רבי מאיר מאזוז זצ"ל • עדכונים מחצרו

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עמוד התשובה מו"ר הגר"ר אלבז שליט"א, הגאב"ד מו"ר הגר"ש זעפרני שליט"א, הראש"ל מו"ר הגר"ד יוסף שליט"א, הראש"ל הגרש"מ עמאר שליט"א, הגרי"מ לאו שליט"א בהלוויה (צילום ש.לרר).

קבצים מצורפים

• image (4).png
    image (4).png
    1.2 מגה-בתים · צפיות: 16
  • image (2).png
    image (2).png
    1.2 מגה-בתים · צפיות: 17
זמני ניחום אבלים על מרן ראש הישיבה הגר"מ מאזוז זצוק"ל:
בבית מדרשו של מרן זצוק"ל ברחוב עוזיאל 43, שחרית בשעה 8:00, לאחר מכן ניחום עד השעה 10:00, לאחר מכן יישבו באוהל תחת ביתו של מרן זצוק"ל ברחוב עוזיאל 50, מהשעה 10:00 עד השעה 14:00, לאחר מכן יישבו בבית המדרש ברחוב עוזיאל 43 מהשעה 17:30 עד 22:00, מנחה וערבית בזמן.

ידיעות בני ברק

שר הפנים משה ארבל: בצער עמוק אני נפרד היום ממורנו ורבנו הגאון הגדול רבי מאיר מאזוז זצ”ל ראש ישיבת כסא רחמים. בפגישתי האחרונה עם הגר״מ לפני כשבועיים הזכיר בערגה את הימים בהם זכיתי ללמוד תורה בביתו לפני למעלה מעשרים שנה. דמות ההוד של הרב זצ״ל תחסר מאוד ללומדי התורה ושומעי לקחו. יהי זכרו ברוך.
1745169753043.png

'המבשר' בעמוד שער: אבל כבד על סילוקו של איש האמת גאון ובקי מופלא בכל מכני התורה ההלכה והדקדוק, רבם ומנהיגם של אלפים ומגדולי מרביצי התורה בדורנו מרן הגאון רבי מאיר ניסים מאזוז זצוק"ל. ידיד נאמן לאגודת ישראל, שתמך בישראל פרוש ב-15 שנים האחרונות בבחירות לראשות העיר אלעד

משה ויסברג

1745176908531.png

יו"ר ש"ס, הרב אריה דרעי במשדר המיוחד ברדיו 'קול ברמה': "יום קשה מאוד לעם ישראל, הרופאים כבר לפני 7 שנים לא נתנו סיכוי וב"ה זכינו שהוא המשיך איתנו עוד. הייתי אצלו לאחרונה, הוא התעקש לכתוב הקדשה למרות חולשתו הנוראה, החתן שלו אמר לי שהחתימה שלו הייתה החתימה האחרונה שהוא כתב".

עוד מיו"ר ש"ס, הרב אריה דרעי במשדר המיוחד ברדיו 'קול ברמה': "הוא ואחיו הקימו ישיבה ספרדית חדשה, ראשונה בבני ברק, שהייתה אשכנזית. עם כל הקשיים שהיו לו הוא הסתובב איתנו בכל הארץ לחזק את התנועה, לא זזה ידו מידו של מרן זצ"ל. מרן אמר עליו שהוא מהבודדים שהוא מכיר שיודע את כל הש"ס בעיון, זה היה לפני 30 שנה, כשמרן רה"י היה צעיר".

הדור יתום | עוד מיו"ר ש"ס, הרב אריה דרעי במשדר המיוחד ב'קול ברמה': "תלמידי החכמים שנותרו צריכים לומר ולזעוק "רבי מאיר, אנחנו ממנים אותך שליח ללכת לגדולי ישראל שבשמים, מרן, הרב בעדני וכל חכמי ישראל ולומר להם "די, השארתם את הדור הזה יתום, תעוררו את כסא הכבוד, הגיע זמן הגאולה". יש לנו עוד שבוע לניסן, בניסן עתידים להיגאל".

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית