כן.האם זה מצוי גם להיפך בנגידים ליטאיים שמחזיקים ישיבות ספרדיות?
למשל?
אתה רוצה רשימות תורמים?למשל?
מעניין יותר מי הר"י הספרדיים שהצליחו לדבר על ליבם של הליטאים.אתה רוצה רשימות תורמים?
כנראה שראשי הישיבות הספרדיות פחות יודעים למצוא חן בעיני הנדיבים.האם זה מצוי גם להיפך בנגידים ליטאיים שמחזיקים ישיבות ספרדיות?
לא צריך שיתמכו בישיבות הספרדיות.האם זה מצוי גם להיפך בנגידים ליטאיים שמחזיקים ישיבות ספרדיות?
אתה מודע לקונטציה המזעזעת שבדבריך?הרי לפני כן הספרדים לא למדו בישיבות, לא ידעו בכלל איך לומדים גמרא.
ח"ו, אני לא מדבר על כמה עשרות בחורים שהיו בפורת יוסף.אתה מודע לקונטציה המזעזעת שבדבריך?
יש בדבריך במשתמע [למרות שאני לא חושד אותך חלילה, אבל זו המנגינה של הדברים, וחכמים היזהרו בדבריכם] גם ביחס לגדולינו עצמם.ח"ו, אני לא מדבר על כמה עשרות בחורים שהיו בפורת יוסף.
אגב מה זה הדבר הענק שיש לו על הראש?תמונה זו ככל הנראה מלפני שבוע וחצי כי הגאון הגדול שליט"א היה בביתו הבוקר
קוראים לזה כיפהאגב מה זה הדבר הענק שיש לו על הראש?
זה באמת מין מלבוש כזה, כי אני מכיר אותו ולא מאתמול ומעולם לא הי' לו כמין זה. אולי זה איזה כובע להתגונן מהקור (כשיוצאים מהארץ זה אפילו סטייל ללבוש כל מיני מלבושים כאלה..)זה מן מלבוש כזה
הוצאת שם רע. דמיונות. חלומות.לא צריך שיתמכו בישיבות הספרדיות.
די בזה שכל עולם התורה הספרדי חייב את עולמו לגדולי הליטאים שהם הרימו והקימו את הספרדים על הרגליים.
הרי לפני כן הספרדים לא למדו בישיבות, לא ידעו בכלל איך לומדים גמרא.
כך שכל מה שהנגידים הספרדים תומכים בישיבות הליטאיות בסוף זה חוזר אלינו.
הוצאת שם רע. דמיונות. חלומות.
מזעזע!
או שאתה ספרדי נחיתי ברמות קשות ומבישות.
או שאתה ליטאי מדומיין ברמות קשות ומבישות.
אגב מה זה הדבר הענק שיש לו על הראש?
קוראים לזה כיפה
זה מן מלבוש כזה שיהודים שומרי מצוות לובשים על הראש שלהם
אולי זו טעות אופטית וזה החלון של המטוסזה באמת מין מלבוש כזה, כי אני מכיר אותו ולא מאתמול ומעולם לא הי' לו כמין זה. אולי זה איזה כובע להתגונן מהקור (כשיוצאים מהארץ זה אפילו סטייל ללבוש כל מיני מלבושים כאלה..)