מים מתוקים
חבר פעיל
מי ממשיך,וטען שהוא זה שממשיך את דרכו של אביו רשכבה"ג מרן זי"ע בהנהגה.
הגר"ר.מי ממשיך,
הגר"ר או הגר"ד?
רבים לא הבינו דבריו של הרב דוד. מה הפירוש ממשיך דרכו בהנהגה, במה זה מתבטא?. הרי מרן היה מנהיג בני הישיבות והאברכים שרבבות הלכו לאורו, והגר"ר קשור לעולם התשובה.וטען שהוא זה שממשיך את דרכו של אביו רשכבה"ג מרן זי"ע בהנהגה.
בודאי שהוא ישמח, אבל רב ראשי, שאומר משפטים בומבסטים, צריך להסביר דבריו למה הוא מתכוון, זה לא כותרת בעיתון. זה רב ראשי שעכשיו מחלק תארים לרבני ישראל, ועלינו להבין...וכנראה כנראה שגם הגר"ד לא תכנן לרגע שנפלפל כך בדבריו אלו,
קודם תסביר את המשפטים הבומבסטיים שנשמעו זה כ11 שנים מהרב הראשי הקודם.בודאי שהוא ישמח, אבל רב ראשי, שאומר משפטים בומבסטים, צריך להסביר דבריו למה הוא מתכוון, זה לא כותרת בעיתון. זה רב ראשי שעכשיו מחלק תארים לרבני ישראל, ועלינו להבין...
תן משפט ונסבירקודם תסביר את המשפטים הבומבסטיים שנשמעו זה כ11 שנים מהרב הראשי הקודם.
למרן האבא לא היה חברותא...תן משפט ונסביר
איננו יודעים למה אתה מתכוין
נו באמת,למרן האבא לא היה חברותא...
מי זה הרב שטרית?נו באמת,
נתנו לרב שיטרית להיות קלדנו האישי
כבר הספרדיים עשו אותו חברותא,,,,,
מי ששמע דברי השיעור האחרון ביזדים,
כמה חמור לדבר על חכמי ישראל ולזלזל בהם.
דברים חשובים מאוד!
כדאי להראות אותם לרבנים המדברים בציבור.
כעשרה מיליון דולר בחודש...הקרן לעולם התורה שמחלקת בכל חודש מאות אלפי שקלים
כנראה שאנשים שכחו את הנהגתו של מרן זצ"ל שחלש על כל המגזרים, גם מי שלא היה קשור לתנועה, בארץ ובעולם, הוא נגע באצילותו בכל העם היהודי, גם מי שהתכחש לזה פומבית, בתוך תוכו, ידע גם ידע, שהגר"ע הוא הממשיך של מסרה ליהושע וכו' לדור שלנו והלאה. (אני זוכר בהלוויה של מרן היו כאלו שבהלכה ובהשקפה לא ראו אותו הדבר עם מרן זצ"ל, אבל כן, עשו קריעה...) אז לבוא היום ולומר על רב פלוני מנהיג עולם התורה, על מי שלא מוכר כלל לציבור בני התורה ולא שמעו ממנו כלום בעשרות השנים האחרונות (ואני ח"ו לא ממעט מגדולתו בתורה והרבצת התורה שלו עשרות שנים, אני מדבר על המציאות בשטח) אני לא מכיר איזה ראש ישיבה שהוא תלמידו, ואני לא יודע על איזה שאלות חמורות שמגיעות אליו. כך שלפעמים שמשבחים יותר מדאי זה רק גורע, וחבל.זה על גבול מעורר גיחוך הלומד'ס בדברים
הרב דוד אמר שהרב אלבז ממשיך אביו בהנהגה, ומי ששמע את כל דבריו מבין את ההקשר של הדברים שזה לא איזה סיסמה
אלא דיבר על נושא לקיחת אחריות שזה מנהיג, שיודע לקחת אחריות ואז הזכיר שאביו היה מנהיג שלוקח אחריות, ואז אמר שלתלמידי אור החיים יש ממי ללמוד לקחת אחריות שזה הרב אלבז שכבר עשרות שנים לוקח אחריות ובזה הוא כמו מרן וממשיך את דרכו בזה שלוקח אחריות וזה מנהיג
מכאן ועד דיוקים וסתירות בדבריו הדרך רחוקה
אין ספק שהרב דוד והרב אלבז ידידים משכבר הימים ואין חולק שהרב אלבז לוקח אחריות על הציבור, בפרט הכללי והשיבם לאביהם שבשמים
ואין ספק שהרב דוד אוחז כמו שנראה בפועל שמי שמנהיג את עולם התורה הספרדי, זה הרב סלים שאל פתחו מגיעות השאלות החמורות שיש בדור בנושא עולם התורה, הוא מוסר נפש מאז שנכנס למועצת ועד היום, בגיל קרוב ל90 נוסע לכל מקום ומקום, נוסע לחו"ל להקמת הקרן לעולם התורה שמחלקת בכל חודש מאות אלפי שקלים
מסתבר שאינך שייך לציבור זה.על מי שלא מוכר כלל לציבור בני התורה ולא שמעו ממנו כלום בעשרות השנים האחרונות