' הליצו את הפסוק: "עת צרה היא ליעקב וממנה יוושע" - מהצרה נולדת נולדת הישועה, ומהגלות תבוא הגאולה. והדברים עתיקין, ויש להם יסוד בזוה"ק בכמה דוכתי.
כתונת תשבץ אמר: מאמר על חנוכה, עיוני ומקיף ומעניין מאד. אשמח לתגובות עיוניות על הדברים לחץ כדי להרחיב... מאוד יפה! על דבריך באות ח' הליצו את הפסוק: "עת צרה היא ליעקב וממנה יוושע" - מהצרה נולדת נולדת הישועה, ומהגלות תבוא הגאולה. והדברים עתיקין, ויש להם יסוד בזוה"ק בכמה דוכתי.
כ כתונת תשבץ חבר חדש הצטרף 15/7/25 הודעות 45 21/12/25 #5 מצרף עוד מאמר על מהות גלות יון לעיון הציבור, הערות ותגובות יתקבלו בברכה, (יש לי עוד דברים על חנוכה, אם תהיה דרישה מצד הציבור, אני יעלה עוד בשמחה). קבצים מצורפים חנוכה התשפ''ד.pdf חנוכה התשפ''ד.pdf 80.6 קילובייט · צפיות: 5
מצרף עוד מאמר על מהות גלות יון לעיון הציבור, הערות ותגובות יתקבלו בברכה, (יש לי עוד דברים על חנוכה, אם תהיה דרישה מצד הציבור, אני יעלה עוד בשמחה).
כ כתונת תשבץ חבר חדש הצטרף 15/7/25 הודעות 45 26/12/25 #6 מצורף, עיונים על פרשת ויגש, שבת שלום קבצים מצורפים ויגש תשפ''ו.pdf ויגש תשפ''ו.pdf 22.9 קילובייט · צפיות: 2
כ כתונת תשבץ חבר חדש הצטרף 15/7/25 הודעות 45 יום שישי ב-11:42 #7 עיונים על פרשת וארא, מכת דם. אשמח לתגובות מקורות, או הערות. שבת שלום. קבצים מצורפים וארא תשפ''ו.pdf וארא תשפ''ו.pdf 34.2 קילובייט · צפיות: 3