באנר תרומה

ארגון "חיי עולם" סיוע מול המעצרים של לומדי התורה

באנר
הוא לא יוזם כלום, הוא עובד בכסף עם כל סוגי הארגונים ונואם בכל סוגי הכינוסים.
ונגרר עם קולר אחרי כל בעל הבית.
די לקשקשת ולזלזול כאילו מדובר בילדון טיפש שרץ אחרי כל עסקן!

תרצה או לא תרצה, מדובר בחבר מועצה בעיר בני ברק מטעם שס, שעומד בראש הצוות המשפטי של ארגון "חיי עולם" של ש"ס, ועוד לפני הקמת הארגון בצורה רשמית היה לעזר וסיוע בשליחות תנועת ש"ס לעשרות של עצורים.

ועוד לפני הקמת הארגון בצורה רשמית היה לעזר וסיוע בשליחות תנועת ש"ס לעשרות של עצורים
אתה משקר כדרכך, הוא עובד בכסף מלא מטעם כל הארגונים של הגיוס, ולא רק.
לבינתיים ראיתי שבתקשורת כתבו שבתיק הנוכחי הוא פעל מטעם "נותנים גב".

אתה משקר כדרכך, הוא עובד בכסף מלא מטעם כל הארגונים של הגיוס, ולא רק.
לבינתיים ראיתי שבתקשורת כתבו שבתיק הנוכחי הוא פעל מטעם "נותנים גב".
"בתקשורת כתבו"
בתקשורת כותבים מה שמוכרים להם, ויחי ההבדל בין ארגון שפועל ועובד למען העצורים לבין ארגון שכל מומחיותו זה יחסי ציבור. בוז.

מישהו יודע מה קורה עכשיו בב"ב?
שמועות על מעצרים, הפיכת ניידות וכו'

מישהו יודע מה קורה עכשיו בב"ב?
שמועות על מעצרים, הפיכת ניידות וכו'
שתי חיילות הגיעו לביקור אצל מתגייס חרדי, כמו אצל כל המתגייסים (שעושים אצלם ביקור בית), מפה לשם התאספו שם מי שהתאספו והפכו ניידת והעלו אופנוע משטרתי באש (טוענים שהיה בו תפילין וסידור) והמשטרה זזה קצת אבל מיד חזרה בכוחות מתוגברים למעצרים וכו, גם הביאו מסוק שעדיין מסתובב פה מעל העיר. ה' יעזור.

שתי חיילות הגיעו לביקור אצל מתגייס חרדי, כמו אצל כל המתגייסים (שעושים אצלם ביקור בית), מפה לשם התאספו שם מי שהתאספו והפכו ניידת והעלו אופנוע משטרתי באש (טוענים שהיה בו תפילין וסידור) והמשטרה זזה קצת אבל מיד חזרה בכוחות מתוגברים למעצרים וכו, גם הביאו מסוק שעדיין מסתובב פה מעל העיר. ה' יעזור.
?

השמועות אומרות למעלה מעשרים עצורים

"בתקשורת כתבו"
בתקשורת כותבים מה שמוכרים להם, ויחי ההבדל בין ארגון שפועל ועובד למען העצורים לבין ארגון שכל מומחיותו זה יחסי ציבור. בוז.
גם בהודעת המשפחה הם הזכירו את ארגון "נותנים גב", שאגב לא ידוע לי על מערך יח"צ שלו בשונה מארגון חיי עולם שנוסד רק לשם יחסי ציבור (אחרת מה רע בארגון האם עזרם ומגינם???)

גם בהודעת המשפחה הם הזכירו את ארגון "נותנים גב", שאגב לא ידוע לי על מערך יח"צ שלו בשונה מארגון חיי עולם שנוסד רק לשם יחסי ציבור (אחרת מה רע בארגון האם עזרם ומגינם???)
לפחות לפני הטינוף וההקטנה תבדוק שההנחה שלך הגיונית ומסתברת...
חבל להוציא שם רע בטיעון מגוחך...

@דמדומי זריחה לא חושב שיש טעם, על כל עובדה שתביא לו הוא ימצא 10 השמצות לא קשורות, העיקר להשמיץ את הציבור החרדי הנורמלי.
איזה עובדות? שאלתי שאלה, מה היה רע בעזרם ומגינם שנאלצו להקים ארגון נפרד?

