נ נציבים חבר חדש הצטרף 5/1/25 הודעות 28 19/1/25 #1 אני חיפשתי לשלוח מכתב למרן הגאון רבי שלמה משה עמאר שליט"א, ואני לא מוצא דרך לתקשר איתו מישהו מכאן יוכל להדריך אותי!
אני חיפשתי לשלוח מכתב למרן הגאון רבי שלמה משה עמאר שליט"א, ואני לא מוצא דרך לתקשר איתו מישהו מכאן יוכל להדריך אותי!
ל ליבי במזרח חבר חדש הצטרף 6/1/25 הודעות 7 19/1/25 #2 אולי כדאי לרכז כאן את המיילים לרבותינו גדולי הדור שליט"א כגון מרן הראשל"צ הגר"ד יוסף שליט"א ובעיקר לרבותינו שעונים ומגיבים לשאלות ....[אם ישנם...]
אולי כדאי לרכז כאן את המיילים לרבותינו גדולי הדור שליט"א כגון מרן הראשל"צ הגר"ד יוסף שליט"א ובעיקר לרבותינו שעונים ומגיבים לשאלות ....[אם ישנם...]
M MMH חבר הצטרף 27/12/24 הודעות 45 19/1/25 #3 ליבי במזרח אמר: אולי כדאי לרכז כאן את המיילים לרבותינו גדולי הדור שליט"א לחץ כדי להרחיב... אני לא פותח מיילים כמעט, אבל אפשר לשלוח לי כאן בפרטי.... ובנימה יותר רצינית, הייתי מנסח כך: מכתב ללשכת הרב... או למשרדו של הרב... לעוזרו של הרב...
ליבי במזרח אמר: אולי כדאי לרכז כאן את המיילים לרבותינו גדולי הדור שליט"א לחץ כדי להרחיב... אני לא פותח מיילים כמעט, אבל אפשר לשלוח לי כאן בפרטי.... ובנימה יותר רצינית, הייתי מנסח כך: מכתב ללשכת הרב... או למשרדו של הרב... לעוזרו של הרב...
נ נציבים חבר חדש הצטרף 5/1/25 הודעות 28 19/1/25 #4 נראה שכבודו בקי בנוסחאות הדק היטב היטב הדק... חוסר ידיעת הנוסח אצלי היא מחוסר שימוש במייל ואמצעים טכנולוגים... ודי למבין ...
נראה שכבודו בקי בנוסחאות הדק היטב היטב הדק... חוסר ידיעת הנוסח אצלי היא מחוסר שימוש במייל ואמצעים טכנולוגים... ודי למבין ...
M MMH חבר הצטרף 27/12/24 הודעות 45 19/1/25 #5 נציבים אמר: נראה שכבודו בקי בנוסחאות הדק היטב היטב הדק... לחץ כדי להרחיב... כבודי אכן משתדל לשים לב, לניסוחים שבהם הוא משתמש. נציבים אמר: חוסר ידיעת הנוסח אצלי היא מחוסר שימוש במייל ואמצעים טכנולוגים... לחץ כדי להרחיב... הפורום המכובד הזה נחשב לאמצעי טכנולוגי...? נציבים אמר: ודי למבין ... לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי.
נציבים אמר: נראה שכבודו בקי בנוסחאות הדק היטב היטב הדק... לחץ כדי להרחיב... כבודי אכן משתדל לשים לב, לניסוחים שבהם הוא משתמש. נציבים אמר: חוסר ידיעת הנוסח אצלי היא מחוסר שימוש במייל ואמצעים טכנולוגים... לחץ כדי להרחיב... הפורום המכובד הזה נחשב לאמצעי טכנולוגי...? נציבים אמר: ודי למבין ... לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי.