לכולנו ברור שהנערים שרבו עם נהג האוטובוס הרוצח הם כל מיני ארחי פרחי מהזן הנמוך, ושקר ועוול הוא להאשים את משתתפי העצרת בהתפרעות הנלוזה הזו, שכל תושב ירושלים מכיר את סגנון הנערים מאזור שמואל הנביא והגלילות שמחפש כל פרובוקציה להתפרעות.
כבודו.
אל נא תכלילני עם אותם אלו שלדעתך "חושבים" ש "ברור שאותה הפגנה לא קשורה להתפרעות סביב האוטובוס" יען אתה חושב שהם לא ראו את התיעודים ואתה חושב שאפשר למכור להם סיפורים והבלים.
מי שראה את התיעודים לא ראה שם נערים שירדו מהדרך עם קפוצ'ון שחור ואיקס לבן אלא את מיטב בנינו (בניכם ליתר דיוק חשוב), בקבוצה גדולה ורחבה שלא נמצאת ברחוב כל יום אלא באה כולה כאחד וודאי וודאי שבאה מאותה הפגנה.
גם הניסוח המתחמק שלך "עוול הוא להאשים את משתתפי העצרת בהתפרעות" לא משהו, אני לא מאשים את משתתפי העצרת כהכללה, חלקם אגב מקרובי משפחתי, אבל אני כן מאשים בהתפרעות ובמה שנולד ממנה את אלו שיושבים מתחת למכסה המנוע ומחככים ידיים בהנאה.
נסיון ההתנערות המגוחך הזה של מבעירי האש להתנער ממנה - יתכן שנאמר לכם שכך טוב תקשורתית בארץ, אולם בעולם הבא כשיעמדו מחוללי הטרור נגד בית דין של מעלה, אתה באמת חושב שיהיה להם למי למכור את ההבלים הללו? אתה באמת חושב ששם יתנו להם לבוא עם יועץ תקשורת? אתה באמת חושב ששם הם יוכלו להשליך מהחבילה שלהם את מה שלא מוצא חן בעיניהם?
בין הפגנה להפגנה, אני מקווה שיצא לך ללמוד את סוגיית המשלח אש ביד חרש שוטה וקטן ומה הדין שלו.
אגב, גם אם אותה הפגנה "לא הייתה קשורה" היא הייתה קשורה וראשיה וראשי כל הפגנה יתנו את הדין על כל אסון שקרה / כמעט קרה בגלל החוסר אחריות שלהם ובגלל זה שמחמת ערבוב אינטרסים שונים הם מארגנים ערבי טרור בשכונות בחרדיות ברחבי הארץ בשעה שהם ראו שאנשים כבר נרצחו ונפצעו ומה לא, והכל בשביל עוד קצת לייקים דמיוניים.
רק מאתמול ורק מה שאני זוכר כעת על רגל אחת (מכלל מוקדי ההתפרעויות): אוטובוס על נוסעיו שהמטורפים הללו כמעט העלו באש עם משטחי עץ שהובערו מאוד סמוך אליו, נהג משאית קטנה שבטעות עבר באזור והחבורה הזו פשוט גירשה אותו וניפצה את חלונות רכבו והשחיתה את ממונו ככל שיכלה, אוטובוס עירוני שהם מצאו ופשוט נפצו את דלתות הזכוכית שלו ואת חלונותיו והשחיתו כמה שאפשר, זוג תמים שכמעט הגיע לבית החולים (במקרה הטוב) במקום לביתו אחרי שפח צפרדע גדול דורדר לעברם כשתכולתו בוערת, בחור ישיבה שכמעט נדרס אחרי שקפץ על מכסה מנוע של רכב שפשוט נסע בלי להתייחס, שני ילדים צעירים שנפצעו לאחר שנהג אוטובוס ניסה לברוח מההפגנה, מקרה חירום רפואי במודיעין עילית שכוחות ההצלה שהיו בדרך אליו נתקעו בדרך בהפגנה שלא הסכימה לתת להם לעבור, ועוד ועוד.
וזה עוד הרבה לפני הטרור שהם משליטים על שכונותינו שבעקבותיו ממש צדו צעדנו מלכת ברחובותינו ומלחיות בבתינו, ועוד לפני ההשחתה של נפשות הבחורים היקרים ואת עדינותם ואת קדושתם שבמקום לשבת ולשקוד על התורה בחדווה רצים מכביש לכביש ורבים עם שוטרים ושוטרות, בכדי מה? בכדי לסכן את חייהם? בכדי לסכן חיים של אחרים? בכדי לתת מעט כבוד לעסקנים שמנמנים מדושני עונג? די!
ואחרי כל זה אתם עוד חושבים שניתן למישהו מכם לחמוק מאחריות ישירה לאירועים שקרו... לא! לא ניתן! תחלמו על זה.