ק קצת משתכנז חבר חדש הצטרף 1/11/25 הודעות 5 1/11/25 #1 מבקש להשיג ספר 'מעשה השבת' כרך א (או גם כרך ב') לא מוצא בחנויות, אשמח לקנות, חדש או יד שניה. בתודה.
ש שמעון טרבלסי חבר בכיר הצטרף 21/4/25 הודעות 2,471 1/11/25 #3 אכן, בבית שמש רח' אחיה השילוני (רמה ג' 1) בביהמ"ד אהלי יוסף.
ש שלומי חבר חדש הצטרף 14/4/25 הודעות 148 1/11/25 #4 הספר ערוך כמו ספר אורחות שבת רק שבאורחות השבת לא מוזכר מרן זצוק'ל כלל וספר זה חיברו נכדו של מרן, כך שכמעט בכל הלכה מביא את דבריו. המייל של המחבר rc100@gmail.com בהצלחה.
הספר ערוך כמו ספר אורחות שבת רק שבאורחות השבת לא מוזכר מרן זצוק'ל כלל וספר זה חיברו נכדו של מרן, כך שכמעט בכל הלכה מביא את דבריו. המייל של המחבר rc100@gmail.com בהצלחה.
ק קצת משתכנז חבר חדש הצטרף 1/11/25 הודעות 5 7/11/25 #5 שלומי אמר: המייל של המחבר rc100@gmail.com לחץ כדי להרחיב... יתכן ויש טעות במייל? שלחתי לו וקיבלתי תגובה אוטומטית של שגיאה ואין כזו כתובת.. תודה.
שלומי אמר: המייל של המחבר rc100@gmail.com לחץ כדי להרחיב... יתכן ויש טעות במייל? שלחתי לו וקיבלתי תגובה אוטומטית של שגיאה ואין כזו כתובת.. תודה.
ל ליש ולביא חבר חדש הצטרף 4/6/25 הודעות 17 7/11/25 #6 קצת משתכנז אמר: מבקש להשיג ספר 'מעשה השבת' כרך א (או גם כרך ב') לא מוצא בחנויות, אשמח לקנות, חדש או יד שניה. בתודה. לחץ כדי להרחיב... יש לי אחד אשמח למסור לך. ח''א. מאיזה איזור אתה?
קצת משתכנז אמר: מבקש להשיג ספר 'מעשה השבת' כרך א (או גם כרך ב') לא מוצא בחנויות, אשמח לקנות, חדש או יד שניה. בתודה. לחץ כדי להרחיב... יש לי אחד אשמח למסור לך. ח''א. מאיזה איזור אתה?
ק קצת משתכנז חבר חדש הצטרף 1/11/25 הודעות 5 7/11/25 #7 ליש ולביא אמר: יש לי אחד אשמח למסור לך. ח''א. מאיזה איזור אתה? לחץ כדי להרחיב... ירושלים / בני ברק. שלח לי הבקשה הודעה פרטית, לי אין אפשרות...
ליש ולביא אמר: יש לי אחד אשמח למסור לך. ח''א. מאיזה איזור אתה? לחץ כדי להרחיב... ירושלים / בני ברק. שלח לי הבקשה הודעה פרטית, לי אין אפשרות...
ל ליש ולביא חבר חדש הצטרף 4/6/25 הודעות 17 7/11/25 #8 קצת משתכנז אמר: ירושלים / בני ברק. שלח לי הבקשה הודעה פרטית, לי אין אפשרות... לחץ כדי להרחיב... לא יודע איך שולחים הודעה פרטית מי יכול לעזור
קצת משתכנז אמר: ירושלים / בני ברק. שלח לי הבקשה הודעה פרטית, לי אין אפשרות... לחץ כדי להרחיב... לא יודע איך שולחים הודעה פרטית מי יכול לעזור