א אני לא יודע חבר חדש הצטרף 25/5/25 הודעות 46 8/2/26 #2 אני לא יודע אם כי ממה שכתוב כאן אין דעת הרב זצ"ל שונה מדעתם של רוב ככל חכמי ישראל ולכאורא אין כאן חשיפה ומה ראו להעלות קבצים מלפני עשור?
אני לא יודע אם כי ממה שכתוב כאן אין דעת הרב זצ"ל שונה מדעתם של רוב ככל חכמי ישראל ולכאורא אין כאן חשיפה ומה ראו להעלות קבצים מלפני עשור?
תורת אמת חבר קבוע הצטרף 17/12/24 הודעות 282 8/2/26 #3 אני לא יודע אמר: אני לא יודע אם כי ממה שכתוב כאן אין דעת הרב זצ"ל שונה מדעתם של רוב ככל חכמי ישראל ולכאורא אין כאן חשיפה ומה ראו להעלות קבצים מלפני עשור? לחץ כדי להרחיב... אלא שכפי רוב פרסומם וכנגד מה שאמתתם גלויה לכל, כך ההעלם מהם מצוי מאד והשכחה רבה. וכיום אנשים מנסים להמציא דעות שונות ומשונות, וכל אחד צריך לזכור מה דעת רבותיו, איש על מחנהו ואיש על דגלו.
אני לא יודע אמר: אני לא יודע אם כי ממה שכתוב כאן אין דעת הרב זצ"ל שונה מדעתם של רוב ככל חכמי ישראל ולכאורא אין כאן חשיפה ומה ראו להעלות קבצים מלפני עשור? לחץ כדי להרחיב... אלא שכפי רוב פרסומם וכנגד מה שאמתתם גלויה לכל, כך ההעלם מהם מצוי מאד והשכחה רבה. וכיום אנשים מנסים להמציא דעות שונות ומשונות, וכל אחד צריך לזכור מה דעת רבותיו, איש על מחנהו ואיש על דגלו.