היום! למכירה - הסידור שהיה שייך לבעל ה'בן איש חי' רבי יוסף חיים מבגדאד וכן למרן הראשון לציון רבינו עובדיה יוסף זיע''א

כדאמרי אינשי

חבר חדש
נתבקשתי לפרסם:

הסידור שהיה שייך לבעל ה'בן איש חי' רבי יוסף חיים מבגדאד וכן למרן הראשון לציון רבינו עובדיה יוסף זיע''א

מוצע בימים אלו במכירה פומבית היוקרתית 'גנזים' בבעלותו של האספן האגדי הרב חיים סטפנסקי הי''ו

כל הפרטים על הסידור שהועלה מבגדאד בחשאי ייחד עם עוד ייתר ספריית בית הכנסת 'מאיר טוייג' בבגדאד ע''י הגבאי הרב סלמאן דבי ז''ל

לחצו לקישור:

https://il.bidspirit.com/ui/lotPage/genazym/source/search/auction/70495/lot/131335/סידור-בכתיבת-ועריכת-רבי-ששון?lang=he

קבצים מצורפים

• __לכידה - Copy.PNG
    __לכידה - Copy.PNG
    387.1 קילובייט · צפיות: 17
  • 010 - Copy (1).jpg
    010 - Copy (1).jpg
    239.1 קילובייט · צפיות: 21
  • 018 - Copy.jpg
    018 - Copy.jpg
    869.4 קילובייט · צפיות: 22
  • 033.jpg
    033.jpg
    269.3 קילובייט · צפיות: 23
  • 042 - Copy.jpg
    042 - Copy.jpg
    238.3 קילובייט · צפיות: 17
עוד

קבצים מצורפים

• 045.jpg
    045.jpg
    627.6 קילובייט · צפיות: 23
  • 050.jpg
    050.jpg
    119.9 קילובייט · צפיות: 23
  • הסידור הקדוש של מרן הבן איש לחי ושל מרן רבינו עובדיה יוסף בכתב יד קדשו של חכם ששון מרדכי שנדוך...jpg
    הסידור הקדוש של מרן הבן איש לחי ושל מרן רבינו עובדיה יוסף בכתב יד קדשו של חכם ששון מרדכי שנדוך...jpg
    781.1 קילובייט · צפיות: 22
  • הרב סלמאן דבי.jpg
    הרב סלמאן דבי.jpg
    20.9 קילובייט · צפיות: 20
שאלתי את עצמי,
האם חוץ מערך הנוסטלגי של הסידור, ישנו ערך נוסף?
האם מה שהסידור היה בבעלות וברשות קדושי עליון מהדור הקודם מוסיף לו מעלה?

שוב ראיתי שבמכתב ההמלצה המובא כתב שהרוכש אותו יזכה להרבה טוב (ע"ש), יש מקור מוסמך לדבר?

שאלתי את עצמי,
אם היה לי סידור כזה (שהייתי יכול לקרוא את הכתב שלו בקלות...)
אני מאמין שהייתי מתפלל ביותר כוונה.

שאלתי את עצמי,

שוב ראיתי שבמכתב ההמלצה המובא כתב שהרוכש אותו יזכה להרבה טוב (ע"ש), יש מקור מוסמך לדבר?

צא וראה שאת סידורו של רבי חיים קנייבסקי זצ"ל, מכרו ב195,000 דולר! - אפילו שהיה ללא חתימות וכו'. כל שכן של הבא"ח, שהוא קדום יותר, ועם חתימות, וכו'. שבוודאי יהיה איזה עשיר שירצה לקחת את זה במחיר גדול.

צא וראה שאת סידורו של רבי חיים קנייבסקי זצ"ל, מכרו ב195,000 דולר! - אפילו שהיה ללא חתימות וכו'. כל שכן של הבא"ח, שהוא קדום יותר, ועם חתימות, וכו'. שבוודאי יהיה איזה עשיר שירצה לקחת את זה במחיר גדול.
זה אני וכולם יודעים, שווה כסף, כן.

השאלה היא מדוע, חוץ מערך נוסטלגי שהוא חשוב באמת.

אין לי ספק שלו היו בידי 2,000,000 דולר הייתי רוכש אותו, בשמחה עצומה.
רק שאני לא בטוח שאם הייתי עשיר מדאי, הרצון שלי לקנות אותו היה אותו רצון כמו שיש בי עכשיו. זה היה רצון שונה לגמרי. מסתמא.

ראשי תחתית