בכשרונו המיוחד, הצליח בעצם ההנחיה המוזרה שלו לגרום נזק למתנגדי הגיוס יותר ממה שיכלו להעלות על הדעת.המנחה של ההפגנה היה אברהם זרביב
יהודי שקשור לפלג אהל שרה בנטורי קרתא
כמה שאתה צודק. וביודעו ומכירו קאמינא, שהוא מיחידי העדה החרדית הספרדית, שנואם נגד הבחירות ונגד גדולי ישראל, בלי כל קשר לגיוס.בכשרונו המיוחד, הצליח בעצם ההנחיה המוזרה שלו לגרום נזק למתנגדי הגיוס יותר ממה שיכלו להעלות על הדעת.
מתנה גמורה למתנגדים שראו במי המדובר,,,,,,,,
גרם במו פיו להרחיק ציבורים שלמים מהם,,,,,,
שקר וכזב!
מי שקצת מצוי בסוד העניינים יודע שהרבנים לא יזמו שום הפגנה ואין להם זמן לשטויות והבלים כאלה, אלא אחד העסקנים הוא זה שיזם והחתים, ומטרתו היא לא הפגנה או עצרת אלא הדפסת פשקווילים וקביעת סדר הגדולים למען פעולותיו הבאות שיהיה לו בהם אינטרס כלשהו.
את הגר"מ צדקה שליט"א אף עסקן לא מנהל, אלא ההיפך הוא היוזם כי כך הוא חושב.
התייחסתי לעצרת תפילה בלבד ולא כפרשנותך.ניתי וניחזי מה שקר ומה כזב...
זה מה שכתבתי לעיל:
ועל זה הגבת במו ידיך:
זה נשמע שהגרמ צדרה באמת אוחז שצריך הציבור בעת צרה כזו להתפלל.אין לי צד בנידון, אני רק מצרף מכתב (לכאורה) של הגר"מ צדקה שליט"א
שכל אחד יקח את זה לאן שהוא רוצה...
דרך אגב הגאון רבי יעקב עדס שליט"א התבטא בפירוש בעד ההפגנה ברדיו השבוע, למי שזה מעניין לדעת...
רק צריך לדעת כ"א לעצמו שיש צד ששם נמצאים רוב גדול"י ויש צד אחר שהוא מיעוט.להיות מספיק רחב ומבין שיש ב צדדים.
וביותר יש להקשות: מה הועילו?מה היתה המטרה של הפגנה זו?
אמנם אני בדעה כמוך אך אענה תשובות לשאלותך ששמעתי מחברים.כמה פתיתים:
# אף אחד מראשי הישיבות שמנהיגים בפועל את עולם התורה לא השתתף בעצרת.
השתתפו מקובלים, דרשנים, פוסקי רדיו, פוסקי תימן, אבל לא ראשי ישיבות. (מלבד כמובן מרן מוה"ר הגר"מ צדקה שליט"א)
הוי אומר, ראשי הישיבות שנמצאים כל הזמן עם הבחורים לא חושבים שיש צורך בעצרת כזו, ודווקא דרשנים ומקובלים הם אלו שיודעים מה טוב לעולם התורה...
אחד החברים אמר לי בשם הבן של הרב יעקב שיכנזי שהמימון של כל המערך הזה (הכולל בתוכו כ8 סוגי מודעות והדבקה שלהם ברחבי הארץ, פרסום ברדיו 'קול חי'', כרוזים בערים החרדיות, צינתוקים בטלפונים, מערך הסעות מרחבי הארץ, במות, שילוט, הגברה ועוד) הובטח ע"י אחד מעסקני סאטמר בסך של 30000 שקל, אך כנראה חזר בו. (יש שם בלגן).# כידוע לכל בר בי רב דחד יומא שמי שעומד פה מאחרי הכל זה עצניקים יחד עם סאטמר, שעושים ליצצנות מתמימותם של הרבנים הספרדים וד"ל... 'העצרת הספרדית'
אחד האברכים שקיבל ג' צוי גיוס אמר לי שהעצרת הזו יש בה תועלת שאתה רואה שיש ציבור אחריך שאיכפת לו ואם תיעצר הוא יעשה הכל בשבילך.# העיקר: מה היתה המטרה של הפגנה זו? וכי יש למישהו הווא אמינא ללכת לצבא? וכי דרעי רוצה להפקיר בחורים? וכי לרב סלים ולרב ביתן ולרב אפרים כהן לא אכפת מהבעיה?
חס ושלום לומר כן על ראשי הישיבות, שלא באו מחמת אינטרסים כלכליים. עפרא לפומי'!ראשי ישיבות לא השתתפו משום שהם יודעים שכשהם צריכים תקציב כל שהוא צריכים לסדר משהו בעיריה למי פונים? לח"כי שס הגר"מ צדקה לא יוכל לעזור בעניין, ומשום כך הם לא רוצים להתנגש בש"ס משא"כ רבנים שאין להם ישיבות ומוסדות.
הפקת העצרת זה סדר גודל של חצי מליון שקל לפחות.אחד החברים אמר לי בשם הבן של הרב יעקב שיכנזי שהמימון של כל המערך הזה (הכולל בתוכו כ8 סוגי מודעות והדבקה שלהם ברחבי הארץ, פרסום ברדיו 'קול חי'', כרוזים בערים החרדיות, צינתוקים בטלפונים, מערך הסעות מרחבי הארץ, במות, שילוט, הגברה ועוד) הובטח ע"י אחד מעסקני סאטמר בסך של 30000 שקל, אך כנראה חזר בו. (יש שם בלגן).
