מלך בן מלך
חבר חדש
אסיר עולם התורה בביקור אצל מרן רה"י שליט"א
השבת התארחו אצלי אחייניותי הלומדות בסמינר הזהמרן רבינו רה"י שליט"א בכנס שע"י סמינר הישן בשלוחה העומדת בנשיאותו
בתוך דבריו זעק מרן רבינו שליט"א בעניין חק הגיוס: בנות, אימהות, תתפללו! אנחנו בסכנה גדולה!
-חלק ממשא מרן שליט"א בכינוס הובא בגיליון 'אור לנתיבתי'-
![]()
אפילו בחינוך העצמאי שרוב הבנות ליטאיות מעלים את זכרונו. הבנות שלי לומדות בבית יעקב של החינוה"ע וקיבלו לעשות עבודה על מרן הגרע"י זצ"ל לכתוב עליו סיפור, זה כבר כמה שנים.השבת התארחו אצלי אחייניותי הלומדות בסמינר הזה
סיפרו לי שפנו למנהלת בבקשה להזכיר בשיעורי ההלכה בנוסף על שאר הדעות את דעתו של הגרע"י
כיון שרוב הבנות הולכות בביתם כפי שיטתו ואמרה שכן ההוראה שקיבלה מהנשיאות
עוד סיפרו שמזכירים בסמינר רבים מתאריכי האזכרה של גדו"י זצ"ל כמו הרב שך ועוד ועוד ומעלים על נס את פעולם,
ואת של הגרע"י אפי לא הזכירו
כאב לי מאוד הענין אשמח שמי שי"ל יכולת לטפל בזה שיטפל
קשה לי להאמין לזה.השבת התארחו אצלי אחייניותי הלומדות בסמינר הזה
סיפרו לי שפנו למנהלת בבקשה להזכיר בשיעורי ההלכה בנוסף על שאר הדעות את דעתו של הגרע"י
מיהו הרב שבתמונה שמלווה את אסירי עולם התורה לגדולי ישראלאסיר עולם התורה בביקור אצל מרן רה"י שליט"א
הצג קובץ מצורף 14278
מיהו הרב שבתמונה שמלווה את אסירי עולם התורה לגדולי ישראל
אם יתחילו לשמוע לכל הערה של מאן דהו הרי שהסימנר הזה יהפוך עד מהרה לכישלון כמו לא מעט מהסמנירים שנפתחו לספרדים והיום הם פרנקייאדה...השבת התארחו אצלי אחייניותי הלומדות בסמינר הזה
עוד סיפרו שמזכירים בסמינר רבים מתאריכי האזכרה של גדו"י זצ"ל כמו הרב שך ועוד ועוד ומעלים על נס את פעולם,
מעניין מה חיפשת ששאלת אותן דווקא את השאלות האלו?השבת התארחו אצלי אחייניותי הלומדות בסמינר הזה
יש הנהגה רוחנית וועדה רוחנית והיא תחליט והיא תקבע
מה חיפשת ששאלת אותן דווקא את השאלות האלו?
כמה כשכשת!הרבה דמגוגיה!!!
לענ"ד כאן זה לא המקום, אלא ניתן לפנות למנהלי המקום, הועדה הרוחנית או כל מישהו אחר.הטענה של הרב "אברך מרמות" הגיונית בהחלט.
לענ"ד עדיין ניתן לחלק,פשוט שאלות עין אלו מזכירות כל מיני טענות של אלו מהפורום השכן....התגובות שלכם מזכירות לי את הפורום השכן רק בהפוך...
ולאו ק"ו הוא?לענ"ד עדיין ניתן לחלק,
כי בעוד שהפורום ההוא מצהיר בבירור שהוא נוצר ונבנה בעיקר עבור תלמידי הגרע"י ובנו הגר"י,
הרי שהפורום הנוכחי מיועד לכלל הציבור, נהרא נהרא ופשטיה, ולאו דווקא עבור מנגחי [רח"ל] דרך הגרע"י.