פלוריש (אריאל)
חבר קבוע
מה השאלה הבאה? למה אין רב חסיד ולמה אין רב דת"ל?
עכשיו שלחו במייל את דברי ה"אשכנזי מחמד" המדובר, ונראה שהיה להם קשר קרוב ולמדו יחד בימי הנערות.בתולדותיו הנזכרים למעלה כתוב שאחר נישואיו למד עם הרב האשכנזי המדובר.
למה חייב להביא רב אשכנזי?
אני מבין שמפריע לכם ובצדק פער המגזרים והעליונות שלהם-הברור הזה שהם מקובלים עלינו ואנחנו לא עליהם, וזה מרתיחאם זה היה הפוך, שהגר"ד היה מתבקש לישיבה של מעלה, האם המורא"צ סופר זצ"ל גם היה מוזמן להספיד?
אכן.עכשיו שלחו במייל את דברי ה"אשכנזי מחמד" המדובר, ונראה שהיה להם קשר קרוב ולמדו יחד בימי הנערות.
מה לעשות הוא למד בתפרח וחברון. ואלו ידידיו. הגזענות הזו שעולה מחלק מהכותבים פשוט לא מובנת בשכל אנושי (אין כוונתי אליך!!!)אכן.
בלויה חצי מהמספידים היו אשכנזים. אולי לא כולם מחמד... אבל רבותיו וידידיו רבים היו אשכנזים.
אין לי ידיעה מי הספידו בלוויה ומצידי כולם מתוקים ונחמדים. ורק כתבתי לשיטת אלו שכינו את הגר"ד כהן בכינוי זה ויש להם כאבי בטן שהוזמן ובא להספיד את חברו מנוער.אכן.
בלויה חצי מהמספידים היו אשכנזים. אולי לא כולם מחמד... אבל רבותיו וידידיו רבים היו אשכנזים.
מה לעשות הא למד בתפרח וחברון. ואלו ידידיו. הגזענות הזו שעולה מחלק מהכותבים פשוט לא מובנת בשכל אנושי (אין כוונתי אליך!!!)
זו בדיוק כוונתי.אין לי ידיעה מי הספידו בלוויה ומצידי כולם מתוקים ונחמדים. ורק כתבתי לשיטת אלו שכינו את הגרד כהן בכינוי זה ויש להם כאבי בטן שהוזמן ובא להספיד את חברו מנוער.
כמדומה שגם למד אצל הגרי"א וינטרוב זצ"ל, וכן היה דיין בביה"ד של ר' ניסים קרליץ זצ"ל.מה לעשות הוא למד בתפרח וחברון. ואלו ידידיו.
אל תיתמם.אין לי ידיעה מי הספידו בלוויה ומצידי כולם מתוקים ונחמדים. ורק כתבתי לשיטת אלו שכינו את הגר"ד כהן בכינוי זה ויש להם כאבי בטן שהוזמן ובא להספיד את חברו מנוער.
רפואה שלימה ובהצלחה.אל תיתמם.
"חברו מנוער"
הרי ברור שלהפך פתאום לא היו מזמינים את חברו מנוער - - -
כל עוד חבריך מנוער הם לא בסדר גודל הזה מוטב שתהיה בצד בנושא הזה וד"לאל תיתמם.
"חברו מנוער"
הרי ברור שלהפך פתאום לא היו מזמינים את חברו מנוער - - -