עדכונים מבית הרב דוד יוסף שליט"א

סתם שאלה, לאירוע בר מצוה של אחד העסקנים ממקורביהם הם גם לא יגיעו?
כבר העלנו כדוגמת זה מכמה רבנים אחרים.
הנה למשל הגה"צ רבי דוד אבוחצירא שליט"א עלה לאחרונה לביתו של הנגיד יואלי לנדאו בארץ.
זה שהמושג רבי מכבד עשירים היה בכל הדורות, זה מובן מאליו.
תמיד הגדולים יצאו מגדרם לכבד עסקנים, מנהלים, תורמים, ועוד ועוד.
אבל לכבד אדם [שנשמע שהוא אדם יקר לפי הכותבים כאן] אשר כל עיסוקו ועיסקו הוא ענין מסוים,
אין לו לא ממון ולא מוסדות, לא מפגלה ולא תקציבים אלא ענין מסוים,
זה נותן הרגשה לא נעימה, שקשה לפרש מפני כבודם של הראשלצי"ם הראשיים.
אולי נאמר ככה,
לפעמים צריך נכד בחצר שידע לשים גבולות,,,,,,

חבל שההנהלה מחקה את כל מה שנכתב על העיצוב פירות שעשו לאחיו הראש"ל שליט"א, היה נחמד להשוות את התגובות שם לכאן...
רק שבניגוד לשם, מוכרי הבסטה בשוק לא ניסו להכתיב לנו מה שחושבים על רב כזה או אחר.

אם רק היית מעלה תמונה - ניחא. מסתמא שלא היו צריכים למחיקות הללו.

כמעט אותו דבר
רק בלי יח"ץ וצילצולים....

2164445-583acdc6a5e369378dcd19b5d41f2bb5.webp

זה שהמושג רבי מכבד עשירים היה בכל הדורות, זה מובן מאליו.
תמיד הגדולים יצאו מגדרם לכבד עסקנים, מנהלים, תורמים, ועוד ועוד.
אבל לכבד אדם [שנשמע שהוא אדם יקר לפי הכותבים כאן] אשר כל עיסוקו ועיסקו הוא ענין מסוים,
אין לו לא ממון ולא מוסדות, לא מפגלה ולא תקציבים אלא ענין מסוים,
זה נותן הרגשה לא נעימה, שקשה לפרש מפני כבודם של הראשלצי"ם הראשיים.
אולי נאמר ככה,
לפעמים צריך נכד בחצר שידע לשים גבולות,,,,,,
רבת פעם עם יהודה חזן בצורה אישית ולא השלמת איתו מאז? ככה זה נראה

אכן, המעצב של העיצוב הזה לא עשה מזה יח"צ, או אולי כן, לא ראיתי היכן פורסם.
והמעצבת של המגש שעיצבה לאחיו כן עשתה מזה יח"צ לעסק שלה, מה הבעיה בזה?
אותה גברת שגילפה אבטיחים ותפוחים אלו גילפה אבטיחים ותפוחים שניים.

אותה גברת שגילפה אבטיחים ותפוחים אלו גילפה אבטיחים ותפוחים שניים.
מנין לך?
וגם אם זה אותה גברת, אז כנראה היא מבינה או חושבת שלפרסם את הגילוף שעשתה לרב יצחק זה יביא לה יותר קליינטים מאשר של אחיו הרב דוד.
על מי תלונתך?!
הרי היא פרסמה זאת בעצמה.

כתוב על התמונה.
וגם אם זה אותה גברת, אז כנראה היא מבינה או חושבת שלפרסם את הגילוף שעשתה לרב יצחק זה יביא לה יותר קליינטים מאשר של אחיו הרב דוד.
על מי תלונתך?!
לא התלוננתי בכלל שתגלף כרצונה ותפרסם כרצונה.
רק העמדתי דברים על דיוקם.
הרי היא פרסמה זאת בעצמה.

כתוב על התמונה.

לא התלוננתי בכלל שתגלף כרצונה ותפרסם כרצונה.
רק העמדתי דברים על דיוקם.
בדקתי כעת, וראיתי שזה בכלל מה שעשתה שנה שעברה, ואז על שניהם כתבה בצורה שווה.
השנה עשתה רק לרב יצחק ופירסמה מה שפירסמה.

בדקתי כעת, וראיתי שזה בכלל מה שעשתה שנה שעברה, ואז על שניהם כתבה בצורה שווה.
השנה עשתה רק לרב יצחק ופירסמה מה שפירסמה.
:unsure:

@שמעון טרבלסי די עם ההיתממות!
אותה גברת מעלה באופן קבוע לאתר פרוג את עיצובי הפרות שלה, מכאן ועד היח"צ הנרחב הזה ושות' יש מרחק עצום ורב, וברגע שיש שני עיצובים של אותה גברת ורק אחד מהם זכה לכל כך הרבה יחס מוגזם (שלדעתי עלה ממון יותר מהפירות והעיצוב גם יחד) ויש לה עיצובים הרבה הרבה הרבה יותר מרשימים שלא זכו ליחצ הזה, מבינים שאין ידה במעל אלא אנשים מאוד מסויימים.

מבינים שאין ידה במעל אלא אנשים מאוד מסויימים.
המציאות היא שהרב יצחק הוא אחרון שצריך יח"צ.

כולם רואים שבכל יום הוא נמצא בכמה מקומות ברחבי הארץ, ובכל מקום מלא עד אפס מקום.

ומאידך רואים כאן כמה עיצוב פירות הכאיב לכמה חברים. כאילו היה בת קול מן השמים...

