אני מכיר אישית שוחט שהתחתן עם גויה,שוחטים שהם חילוניים לגמרי
והוא יהודי
כנראה הוא חילוני.
אני מכיר אישית שוחט שהתחתן עם גויה,שוחטים שהם חילוניים לגמרי
כתוב שם שמות,אם אתה שמעת ואף אחד מאיתנו לא שמע, כנראה שזה לא באמת "עושה בלגן".
ולמרות שכותרת המסמך היא "דו"ח", זה לא דו"ח שאיזה מפקח מבחוץ כתב אלא מסמך שאחד מבפנים כתב, אחד שיכול להיות לו אינטרס מובהק בסיפור, כגון -
-מפקח שפוטר מעבודתו ויש לו אינטרס לחזור לשם, כי אין לו כסף לגמור את החודש והוא רגיל למשכורת של 5 ספרות,
-שוחט שצרה עינו במשכורתו של ראש הצוות (170,000 בחודש לפי ה"דו"ח"),
-איש צוות שחסרים לו דברים בסיסיים והוא מפחד להתלונן כי יתנקמו בו, אז הוא מחליט לנקום בהם:
"הרבה פעמים חסרים תנאים בסיסיים לאנשי הצוות כגון חמום מינימלי בתא השחיטה כדי שיהיה אפשר לבדוק סכינים על פי ההלכה, או תנאי מגורים נורמליים ללא דליפות מים וכו׳. לפעמים יש בעיה של אוכל לא מספיק או לא ראוי לאנשי הצוות. מי שמתלונן נכנס למערכת קשה של נקמות וצרות" (מתוך המסמך).
ויש גם דברים הזויים כמו הטענה שיש במערכת שוחטים שהם חילוניים לגמרי, שוחטים ללא תעודות שחיטה, בודק שלא מבצע את התפקיד הבסיסי שלו ולא בודק סכינים כלל (נטען שיש וידאו, איפה הוידאו?)
אם זה שקר
יש כאן עילה לתביעה
אני מכיר אישית שוחט שהתחתן עם גויה,
והוא יהודי
כנראה הוא חילוני.
מסתמא אפשר לדעת מזה, האמת אין לי מושג איך מבררים כזה דבר.את מי תתבע, את הכותב האנונימי?
א. מי הוא 'חרדי'? (חזב"ת שהתחיל טוב ולא הלך לו, גם?)לא, הוא חרדי שהתפקר בגלל תאוותו.
השאלה היא אם כעת כשהוא נשוי לגויה הוא עדיין שוחט.
לא כל יום פורים...הבשר משחיטת חו"ל של הרבנות הראשית הוא ברמה של בד"ץ
לא כל יום פורים...
ומאי חזית???
למה אתה סומך על הרב וייס בשם הרב צדוק יותר מהרב אליהו?
איפה הודה?פשוט שניכרים דברי אמת של הרב צדוק שהוא מאנשי השטח וגם הרב אליהו הודה לו, רק שכרגיל לא התנצל על השמצותיו.
איפה הודה?
זאת למרות שהרב אליהו חזר בו וגילה באוזניי שנפלה טעות בזיהוי ולא מדובר בביקור במפעל שלי.
מה מלחמתו בנואפים למיניהם קשורה לענין????
תסביר מה התמודדותו לרב ראשי פעמיים קשורה לנידון.
הרב צדוק אמר שהודה, אז הוא הודה...
המסקנות שלך לא משהו...
מכוער לא מכוערמלחמתו ב"נואפים" נעשית בצורה הכי מכוערת שיש, ודלא כדינה של תורה (ושמעתי גם סיפורים מכלי ראשון שלא ידועים לתקשורת), ולא מתוך יראת שמים יתירה.
ממי המכתב?
למה?לא, הרב מחפוד כבר הספיק להקים כשרות נפרדת.
אם אתה חושד בו בכך,וי"ל שהכסף של הרבנות אינו טוב כמו הכסף שלו, ודו"ק.
עליונים למטה תחתונים למעלה הנלחם בנואפים הוא המכועראין כאן שום התקפה, רק תיאור העובדות כהווייתן. עבור המתקשים שלחתי גם לינק לגוגל. גם מלחמתו ב"נואפים" נעשית בצורה הכי מכוערת שיש, ודלא כדינה של תורה (ושמעתי גם סיפורים מכלי ראשון שלא ידועים לתקשורת), ולא מתוך יראת שמים יתירה.
כפי שעשה לעיל פלוני שקיבל לשון הרע של צדוק במעמד צד אחד בלבד וכו' וכו'להילחם בנואפים זה נפלא, אבל יש הרבה דברים חוץ מזה שהרב הנכבד שלח ידו בהם, לעיתים הלך פלוני והתוודה לפניו ותיכף מצא את עצמו בחדשות, ולעיתים נטפל לפלוני על לא עוול בכפו, ולעיתים קיבל לשון הרע במעמד צד אחד בלבד, וכו' וכו'.
לא בקיא בכל המקרים אבל יש מקרה שנטפל לחף מפשע?להילחם בנואפים זה נפלא, אבל יש הרבה דברים חוץ מזה שהרב הנכבד שלח ידו בהם, לעיתים הלך פלוני והתוודה לפניו ותיכף מצא את עצמו בחדשות, ולעיתים נטפל לפלוני על לא עוול בכפו, ולעיתים קיבל לשון הרע במעמד צד אחד בלבד, וכו' וכו'.