הלכה ברורה
חבר
התעורר אצלנו ויכוח בכולל אם אבי בן לובש פראק בברית (מי שרגיל בכך ביום טוב), אשמח אם משהו יגיד מה הולך בזה בעולם.
נפק"מ ל? (כלומר מעבר לכן / לא ללבוש)התעורר אצלנו ויכוח בכולל אם אבי בן לובש פראק בברית (מי שרגיל בכך ביום טוב), אשמח אם משהו יגיד מה הולך בזה בעולם.
נפק"מ למה נוהגים.נפק"מ ל? (כלומר מעבר לכן / לא ללבוש)
בכל אופן, לכאורה העולם הרלוונטי הוא זה שסביב אבי הבן, ובהנחה שאתם כולל / קהילה שהיה אצלכם כמה וכמה בריתות - מה עשו אצלכם?
באופן אישי לבשתי גם בבריתות וגם בפדיון הבן של בני הבכור.התעורר אצלנו ויכוח בכולל אם אבי בן לובש פראק בברית (מי שרגיל בכך ביום טוב), אשמח אם משהו יגיד מה הולך בזה בעולם.
מקובל שלובשים
תודה רבה,באופן אישי לבשתי גם בבריתות וגם בפדיון הבן של בני הבכור.
צפוןבאיזה אזור אתם גרים? ולאיזה קהילה אתם משתייכים.
יש לציין שבפורום לתורה עשיתי 'חיפוש'...
אוי. געוואלד.כאן כותל המזרח!!!
בין למקפידים על מנהגי מרוקו ובין לסוברים שהב"י מרא דאתרא ואחריו נלך - מה המקום ללבוש זה?
אתה לובש כובע וחליפה של "כותל אשכנז", או גלימה ותרבוש כמו "כותל המזרח".כאן כותל המזרח!!!
בין למקפידים על מנהגי מרוקו ובין לסוברים שהב"י מרא דאתרא ואחריו נלך - מה המקום ללבוש זה?
תודה רבה,
באיזה אזור אתם גרים? ולאיזה קהילה אתם משתייכים.
פשוט אני גר בצפת ולוקח זמן שהדברים מגיעים לכאן (כידוע...), ולכן רציתי לדעת מה הולך בעולם. תודה.
לא קשור לצפת בני ברק או דימונה,תודה רבה,
באיזה אזור אתם גרים? ולאיזה קהילה אתם משתייכים.
פשוט אני גר בצפת ולוקח זמן שהדברים מגיעים לכאן (כידוע...), ולכן רציתי לדעת מה הולך בעולם. תודה.
בגלל הטלית זה פחות בולט.אני לא ראיתי מי שלובש בברית, ובימים טובים 80% בבית כנסת עם פראק.
כאן הנידון לגבי מי שרגיל ללבוש פראק ביום טוב, אבל מי שאצלהם לא לובשים ביו"ט רק ראששיבות אין שאלה.בשביל מה פראק, שיחשבו שאתה איזה ראששיבה?
בשביל מה פראק, שיחשבו שאתה איזה ראששיבה?