פירסום פורום 'כותל המזרח' לבני תורה איכותיים

נשמח שכל אחד מהחברים בפורום יפרסם את הפורום למספר אברכים כדי שהמספר חברים בפרום יגדל לתועלת כולם
וזה חלק מהכרת הטוב למנהל הפורום ......

יישר כוח!
אכן הפרסום הטבעי חשוב מאוד, וטוב ואיכותי יותר מפרסום לא טבעי.
פרסום טבעי ע"י חברך חברא אית ליה מביא קהל איכותי ונפלא, שיכול להשביח את הבמה החשובה.
ויה"ר שנזכה להגדיל תורה ולהאדירה ויהיו כל מעשינו לשם שמיים.
תודה

לצערי (או לשמחתי) אני לא מכיר אברכים שיש להם גישה לאינטרנט...

אני מאמין שתוך חודש אנחנו נאבד שליטה....
אם כיום אני מצליח לעבור על רוב ההודעות, אוטוטו זה כבר יהיה מורכב
כעת אנו 99 משתתפים, ויש כ"כ הרבה דיונים, מה יקרה שנהיה 999
ב"ה התוכן ברמה והכותבים מהשורה הראשונה
תודה לכולם על השיח המפרה

אני מאמין שתוך חודש אנחנו נאבד שליטה....
אם כיום אני מצליח לעבור על רוב ההודעות, אוטוטו זה כבר יהיה מורכב
כעת אנו 99 משתתפים, ויש כ"כ הרבה דיונים, מה יקרה שנהיה 999
ב"ה התוכן ברמה והכותבים מהשורה הראשונה
תודה לכולם על השיח המפרה
כמו כן, כעת ב"ה ההנהלה עושה עבודה מעולה.
דיווחתי על איזה משהו, ותוך זמן קצר הדבר טופל!
נקווה שגם כשיהיה עומס ויהיו 999 חברים (ואף יותר) ההנהלה תוכל ככה לטפל בכל אחד ולשמור על הסדר הטוב.
(אם כי, נראה לי שכאן אמור להיות פחות בעיה מפורומים אחרים. כי בפורום לתורה מנסים כל הזמן לתקוף את הספרדים, ובפורום אחר מנסים כל הזמן לתקוף את הרב עובדיה והרב יצחק יוסף, אז צריך פיקוח שזה לא יקרה להם. אבל כאן אין סיבה לתקוף אף אחד!)

ברמה האישית אני שמח מאוד שנפתח הפורום כזה, עד עכשיו הייתי בפורום אחר ובאמת זה לא היה המקום הטבעי שלי, ועל כל הודעה שכתבתי היו קופצים עלי ולפעמים הרבה מעבר לכך,

ישר כוח, והלוואי שאנחנו כבני הספרדים בני תורה ההולכים בדרכי רבותינו תהיה במה מכובדת לבטא את עצמנו, ונזכה לגדול ולפרוח יחד ובעיקר בשינוי שקורה בשנים האחרונות בציבור הספרדי.

ברמה האישית אני שמח מאוד שנפתח הפורום כזה, עד עכשיו הייתי בפורום אחר ובאמת זה לא היה המקום הטבעי שלי, ועל כל הודעה שכתבתי היו קופצים עלי ולפעמים הרבה מעבר לכך,

ישר כוח, והלוואי שאנחנו כבני הספרדים בני תורה ההולכים בדרכי רבותינו תהיה במה מכובדת לבטא את עצמנו, ונזכה לגדול ולפרוח יחד ובעיקר בשינוי שקורה בשנים האחרונות בציבור הספרדי.
כולם אהובים כולם ברורים.
אנו בונים את שלנו, ומתמקדים בעשה טוב, ומאחלים הצלחה רבה לכולם.
"לעיולי ולא לאפוקי".

אתה מתכוון שמנסים לתקוף כל רב שאינו הולך בדרכם של מרן הגרע"י זצ"ל והגר"י שליט"א.
לא.
הכוונה היא שבפורום לתורה נכנסים אנשים וכותבים לשנות בעיתיים נגד ספרדים, שאותם הם צריכים למחוק.
ובפורום אחר נכנסים אנשים וכותבים דברים נגד הרב עובדיה, שאותם הם צריכים למחוק.
מי שמנסה לתקוף רב שלא הולך בדרכם לא נראה לי שצריכים למחוק.
הכוונה ששם צריך פיקוח שלא יהיו דברים בעיתיים באופן כללי (כי פורום תורה יותר אשכנזי וממילא נגד ספרדים) או משהו שנוגד את האג'נדה שלהם (כי בפורום ההוא א"א לכתוב נגד דעת הגרע"י).

חברים, ההנהלה ביקשה לא לדבר על פורומים אחרים.
כולם אהובים כולם ברורים.
אנו בונים את שלנו, ומתמקדים בעשה טוב, ומאחלים הצלחה רבה לכולם.
"לעיולי ולא לאפוקי".
בבקשה לכבד!
אנחנו לא גדלים ע"י שמורידים אחרים, אלא ע"י שמגביהים את עצמנו!

בין הסדרים:

ראשי תחתית