ראש פינה מנהל חבר צוות הצטרף 25/8/24 הודעות 75 13/1/25 #61 בבקשה לשמור על רמת שיח נאותה בפורום. מותר להביע דעה וביקורת, (כן, גם על הפורום עצמו ועל מנהליו), אך יש צורה איך מדברים. מי שלא דובר את שפתם של בני התורה רשאי להדיר את עצמו מהמקום.
בבקשה לשמור על רמת שיח נאותה בפורום. מותר להביע דעה וביקורת, (כן, גם על הפורום עצמו ועל מנהליו), אך יש צורה איך מדברים. מי שלא דובר את שפתם של בני התורה רשאי להדיר את עצמו מהמקום.
א אי"ש נצ"ח חבר חדש הצטרף 5/1/25 הודעות 12 14/1/25 #62 חיי עולם אמר: ציטט דברי הסטייפלער זצוק"ל שהיה קדוש ישראל. לחץ כדי להרחיב... מחברו היה רב בצבא, ושם נתקלקלה השקפתו, כיון שהיה עם חיילות זכור לי נוסח כזה בסגנון שפעם אמר מרן הגר"י יוסף שליט"א ביזדים
חיי עולם אמר: ציטט דברי הסטייפלער זצוק"ל שהיה קדוש ישראל. לחץ כדי להרחיב... מחברו היה רב בצבא, ושם נתקלקלה השקפתו, כיון שהיה עם חיילות זכור לי נוסח כזה בסגנון שפעם אמר מרן הגר"י יוסף שליט"א ביזדים
א אבני הכותל חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 191 14/1/25 #63 איש נצח אמר: מחברו היה רב בצבא, ושם נתקלקלה השקפתו, כיון שהיה עם חיילות לחץ כדי להרחיב... מאמין שאתה יודע ג"כ למה הוא אמר את זה, וממילא יל"ע בדברים
איש נצח אמר: מחברו היה רב בצבא, ושם נתקלקלה השקפתו, כיון שהיה עם חיילות לחץ כדי להרחיב... מאמין שאתה יודע ג"כ למה הוא אמר את זה, וממילא יל"ע בדברים
נ נא ונא חבר חדש הצטרף 9/1/25 הודעות 8 15/1/25 #64 אני רואה שגם מנהיג הפלג החדש הרב אויערבאך השתתף במעמד.
חיי עולם חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 439 15/1/25 #65 נא ונא אמר: אני רואה שגם מנהיג הפלג החדש הרב אויערבאך השתתף במעמד. לחץ כדי להרחיב... אחד מרבני אהבת שלום.
נא ונא אמר: אני רואה שגם מנהיג הפלג החדש הרב אויערבאך השתתף במעמד. לחץ כדי להרחיב... אחד מרבני אהבת שלום.
א אי"ש נצ"ח חבר חדש הצטרף 5/1/25 הודעות 12 16/1/25 #66 נא ונא אמר: אני רואה שגם מנהיג הפלג החדש הרב אויערבאך השתתף במעמד. לחץ כדי להרחיב... יש לו עוד כמה כובעים לבד ממנהיג הפלג
נא ונא אמר: אני רואה שגם מנהיג הפלג החדש הרב אויערבאך השתתף במעמד. לחץ כדי להרחיב... יש לו עוד כמה כובעים לבד ממנהיג הפלג