עיינתי בדבריו מאד מחודש.ההרגשה
צריך שקודם יקראו את זה. זה נראה משהו חדש.ידוע אם יש מגדולי הפוסקים בדורנו שאחזו כן?
הנושא של רש''י והרמב''ם לא חדש. דיבר בזה החת''סצריך שקודם יקראו את זה. זה נראה משהו חדש.
תגיד לי הרב @כהן שליט''א איך כל הדברים המענינים הללו, באמת משחרים לפתחך. פלא.מוכיח לפי המציאות ודברי המפרשים הקודמים לרמב"ם ודברי חז"ל שכל עניני ראיות האשה, הבדיקות, מקום הטומאה, ההרגשה וכו' - הכל הוא כמו המציאות של היום, ולא השתנה כלום, ונ"מ עצומות לדינא.
הפלא שזה שיחר לפתחו רק עכשיו. מדובר בקונטרס שכבר עברו עליו כמה שנים ונכתבו עליו כבר כמה תגובות רציניות לפה ולשם.תגיד לי הרב @כהן שליט''א איך כל הדברים המענינים הללו, באמת משחרים לפתחך. פלא.
רוצה לקרוא שוב.
זה באמת מעניין
נראה מהדורא חדשהבקונטרס שכבר עברו עליו כמה שנים
לא זוכר שראיתי תגובות רציניותהפלא שזה שיחר לפתחו רק עכשיו. מדובר בקונטרס שכבר עברו עליו כמה שנים ונכתבו עליו כבר כמה תגובות רציניות לפה ולשם.
התגובות לא בהכרח באות לסתור את כל עיקרי דבריו, כמדומה הויכוח הוא על פרטים שונים, שיש בהם משמעות להלכה.לא זוכר שראיתי תגובות רציניות
בעבר כתב לי המחבר כי הרב רצאבי נהנה מהחיבור הזה והלימוד זכות שלו על מנהג תימן
במהדורה השלישית [זו המובאת כאן] התייחס המחבר גם לטענות שכתבו כנגדו ושילב את תשובותיו.התגובות לא בהכרח באות לסתור את כל עיקרי דבריו, כמדומה הויכוח הוא על פרטים שונים, שיש בהם משמעות להלכ
כמדומה שיש גם בחורים שנכנסים לפורום...מוכיח לפי המציאות ודברי המפרשים הקודמים לרמב"ם ודברי חז"ל שכל עניני ראיות האשה, הבדיקות, מקום הטומאה, ההרגשה וכו' - הכל הוא כמו המציאות של היום, ולא השתנה כלום, ונ"מ עצומות לדינא.
אתה אחד מהם?כמדומה שיש גם בחורים שנכנסים לפורום...
ברוך ה' אני כבר סבא...אתה אחד מהם?
במהדורה השלישית [זו המובאת כאן] התייחס המחבר גם לטענות שכתבו כנגדו ושילב את תשובותיו.
למה לא לפה?מי שמעוניין ישלח כתובת מייל