מ משיב כהלכה חבר בכיר הצטרף 18/12/24 הודעות 5,108 יום רביעי ב-11:09 #1 צ"ע שהרי היא המבליעה בחתיכה של חולין ולא הבולעת, ומאי נפק"מ שהיא עצמה רכה.
י יעקבי חבר מוביל הצטרף 24/4/25 הודעות 1,569 יום רביעי ב-18:55 #2 שהיא לא צריכה להפליט, אלא זה מופלט ועומד.
מ משיב כהלכה חבר בכיר הצטרף 18/12/24 הודעות 5,108 יום רביעי ב-19:37 #3 זה לא מופלט ועומד. ומכל מקום מוכח מהמשך הגמ' על חתיכת בשר חטאת שהיא שמנה ובלעה, דאיירי על החתיכה עצמה ואין שום קשר למופלט ועומד.
זה לא מופלט ועומד. ומכל מקום מוכח מהמשך הגמ' על חתיכת בשר חטאת שהיא שמנה ובלעה, דאיירי על החתיכה עצמה ואין שום קשר למופלט ועומד.
י יעקבי חבר מוביל הצטרף 24/4/25 הודעות 1,569 אתמול ב-09:26 #4 משיב כהלכה אמר: זה לא מופלט ועומד. לחץ כדי להרחיב... אז יותר קל להפליט.
מ משיב כהלכה חבר בכיר הצטרף 18/12/24 הודעות 5,108 אתמול ב-15:57 #7 אתה טוען שמופלט ועומד ולכן מבליעה יותר, ואני משיב לך שלא היא, ואתה טוען שא"כ יותר קל להפליט. ואליבא דאמת הבנה זו אינה נכונה ואין נפק"מ במה שאתה כותב, כי הגמ' מדברת על חתיכת החטאת עצמה שבלעה.
אתה טוען שמופלט ועומד ולכן מבליעה יותר, ואני משיב לך שלא היא, ואתה טוען שא"כ יותר קל להפליט. ואליבא דאמת הבנה זו אינה נכונה ואין נפק"מ במה שאתה כותב, כי הגמ' מדברת על חתיכת החטאת עצמה שבלעה.
י יעקבי חבר מוביל הצטרף 24/4/25 הודעות 1,569 אתמול ב-15:58 #8 משיב כהלכה אמר: אתה טוען שמופלט ועומד ולכן מבליעה יותר, ואני משיב לך שלא היא, ואתה טוען שא"כ יותר קל להפליט. לחץ כדי להרחיב... זה לא סתירה, זה תירוץ על אותו דרך.
משיב כהלכה אמר: אתה טוען שמופלט ועומד ולכן מבליעה יותר, ואני משיב לך שלא היא, ואתה טוען שא"כ יותר קל להפליט. לחץ כדי להרחיב... זה לא סתירה, זה תירוץ על אותו דרך.