@דמדומי זריחה לא חושב שיש טעם, על כל עובדה שתביא לו הוא ימצא 10 השמצות לא קשורות, העיקר להשמיץ את הציבור החרדי הנורמלי
אני חושב שכל הקבוצות נורמליות כן גם מי שהולך אחרי מרנן הגר"מ צדקה, הגר"מ שטרנבוך, הגר"ע אויערבאך, ואפי' אחרי הגר"צ פרידמן
הבעיה שלי היא עם מי שבא להקניט/להטריל....

@דמדומי זריחה לא חושב שיש טעם, על כל עובדה שתביא לו הוא ימצא 10 השמצות לא קשורות, העיקר להשמיץ את הציבור החרדי הנורמלי.
אני חושב שכל הקבוצות נורמליות כן גם מי שהולך אחרי מרנן הגר"מ צדקה, הגר"מ שטרנבוך, הגר"ע אויערבאך, ואפי' אחרי הגר"צ פרידמן
מפרכסים זה את זה, תשובה לשאלה פשוטה לא נתתם, למה הארגון פתח סניף ספרדי?

"לא נורמלי" זה לא גינוי, זה כינוי לאנשים חריגים. "נורמלי" זה רוב הציבור, זה הציבור המרכזי, שדרת הציבור החרדי.

@מרנן ורבנן @דמדומי זריחה מטעם מי ייצג עו"ד שלמה חדד ושותפו עו"ד איתי כהן את העצורים אתמול במהומות המשטרתיות בבני ברק?
את אלו ששמות המשפחה שלהם מתחילים באותיות א' עד ל' סופית - מטעמי, את אלו ששמות המשפחה שלהם מתחילים באותיות מ' ועד ת' סופית - מטעם הרב דמדומי זריחה.
(ולשאר הקוראים פה, אעדכן: הרב שלמה חדד ואיתי כהן אלו העורכי דין במחלקה המשפטית של ארגון חיי עולם).

את אלו ששמות המשפחה שלהם מתחילים באותיות א' עד ל' סופית - מטעמי, את אלו ששמות המשפחה שלהם מתחילים באותיות מ' ועד ת' סופית - מטעם הרב דמדומי זריחה.
(ולשאר הקוראים פה, אעדכן: הרב שלמה חדד ואיתי כהן אלו העורכי דין במחלקה המשפטית של ארגון חיי עולם).
קשקשן צמרת, אתה יודע מטעם מי או לא?

נתתי לך פירוט מדוייק, או שאתה רוצה פירוט עם מספרי ת.ז. כתובת ומוצא (אם כן אבקש מהמזכיר שיכין לי בדיוק ואשלח לך באישי)
כיון שבאמצעות בדיחות תפלות אתה מנסה להתחמק מהשאלה, כדרכך הבזויה והשפלה מאז ומקדם, אספר זאת לציבור שכן ירצה לדעת את האמת:
עו"ד שלמה חדד ושותפו עו"ד איתי כהן ייצגו אתמול את רוב העצורים מטעם ארגון של היישוב הישן בשם "ועד למען אסירי ציון".
כנראה גם זה בשליחות מפלגת שס וארגון חיי עולם...
והבוז לאנשי השקר והמרמה באשכול דנן, שיודעים שהם משקרים ומשיכים לעשות זאת בעזות מצח המלמדת על כלל האנשים מסוגם.

כיון שבאמצעות בדיחות תפלות אתה מנסה להתחמק מהשאלה, כדרכך הבזויה והשפלה מאז ומקדם, אספר זאת לציבור שכן ירצה לדעת את האמת:
עו"ד שלמה חדד ושותפו עו"ד איתי כהן ייצגו אתמול את רוב העצורים מטעם ארגון של היישוב הישן בשם "ועד למען אסירי ציון".
כנראה גם זה בשליחות מפלגת שס וארגון חיי עולם...
והבוז לאנשי השקר והמרמה באשכול דנן, שיודעים שהם משקרים ומשיכים לעשות זאת בעזות מצח המלמדת על כלל האנשים מסוגם.
אני מבין שראית את המסמכים על זה בנספחים לפרוטוקולים של זקני ציון?
כל אחד יכול לחרטט על ועדים שעין לא ראתה אותם בשטח אלא רק בקמפיינים וביחסי ציבור, לעומת עובדות על ארגונים מבוססים ומסודרים.