המציאות היא שהרב יצחק הוא אחרון שצריך יח"צ.

כולם רואים שבכל יום הוא נמצא בכמה מקומות ברחבי הארץ, ובכל מקום מלא עד אפס מקום.

ומאידך רואים כאן כמה עיצוב פירות הכאיב לכמה חברים. כאילו היה בת קול מן השמים...
כוונתך לומר שהמציאות היא שאנשי היחצ שלו עובדים היטב.
(וכמש באשכול אחר, אני איני רואה בעייה ביחצ לרבנים, כל עוד הוא מדוייק פחות או יותר)

@שמעון טרבלסי די עם ההיתממות!
אותה גברת מעלה באופן קבוע לאתר פרוג את עיצובי הפרות שלה, מכאן ועד היח"צ הנרחב הזה ושות' יש מרחק עצום ורב, וברגע שיש שני עיצובים של אותה גברת ורק אחד מהם זכה לכל כך הרבה יחס מוגזם (שלדעתי עלה ממון יותר מהפירות והעיצוב גם יחד) ויש לה עיצובים הרבה הרבה הרבה יותר מרשימים שלא זכו ליחצ הזה, מבינים שאין ידה במעל אלא אנשים מאוד מסויימים.
ב"V אין לי זמן לעקוב אחרי מעצבות, ואיני יודע מה מעלה ומה לא.
רק בדקתי נקודתית.
יש לך "מהלך" למה עשתה זאת לחיי...
אני לא מתעמק אפי' במעט במעשיה ושכמותה, יתכן ובפשטות עשתה זאת לשווק את עצמה, יתכן שמישהו לחש על אוזנה שזה יתן לה עוש פרסום, ויתכן גם שזה שקנה את העיצוב אמר לה שתפרסם, אבל אחרי הכל היא עשתה זאת. ואיני מבין מה הבעיה?

רק בדקתי נקודתית.
אני לא מתעמק אפי' במעט במעשיה ושכמותה, יתכן ובפשטות עשתה זאת לשווק את עצמה, יתכן שמישהו לחש על אוזנה שזה יתן לה עוש פרסום, ויתכן גם שזה שקנה את העיצוב אמר לה שתפרסם, אבל אחרי הכל היא עשתה זאת. ואיני מבין מה הבעיה?
אין לי "מהלך" למה עשתה זאת, אלא קביעת עובדה שהיא לא עשתה זאת!
(אני מדבר על היחצ המוגזם ולא על ההעלאה הרגילה לפרוג)

חבל שאתה לא מתאמץ/מצליח לקרוא מה שהיא כתבה בתחילת דבריה:
משתפת בעיצובים מיוחדים שנשלחו לרגל טו בשבט בשנים עברו:
רק בדקתי נקודתית.

אין לי "מהלך" למה עשתה זאת, אלא קביעת עובדה שהיא לא עשתה זאת!
(אני מדבר על היחצ המוגזם ולא על ההעלאה הרגילה לפרוג)
זה יפה מאוד שאתה קובע את העובדות, בעברית מדוברת קוראים לזה שכתוב המציאות.
אם זה היה המציאות אין צורך שתקבע אותה, ואם זה לא המציאות אין לך אפשרות לקבוע אותה.
זה סה"כ פרשנות שלך, שיכול להיות שהיא נכונה, אבל אין לך שום הוכחה לכך.

רק ליידע אותך שב"ה שלוורטיגו ישנה תרופה.
לכל המסתקרנים מה זה
ורטיגו (Vertigo) הוא תחושת סחרחורת סיבובית, כאילו האדם או הסביבה מסתובבים, למרות שאין תנועה, והוא נובע מבעיה במערכת שיווי המשקל באוזן הפנימית או במוח, לעיתים מלווה בבחילה, הקאה וקושי לעמוד. הגורמים יכולים להיות נפוצים כמו התנתקות גבישים באוזן הפנימית (BPPV) או חמורים כמו פגיעות נוירולוגיות, ויש לטפל בגורם הבסיסי. טיפולים נפוצים כוללים תמרוני ראש ספציפיים (כמו תרגיל אפלי) והקפדה על הוראות כמו קימה איטית מהמיטה ושינה עם ראש מוגבה

לכל המסתקרנים מה זה
ורטיגו (Vertigo) הוא תחושת סחרחורת סיבובית, כאילו האדם או הסביבה מסתובבים, למרות שאין תנועה, והוא נובע מבעיה במערכת שיווי המשקל באוזן הפנימית או במוח, לעיתים מלווה בבחילה, הקאה וקושי לעמוד. הגורמים יכולים להיות נפוצים כמו התנתקות גבישים באוזן הפנימית (BPPV) או חמורים כמו פגיעות נוירולוגיות, ויש לטפל בגורם הבסיסי. טיפולים נפוצים כוללים תמרוני ראש ספציפיים (כמו תרגיל אפלי) והקפדה על הוראות כמו קימה איטית מהמיטה ושינה עם ראש מוגבה
אחד מפלאי הבריאה.

לכל המסתקרנים מה זה
ורטיגו (באנגלית: Vertigo) הוא תחושת אשליה של תנועה. פירוש המילה ורטיגו הוא "תנועה סיבובית". המטופל יכול לחוש שהוא נע בסיבוב (מסתחרר) או, לחלופין, שהעולם מסתובב סביבו, בעוד שבפועל אין תנועה כלל. התחושה הזאת יכולה לפקוד בן אדם גם כשהוא שוכב בלי לזוז כלל.

ראשי תחתית