משיב כהלכה
חבר ותיק
- הצטרף
- 18/12/24
- הודעות
- 1,008
ראיתי כמה המציעים לשתות בירה שחורה כחלק ממגוון הפירות היבשים והלחים שנוהגים לאכול בט"ו בשבט, ומציגים את הבירה כ"שעורה".
ולא זכיתי להבין: למיטב הבנתי אין גרעיני שעורה במשקה, אלא מיצוי היוצא מגרעיני שעורה קלויים, שהוא חלק ממרכיבי המשקה, אחוזים בודדים כאשר למעלה מ90 אחוז מהמשקה הם מים. כיצד זה הפך ל"שעורה"?
ולא זכיתי להבין: למיטב הבנתי אין גרעיני שעורה במשקה, אלא מיצוי היוצא מגרעיני שעורה קלויים, שהוא חלק ממרכיבי המשקה, אחוזים בודדים כאשר למעלה מ90 אחוז מהמשקה הם מים. כיצד זה הפך ל"שעורה"?