חיבור יסודי להועיל ולהציל משיבושים של אחד ממחברי הזמן שלא שימש תלמידי חכמים

בתקופה האחרונה נודע לי בכאב עצום על קרוב משפחתי היקר שעומד לפרק את ביתו כפשוטו, בגלל שיבושים חמורים שצרך כל השנים בסוגיית ההיררכיה הנכונה בין איש לאשתו, מפי 'רב' מפורסם שדרשותיו ממלאים את היוטיוב ועלוניו את בתי הכנסיות, אבל לא שימש תלמידי חכמים אמיתיים. אדרבה, ההיפך הוא הנכון - קיבל 'תורה' מצרוע וזב ידוע שקלונו כבר מפורסם לרבים.

וזה רק מצטרף לסיפורים רבים שכבר נודעו והתפרסמו, על מים הרעים שמלאים בספרים הללו, שמשחיתים ומטעים את הרבים, והמפיצים אותם עתידים ליתן את הדין.

אצרף חיבור טוב ומועיל מאוד בענין זה, ויהי רצון שיהא לתועלת, לפקוח עיניים עוורות.

קבצים מצורפים

אם אפשר, עדיף לכתוב להדיא שקונטרס זה עיקרו בא לחלוק על שיטתו של הרב ארוש שליט"א בעבודת ה'.

יתכן שדבריך נכונים, לא עיינתי מספיק, אך כדאי להציג את הספר כמות שהוא.

אם אפשר, עדיף לכתוב להדיא שקונטרס זה עיקרו בא לחלוק על שיטתו של הרב ארוש שליט"א בעבודת ה'.

יתכן שדבריך נכונים, לא עיינתי מספיק, אך כדאי להציג את הספר כמות שהוא.
סתירה מיניה וביה,
אם הוא צודק אז זה לא 'בעבודת ה' אם הוא לא צודק אז לא 'יתכן ודברך נכונים'

לפני שמותחים ביקורת כל שהיא, חובה לבדוק לעומק.

אני לא מכיר כלל.

בתקופה האחרונה נודע לי בכאב עצום על קרוב משפחתי היקר שעומד לפרק את ביתו כפשוטו, בגלל שיבושים חמורים שצרך כל השנים בסוגיית ההיררכיה הנכונה בין איש לאשתו, מפי 'רב' מפורסם שדרשותיו ממלאים את היוטיוב ועלוניו את בתי הכנסיות, אבל לא שימש תלמידי חכמים אמיתיים. אדרבה, ההיפך הוא הנכון - קיבל 'תורה' מצרוע וזב ידוע שקלונו כבר מפורסם לרבים.

וזה רק מצטרף לסיפורים רבים שכבר נודעו והתפרסמו, על מים הרעים שמלאים בספרים הללו, שמשחיתים ומטעים את הרבים, והמפיצים אותם עתידים ליתן את הדין.

אצרף חיבור טוב ומועיל מאוד בענין זה, ויהי רצון שיהא לתועלת, לפקוח עיניים עוורות.

ייש"כ.

עיינתי מקופיא, על כמה מפרקי הספר, בעיקר בחלק של קדושה,

וכל פעם אני לא מבין מחדש:

איך הנהגות שאצלינו ברור שאם כן הוא - הוא למתנהגים בחסידות וכוליה האי והלוואי,

אצל הרבנים מהסוג הזה - הם מורים כך להמון העם ומטה?!

אצל הרבנים מהסוג הזה - הם מורים כך להמון העם ומטה?!
וזה עצמו מביא למכשולות גדולים מאוד,
שבעל תשובה טרי ומתלהב שואף להגיע לשמי רום בקדושתו ולהיות כר"א וכמי שכפאו שד, ופרוש מכל ענייני עוה"ז וכו'
וכל זה מוביל לשבירות ודכאונות גדולים, ולצרות עם חינוך הילדים וכל כיו"ב.

ראשי תחתית