ברור.
וכמעט ברור לי שכוונת כת"ר להעיר על החבר החדש שמילי, אשר מילי קטיעי אית ביה, וקרא שמיטה לגדול מחזירי התשובה, חביבו של מרן הראש"ל זיע"א, ומי שמרן הגרב"צ אמר עליו שהוא מקנא במקום שלו בגן-עדן! והוסיף שמעולם לא אמר דברים למליצה אלא דברים כהוויתם, בינו נא זאת!
אולי כבודו יכול לדון לכף זכות את "החבר החדש שמילי" שאינו שם לב שזה הגאון רבי ראובן אלבז שליט"א ולכך לא ציין אותו
והאמן לי שהקירבה והערכה שיש ל "החבר החדש שמילי" היא קצת יותר ממה שיש לחבר הישן הנושן בעל "המחשבות טובות..."
אולי כבודו יכול לדון לכף זכות את "החבר החדש שמילי" שאינו שם לב שזה הגאון רבי ראובן אלבז שליט"א ולכך לא ציין אותו
והאמן לי שהקירבה והערכה שיש ל "החבר החדש שמילי" היא קצת יותר ממה שיש לחבר הישן הנושן בעל "המחשבות טובות..."
אין כאן שום סתירה לענין החיוב לדון לכף זכות, בסה"כ כתבתי שכבוד הרב הכותב דמתקרי 'שמילי' קרא שמיטה, ועדיין יתכן שהיה זה בשגגה בלא כוונת זדון והייתה העלמ'ה עין לא ראתה.
ושמח לשמוע שיש לכבודו קירבה והערכה כל כך מרובה (מסתמא כוונתו לקירבה והערכה אצל חכם ראובן אלבז), אנא אסקופה הנדרסת הנרמסת והנמאסת, ולית לן אלא מערכה ומה לן בהערכה.