מ מה חובתו בעולמו חבר חדש הצטרף 17/12/24 הודעות 1 17/4/25 #121 קושטא קאי אמר: ברוכים הבאים לעצמי לחץ כדי להרחיב...
ה החש בראשו סייג לחכמה שתיקה! הצטרף 22/12/24 הודעות 654 מיקום אורו של עולם 21/4/25 #123 נברך בברכת ברוכים הבאים את המצטרפים החדשים @המקור הראשון וגם @עומק המושג ברוכים הבאים!
ה החש בראשו סייג לחכמה שתיקה! הצטרף 22/12/24 הודעות 654 מיקום אורו של עולם 21/4/25 #125 נקדם באיחור מה את חבירנו @גולתא דדהבא גולתא דדהבא אמר: עי' כאן לחץ כדי להרחיב... עיין כאן מה עבדינן בכגון דא.
נקדם באיחור מה את חבירנו @גולתא דדהבא גולתא דדהבא אמר: עי' כאן לחץ כדי להרחיב... עיין כאן מה עבדינן בכגון דא.
זולדן חבר קבוע הצטרף 18/3/25 הודעות 219 יום רביעי ב-10:55 #126 ברוכים הבאים לעשרת החברים החדשים בשבוע האחרון
כ כאחד העם חבר חדש הצטרף 20/4/25 הודעות 85 יום רביעי ב-10:59 #127 זולדן אמר: ברוכים הבאים לחץ כדי להרחיב... וברוכים המארחים
ה הישיבישער של מרן חבר חדש הצטרף 4/4/25 הודעות 23 יום שישי ב-11:15 #128 למען הסר ספק! נבהיר כי המשתמש החשוב @דרך המלך הי"ו אינו קשור כלל וכלל למערכת דרך המלך. ברכה והצלחה!
דרך המלך חבר חדש הצטרף 25/4/25 הודעות 8 יום שישי ב-11:16 #129 הישיבישער של מרן אמר: למען הסר ספק! נבהיר כי המשתמש החשוב @דרך המלך הי"ו אינו קשור כלל וכלל למערכת דרך המלך. ברכה והצלחה! לחץ כדי להרחיב... אתה הוא מערכת דרך המלך? מאיפה אתה יודע מי אני ואם קשור אני למערכת?
הישיבישער של מרן אמר: למען הסר ספק! נבהיר כי המשתמש החשוב @דרך המלך הי"ו אינו קשור כלל וכלל למערכת דרך המלך. ברכה והצלחה! לחץ כדי להרחיב... אתה הוא מערכת דרך המלך? מאיפה אתה יודע מי אני ואם קשור אני למערכת?
ה הישיבישער של מרן חבר חדש הצטרף 4/4/25 הודעות 23 יום שישי ב-11:17 #130 דרך המלך אמר: אתה הוא מערכת דרך המלך? מאיפה אתה יודע מי אני ואם קשור אני למערכת? לחץ כדי להרחיב... אני אכן קצת קשור, ולכן הבהרתי את העניין. אם תרצו ללבן איתי פרטים נוספים תעברו להודעה פרטית.
דרך המלך אמר: אתה הוא מערכת דרך המלך? מאיפה אתה יודע מי אני ואם קשור אני למערכת? לחץ כדי להרחיב... אני אכן קצת קשור, ולכן הבהרתי את העניין. אם תרצו ללבן איתי פרטים נוספים תעברו להודעה פרטית.
דרך המלך חבר חדש הצטרף 25/4/25 הודעות 8 יום שישי ב-11:19 #131 זה הבהרה מאת @הישיבישער של מרן . אני לא הבהרתי כזה דבר. וכל אחד יעשה כפי שמבין.
ה המשתוקק חבר חדש הצטרף 24/4/25 הודעות 40 אתמול ב-08:45 #132 קושטא קאי אמר: ברוכים הבאים לעצמי לחץ כדי להרחיב... וכמ"ש ז"ל גולתא דדהבא אמר: עי' כאן לחץ כדי להרחיב... וכהוראת החש בראשו אמר: עיין כאן מה עבדינן בכגון דא לחץ כדי להרחיב... וירא שמים יוצא ידי כולם. הלכך נמרינהו לתרווייהו.
קושטא קאי אמר: ברוכים הבאים לעצמי לחץ כדי להרחיב... וכמ"ש ז"ל גולתא דדהבא אמר: עי' כאן לחץ כדי להרחיב... וכהוראת החש בראשו אמר: עיין כאן מה עבדינן בכגון דא לחץ כדי להרחיב... וירא שמים יוצא ידי כולם. הלכך נמרינהו לתרווייהו.