"יעשה הכל בשבילך" זה ונדליזם חילול ה' שריפת אוטובסים?אחד האברכים שקיבל ג' צוי גיוס אמר לי שהעצרת הזו יש בה תועלת שאתה רואה שיש ציבור אחריך שאיכפת לו ואם תיעצר הוא יעשה הכל בשבילך.
מי זה מתנגדי הגיוס ? יש תומכי גיוס ??נזק למתנגדי הגיוס יותר ממה שיכלו להעלות על הדעת.
מתנה גמורה למתנגדים שראו במי המדובר,,,,,,,,
גדולי ישראל ראשי הישיבות יודעים את מה שאתה אומר ויודעים איך לפעול.יש לשאול לכל מתנגדי ההפגנה (אני ניטרלי - אין לי דעה בעד או נגד) האם לדעתם צריך לשתוק על הגזירה הנוראה שעוצרים בחורים שרוצים בסה"כ לשמור תורה ומצוות ולא להשתמד גשמית ורוחנית
לא חייבים דרך הפגנות וכו' אבל המצב שבו עוצרים כל שבוע כמה בחורים, לא יכול להימשך, ומי שיטען שהפיתרון שחרדים צריכים להתגייס וזה אשמתם הוא אפיקורוס...
אם בהפגנה יש יותר נזק מתועלת, גם אז נאמר אי אפשר לשתוק ונצא להפגין העיקר שלא נשתוק?יש לשאול לכל מתנגדי ההפגנה (אני ניטרלי - אין לי דעה בעד או נגד) האם לדעתם צריך לשתוק על הגזירה הנוראה שעוצרים בחורים שרוצים בסה"כ לשמור תורה ומצוות ולא להשתמד גשמית ורוחנית
לא חייבים דרך הפגנות וכו' אבל המצב שבו עוצרים כל שבוע כמה בחורים, לא יכול להימשך, ומי שיטען שהפיתרון שחרדים צריכים להתגייס וזה אשמתם הוא אפיקורוס...
סוד גלוי לכל העולם שידעו שיעצרו להם את השיבר וזה ורק זה הסיבה. מי שרוצה לעבוד על הציבור שיעבוד קודם כל על עצמו ומשם נתקדם.ראשי ישיבות לא השתתפו משום שהם יודעים שכשהם צריכים תקציב כל שהוא צריכים לסדר משהו בעיריה למי פונים? לח"כי שס הגר"מ צדקה לא יוכל לעזור בעניין, ומשום כך הם לא רוצים להתנגש בש"ס משא"כ רבנים שאין להם ישיבות ומוסדות.
אינני יודע, אני רק שואלאם בהפגנה יש יותר נזק מתועלת, גם אז נאמר אי אפשר לשתוק ונצא להפגין העיקר שלא נשתוק?
גם אי אפשר לשתוק שיש חטופים בתנאים לא אנושיים, ואעפ"כ כפי הנראה ההפגנות רק מזיקות להם.
נפרק את הקואליציה נעשה הפגנות בזמן מלחמה נזעק נמות ולא נתגייס, הצלחנו להחזיר לנתניהו מנה אחת אפים, ובכך נגרום שיהיה רוב לשמאל ולשונאי הדת, שגם כך שולטים עם בתי המשפט, ונגרום נזק רק לעצמינו. נרחיק מהיהדות עוד ועוד מהציבור המסורתי, לידיהם של השמאל והאנטי דתיים.
והעיקר שלא נשתוק????
רק אתה הבחירות הם "יוזמים" כמובן - כי מדובר ב"גופי תורה" ותחזוקת הגוש גם על חשבון התקציבים, זה ורק זה ההיפך משטויות והבלים.. נפלא.מי שקצת מצוי בסוד העניינים יודע שהרבנים לא יזמו שום הפגנה ואין להם זמן לשטויות והבלים כאלה, אלא אחד העסקנים הוא זה שיזם והחתים, ומטרתו היא לא הפגנה או עצרת אלא הדפסת פשקווילים וקביעת סדר הגדולים למען פעולותיו הבאות שיהיה לו בהם אינטרס כלשהו.
וכנראה מצא שהגר"מ צדקה הוא "נוח לרצות" ומתרצה בשמחה לחתום על כל דבר קיצוני, בין אם זה איסור על מכשירים מסוננים נגד דעת גדולי ישראל, ובין אם זה נגד ארגון הידברות ומפעליהם, וכו' וכו'.
לפיכך הוא הדפיס את שמו מעל כל הרבנים, את הגרש"י זעפרני שם בשורה השלישית כדי שלא יאיים חלילה על מעמדו וכן הלאה ראשי ישיבות מפורסמים...
ומתחתיו מילא שורות של חתימות מכל מי שפגש ברחוב והסכים לחתום לו, יש כאלה שאפילו לא מצא להם תואר כמו הרב בוסו שזכה לכינוי נכד הבבא סאלי... והרב חותה שזכה לכינוי מגיד מישרים... ומי רואה את הרב בוסו והרב חותה יוצאים ולא יוצא.
אפשר לרמות רבנים?....... טוב שהבהרת את זה - כי אני לא בטוח איזה שלב היא הראמות המדוברת - עכ"פ אם אפשר לרמות/לסובב/ לשקר רבנים מותר לי לחשוב שהשלב של החזרה מחתימתם דווקא הוא החלק "הרמאי"?רשימת הרבנים שרימו/ שיקרו/סיבבו אותם
ארוכה מהרשימה של הבנים שחתמו באמת
יש כאן ריח של בריוני בית שני ששרפו הכל למען האינטרס ולשם שמיים כמובן