דברי מלך חבר קבוע הצטרף 25/4/25 הודעות 556 יום ראשון ב-14:59 #1 מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א בכנס בוגרים שע"י ישיבת 'ראשית חכמה' לרגל כ' שנה לפטירת רה"י מרן הגר"ש אטון זצוק"ל [td] [/td]***
מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א בכנס בוגרים שע"י ישיבת 'ראשית חכמה' לרגל כ' שנה לפטירת רה"י מרן הגר"ש אטון זצוק"ל [td] [/td]***
ע עשרה זהב חבר ותיק הצטרף 19/12/24 הודעות 1,413 יום שני ב-02:26 #4 אתמול בשיעור מרן הראש"ל שליט"א דיבר עליו נכבדות. מי שיכול להעלות - שיעלה. @אברך מב"ש
שאינו יודע לשאול חבר קבוע הצטרף 4/11/25 הודעות 904 יום שני ב-09:47 #5 ראה מעשה נזכר הלכה אמר: הצג קובץ מצורף 16806הצג קובץ מצורף 16807 לחץ כדי להרחיב... יתכן שלא כולם מזהים, וגם אני לא בטוח במאה אחוז... עומד עם המקרופון משמאל הרב שלמה זעפראני, יושב הראשון משמאל חכם יצחק אביו, משמאלו כמובן חכם שלום, משמאלו חכם שבתאי אטון, ומשמאלו ילד הבר מצוה הרב יהודה זעפראני ? בתמונה למטה חכם עובדיה לוחץ יד של?
ראה מעשה נזכר הלכה אמר: הצג קובץ מצורף 16806הצג קובץ מצורף 16807 לחץ כדי להרחיב... יתכן שלא כולם מזהים, וגם אני לא בטוח במאה אחוז... עומד עם המקרופון משמאל הרב שלמה זעפראני, יושב הראשון משמאל חכם יצחק אביו, משמאלו כמובן חכם שלום, משמאלו חכם שבתאי אטון, ומשמאלו ילד הבר מצוה הרב יהודה זעפראני ? בתמונה למטה חכם עובדיה לוחץ יד של?
י ידידיה חבר בכיר הצטרף 8/12/24 הודעות 2,065 יום שני ב-11:00 #6 שאינו יודע לשאול אמר: יהודה לחץ כדי להרחיב... לא יצחק? שאינו יודע לשאול אמר: בתמונה למטה חכם עובדיה לוחץ יד של? לחץ כדי להרחיב... נראה האדמור מבוסטון זצל
שאינו יודע לשאול אמר: יהודה לחץ כדי להרחיב... לא יצחק? שאינו יודע לשאול אמר: בתמונה למטה חכם עובדיה לוחץ יד של? לחץ כדי להרחיב... נראה האדמור מבוסטון זצל
שאינו יודע לשאול חבר קבוע הצטרף 4/11/25 הודעות 904 יום שני ב-11:02 #7 ידידיה אמר: לא יצחק? לחץ כדי להרחיב... שאינו יודע לשאול אמר: וגם אני לא בטוח במאה אחוז... לחץ כדי להרחיב...
ידידיה אמר: לא יצחק? לחץ כדי להרחיב... שאינו יודע לשאול אמר: וגם אני לא בטוח במאה אחוז... לחץ כדי להרחיב...
י ידידיה חבר בכיר הצטרף 8/12/24 הודעות 2,065 יום שני ב-11:04 #8 ידידיה אמר: לא יצחק? לחץ כדי להרחיב... שאינו יודע לשאול אמר: וגם אני לא בטוח במאה אחוז... לחץ כדי להרחיב...
ידידיה אמר: לא יצחק? לחץ כדי להרחיב... שאינו יודע לשאול אמר: וגם אני לא בטוח במאה אחוז... לחץ כדי להרחיב...
גאוני וחכמי ספרד חבר קבוע הצטרף 14/2/25 הודעות 627 יום שני ב-14:35 #9 לרגל יום השנה העשרים להסתלקות ראש הישיבה: מאות בוגרים התכנסו ✦ כותל המזרח מאות תלמידי ובוגרי ישיבת ראשית חכמה התכנסו לכנס חיזוק בדרכו של ראש הישיבה הגאון רבי שבתי אטון זצ"ל לרגל יום השנה העשרים להסתלקותו mizrach.co.il
לרגל יום השנה העשרים להסתלקות ראש הישיבה: מאות בוגרים התכנסו ✦ כותל המזרח מאות תלמידי ובוגרי ישיבת ראשית חכמה התכנסו לכנס חיזוק בדרכו של ראש הישיבה הגאון רבי שבתי אטון זצ"ל לרגל יום השנה העשרים להסתלקותו mizrach.co.il
י ידידיה חבר בכיר הצטרף 8/12/24 הודעות 2,065 אתמול ב-13:50 #11 ידידיה אמר: לחץ כדי להרחיב... @משיב כהלכה מרן הראש"ל שליט"א מספר תוך כדי על הקמת מפלגת שס
ע עשרה זהב חבר ותיק הצטרף 19/12/24 הודעות 1,413 אתמול ב-19:36 #13 משיב כהלכה אמר: באיזו דקה? לחץ כדי להרחיב... בערך דקה שתיים אחרי תחילת הדברים