א אבני הכותל חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 534 22/5/25 #1 כאן יועלו אי"ה בלנ"ד מקבץ גליונות שבועיים מרבותינו שליט"א
א אבני הכותל חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 534 22/5/25 #2 גליון א' - פרשת אמור תשפ"ה קבצים מצורפים אוצר גליונות - גליון א - אמור תשפה.pdf אוצר גליונות - גליון א - אמור תשפה.pdf 12.8 מגה-בתים · צפיות: 15
א אבני הכותל חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 534 אתמול ב-11:13 #5 מצו"ב אוצר גליונות - גליון ג' - פרשת במדבר - חג השבועות תשפ"ה לצערי גליון ב' לא עולה לי, הוא מידי כבד, אם למישהו יש פיתרון, אשמח. קבצים מצורפים אוצר גליונות - גליון ג - במדבר חג השבועות תשפה.pdf אוצר גליונות - גליון ג - במדבר חג השבועות תשפה.pdf 9.9 מגה-בתים · צפיות: 9
מצו"ב אוצר גליונות - גליון ג' - פרשת במדבר - חג השבועות תשפ"ה לצערי גליון ב' לא עולה לי, הוא מידי כבד, אם למישהו יש פיתרון, אשמח.
ד דרופתקי דאורייתא חבר חדש הצטרף 24/12/24 הודעות 112 אתמול ב-12:25 #6 מצורף אוצר גליונות - גליון ב' - פרשת בהר בחוקותי תשפ"ה, כבקשת @אבני הכותל קבצים מצורפים אוצר גליונות - גליון ב - בהר בחוקותי תשפה.pdf אוצר גליונות - גליון ב - בהר בחוקותי תשפה.pdf 2 מגה-בתים · צפיות: 2
נ נחום חבר חדש הצטרף 24/12/24 הודעות 60 אתמול ב-15:20 #7 אבני הכותל אמר: מצו"ב אוצר גליונות - גליון ג' - פרשת במדבר - חג השבועות תשפ"ה לחץ כדי להרחיב... תודה רבה. יש הרבה בעיות בהדפסה, וחלק לא נדפס כלל, אשמח אם תוכל להעלות קובץ מתוקן.
אבני הכותל אמר: מצו"ב אוצר גליונות - גליון ג' - פרשת במדבר - חג השבועות תשפ"ה לחץ כדי להרחיב... תודה רבה. יש הרבה בעיות בהדפסה, וחלק לא נדפס כלל, אשמח אם תוכל להעלות קובץ מתוקן.
א אבני הכותל חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 534 אתמול ב-15:26 #8 נחום אמר: תודה רבה. יש הרבה בעיות בהדפסה, וחלק לא נדפס כלל, אשמח אם תוכל להעלות קובץ מתוקן. לחץ כדי להרחיב... מוזר ממש. אצלי זה מצוין. בכל מקרה אין לי משהו אחר. זה מה ששלחו לי במייל והעליתי כדי לשמח את הציבור הקד' דכאן.
נחום אמר: תודה רבה. יש הרבה בעיות בהדפסה, וחלק לא נדפס כלל, אשמח אם תוכל להעלות קובץ מתוקן. לחץ כדי להרחיב... מוזר ממש. אצלי זה מצוין. בכל מקרה אין לי משהו אחר. זה מה ששלחו לי במייל והעליתי כדי לשמח את הציבור הקד' דכאן.
נ נחום חבר חדש הצטרף 24/12/24 הודעות 60 אתמול ב-15:31 #9 אבני הכותל אמר: מוזר ממש. אצלי זה מצוין. לחץ כדי להרחיב... באמת מוזר, אצלי על המחשב זה בסדר אבל כשאני מוריד אותו יש בו בעיות. עכ"פ תודה רבה.
אבני הכותל אמר: מוזר ממש. אצלי זה מצוין. לחץ כדי להרחיב... באמת מוזר, אצלי על המחשב זה בסדר אבל כשאני מוריד אותו יש בו בעיות. עכ"פ תודה רבה.