וכך זה נראה מזוית אחרת:
הצג קובץ מצורף 16501
זה שיש כמה בעלי תשובה שבורים, שקופצים ומשתגעים, זה ידוע...
השאלה מה הקו הכללי שם, זה שאפשר לתפוס כמה משוגעים זה לא ראיה לפסול את הכלל, כנגדם יש הרבה שמתחזקים ומתעלים.
ואיני יודע מה הולך שם, אני אף פעם לא הייתי בקהילתו, ולכן אני לא מביע דעה.
לפני שנה שהרב יצחק דיבר נגדו, וביטל את מנהגו, אמר לי אברך אחד, שהוא היה בחור ישיבה הוא למד בכרמיאל, וכל ראש חודש היה נוסע עם כמה מתחזקים בארבע בבוקר לרב עמרמי, והוא אמר לי שהיה להם חיזוק גדול, וכל החודש היה להם התעלות גדולה.
ולכן גם כאלה מקרים יש, אז א"א רק להציג שכולם שם משתגעים.
גם לפי הפרצופים והתספורות שם זה נראה שיש שם הרבה חבר'ה לא כ"כ דתיים, ואיני יודע אם הם הולכים לבית כנסת בכלל, אם לא המוזיקה הזאת, אולי יחפשו את זה במועדונים (אני לא אומר שזה טענה להתיר, אבל גם על זה צריך לחשוב).
ושמעתי איזה רב שיצא נגדם מה ילמדו הדור הבא שלנו, ככה זה תפילה?! וכו', אבל באמת נראה לך שילדנו הבני תורה לומדים מחבר'ה מתחזקים איך להתפלל?! האם ילדנו למדו מהברסלים לקפוץ על מכוניות...
וכנ"ל, איני בא להצדיק את דרכם (הרב עמרמי לא התייעץ אתי...), אבל אם יש על מה לצאת, למה ללכת רחוק לאחרים, ולחפש את המתחזקים, קודם כל כל אחד יתקן את עצמו, ואת המחלוקות והחילול ה' והביזוי ת"ח, שיש אצלנו, לצערי, זה מה שהחריב לנו את בית המקדש, ולא זה שיהודים מתחזקים רקדו בבית כנסת. וד"ב.