אכן נראה מזויף. וגם בתוכן.
במכתב כתוב הצטערנו לשמוע שמעלת כת"ר שליט"א עובר לחצים קשים שאין הדעת סובלתן. ובפורום השני כותבים תלמידי הראשל"צ שליט"א שלא היו איומים והכל שקר מוחלט ולהד"מ.
יש אנשים שקשורים לפלג שמנסים לפלג בכל כוחם והם פנו לתקשורת והזדהו שם כתלמידי הראשל"צ ושהוא עובר איומים קשים והם לא יכולים לפרט הכל וכוכ' ובפורום שלהם כותבים תלמידי הראשל"צ שהם לא מכירים אותם ולא מזהים את קולם שהם מביתו של הרב יצחק.
מה שנראה, שמי שהלך ושיקר בתקשורת שיש איומים, הוא זה שניסח את המכתב שיש לחצים קשים, ושיקר על הרבנים שאולי חתמו.
אחי היקרים !!!
גדלתי כל חיי בישיבות וכוללים של הליטאים וחוויתי על בשרי את המחלוקת הגדולה של בעלי המחלוקת מאנשי הפלג.
וכואב לי עד מאוד לראות שבציבור שלנו לא למדו מי הם אותם אנשי ריב ומדון.
הם חוזרים אחת לאחת על מה שעשו אצל האשכנזים: משקרים משמיצים מזייפים כותבים שיש לחצים פסולים מפוליטיקאים על גדולי תורה ועוד ועוד.
קחו כלל פשוט:
מי שכותב בשם התורה ורבניה באמת - לא משקר לא מזייף ולא משמיץ
מי שכותב בשם היצר הרע עושה את כל הנ"ל.
אני בכלל לא מתייחס לחוק הגיוס שאיני מבין בזה,
יש רבנים שבהשקפתם המקורית הם קנאים יותר גם בנושאי הבחירות וכדומה, וזה לא קשור בכלל לפלג.
אני מדבר על הלחצים והסיפורים על רבנים שבשאר הנושאים הם בכלל לא קנאים, ופה הפלג יושבים עליהם ומספרים להם סיפורים.
מי שראה את המודעות שיצאו השבוע נגד א.ד. עם התמונות של הרב שך הרב עובדיה ויבדל לחיים הרב יצחק יוסף...
מי שמדפיס כאלו מודעות זה רק מי שחושב שהוא ממשיך את הרב שך, ומשתמש ברבנים הספרדים בשביל לקדם את המחלוקת הנוראית שלו....
בתקופה הכי קשה במחלוקת הליטאית הרב שטיינמן אמר: שלשקר אין רגליים ובסוף הציבור ידע מי לשם שמים ומי...
אל תתנו להם לפלג את הציבור שלנו, עם אותם השיטות שהם פעלו אצל האשכנזים.
ידוע בשם רבי אלחנן וסרמן שמי שמרכז את כל היהדות שלו מסביב למצוה אחת, זה על חשבון שאר המצוות וזה לא מיראת שמים.
הוא כתב את זה על הדת"ל עם מצות ישוב ארץ ישראל, וזה נכון גם אצל הפלג עם "המצוה" של גזירת הגיוס, שבשם המצוה הזו מותר לעשות הכל הכל הכל
לדעתם המטרה מקדשת את האמצעים.
הכי חשוב לזכור שאותם אנשי הפלג הם הם בעצמם או רבותיהם אלו שהשפילו לפני 30 שנה את מרן הרב עובדיה זיע"א.
גם היום הם מזכירים את שמו ואת שם בנו רבי יצחק יוסף בלי תואר "הרב" !!!!
סלקו אותם מכל המדרגות.