ר רביד הזהב@ חבר חדש הצטרף 3/4/25 הודעות 2 7/5/25 #1 ידיד שלי אברך שחיבר ספר על הלכות שבת מעוניין בעורך. לא דרך מכונים וכיוצ"ב שעלות העריכה גבוהה, אלא עורך בעל נסיון במחיר סביר. מתאים לך? שלח הודעה.
ידיד שלי אברך שחיבר ספר על הלכות שבת מעוניין בעורך. לא דרך מכונים וכיוצ"ב שעלות העריכה גבוהה, אלא עורך בעל נסיון במחיר סביר. מתאים לך? שלח הודעה.
אוהב ספר Moderator הצטרף 14/4/25 הודעות 71 9/5/25 #3 מה הצורה של הספר? (טקסט פנימי רץ, חלוקה לסעיפים קטנים, הערות, וכו')
א אלישמע חבר חדש הצטרף 10/4/25 הודעות 143 9/5/25 #4 רביד הזהב@ אמר: ידיד שלי אברך שחיבר ספר על הלכות שבת מעוניין בעורך. לא דרך מכונים וכיוצ"ב שעלות העריכה גבוהה, אלא עורך בעל נסיון במחיר סביר. מתאים לך? שלח הודעה. לחץ כדי להרחיב... כדאי להבהיר ש"עורך" זה כותב ומסגנן, כדי שלא להתבלבל עם מעמֵד. עורך כדאי מאד שיהיה מצוי בנושא האמור, וכדאי מאד לוודא שאכן הוא מבין את שפתו וסגנונו של המחבר, כדי שיצא הדבר מושלם מתח"י. כל זה אינו נצרך במעמד.
רביד הזהב@ אמר: ידיד שלי אברך שחיבר ספר על הלכות שבת מעוניין בעורך. לא דרך מכונים וכיוצ"ב שעלות העריכה גבוהה, אלא עורך בעל נסיון במחיר סביר. מתאים לך? שלח הודעה. לחץ כדי להרחיב... כדאי להבהיר ש"עורך" זה כותב ומסגנן, כדי שלא להתבלבל עם מעמֵד. עורך כדאי מאד שיהיה מצוי בנושא האמור, וכדאי מאד לוודא שאכן הוא מבין את שפתו וסגנונו של המחבר, כדי שיצא הדבר מושלם מתח"י. כל זה אינו נצרך במעמד.
ה הנחמדים מזהב חבר חדש הצטרף 7/3/25 הודעות 2 11/5/25 #5 רביד הזהב@ אמר: ידיד שלי אברך שחיבר ספר על הלכות שבת מעוניין בעורך. לא דרך מכונים וכיוצ"ב שעלות העריכה גבוהה, אלא עורך בעל נסיון במחיר סביר. מתאים לך? שלח הודעה. לחץ כדי להרחיב... איך יוצרים איתך קשר. (משתמש חדש, אין לי הרשאה לפרטי).
רביד הזהב@ אמר: ידיד שלי אברך שחיבר ספר על הלכות שבת מעוניין בעורך. לא דרך מכונים וכיוצ"ב שעלות העריכה גבוהה, אלא עורך בעל נסיון במחיר סביר. מתאים לך? שלח הודעה. לחץ כדי להרחיב... איך יוצרים איתך קשר. (משתמש חדש, אין לי הרשאה לפרטי).
מ מים חיים חבר חדש הצטרף 28/4/25 הודעות 30 יום ראשון ב-23:38 #6 רביד הזהב@ אמר: ידיד שלי אברך שחיבר ספר על הלכות שבת מעוניין בעורך. לא דרך מכונים וכיוצ"ב שעלות העריכה גבוהה, אלא עורך בעל נסיון במחיר סביר. מתאים לך? שלח הודעה. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר עורך מיוחד מאוד שאיתמחי גברא לערוך כמה ספרים חשובים מאוד
רביד הזהב@ אמר: ידיד שלי אברך שחיבר ספר על הלכות שבת מעוניין בעורך. לא דרך מכונים וכיוצ"ב שעלות העריכה גבוהה, אלא עורך בעל נסיון במחיר סביר. מתאים לך? שלח הודעה. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר עורך מיוחד מאוד שאיתמחי גברא לערוך כמה ספרים חשובים מאוד