אני מבין שראית את המסמכים על זה בנספחים לפרוטוקולים של זקני ציון?
כל אחד יכול לחרטט על ועדים שעין לא ראתה אותם בשטח אלא רק בקמפיינים וביחסי ציבור, לעומת עובדות על ארגונים מבוססים ומסודרים.
אני מניח לציבור לקרוא את התגובות ההזויות שלך באשכול זה ולהבין שאתה משקר ומקשקש את השכל בעזות מצח.
ממך אני לא מצפה להודאה באמת כי השקר נר לרגליך, ורחמנות על הרב שליט,א שאתה מצמיד את תמונתו לכל ההבלים שיוצאים מתחת המקלדת שלך...
אפילו תשובה לשאלה הפשוטה, מה היה רע בעזרם ומגינם שנאלצו לפתוח סניף ספרדי לא ענית.

הודעה מאתמול:
הפרגוד: עורכי הדין שלמה חדד ואיתי כהן, המייצגים את העצורים בהפגנה היום בבני ברק, מוסרים:

כ-27 מפגינים נעצרו במהלך האירועים. עד כה שוחררו כ-20 מהם, ואילו 7 נותרו במעצר, מתוכם 4 קטינים, והם צפויים להיות מובאים בפני שופט לדיון בהארכת מעצרם.

לצערנו הרב, ברוב המוחלט של המקרים מדובר במעצרי ראווה. קטינים ובגירים כאחד נשלפו לתוך ניידות באופן כוחני, כאשר נדמה כי תכלית המעצר הייתה יצירת אפקט הרתעתי ותודעתי בלבד, ולא בשל חשד ממשי לעבירה.

החלק הארי של העצורים הם עוברי אורח שלא נטלו חלק באירועים ולא ביצעו כל עבירה. אנו רואים בחומרה את אופן ההתנהלות ונעמוד על זכויות מרשינו במלואן במסגרת ההליכים המשפטיים.

אני מניח לציבור לקרוא את התגובות ההזויות שלך באשכול זה ולהבין שאתה משקר ומקשקש את השכל בעזות מצח.
ממך אני לא מצפה להודאה באמת כי השקר נר לרגליך, ורחמנות על הרב שליט,א שאתה מצמיד את תמונתו לכל ההבלים שיוצאים מתחת המקלדת שלך...
אפילו תשובה לשאלה הפשוטה, מה היה רע בעזרם ומגינם שנאלצו לפתוח סניף ספרדי לא ענית.
השקר נר לרגלי או לרגלי מי שמתעלם מעובדות ומארגונים שרואים בעיניים את הסיוע שהם מגישים לבחורי הישיבות ולעצורים ושות', והולך אחרי כתבות של "ארגונים" פיקטיביים שיחצנותם אומנותם?

לשאר הקוראים, למה לא היה מספיק הארגון "עזרם ומגינם"? פשוט מאוד, זה ארגון ליטאי עם רוח ליטאית ומערכת ליטאית ופחות מותאם לציבור ספרדי שהמנטליות היא שונה לגמרי (ולפעמים יתכן גם הכרעות שונות בין הרבנים), אז לכן צריך וחשוב שיהיה גם מערך ספרדי ומתאים לציבור הספרדי. זה הכל.

מטעם מי ייצג עו"ד שלמה חדד ושותפו עו"ד איתי כהן את העצורים אתמול במהומות המשטרתיות בבני ברק?
ברור שלא מטעם חיי עולם.
כי הם לא קשורים למה שחיי עולם בא לתת את תרומתו.
חיי עולם נועד לעזור לבחורי ישיבות שנעצרו, לא לכאלו שהתפרעו בהפגנות [או עכ"פ עמדו להסתכל ולהנות].

ולגוף הענין - אתה מוזמן לשאול את עו"ד חדד עצמו לאיזה ארגון הוא קשור, ולאלו ארגונים הוא נותן שירות. [ג"נ - אני דיברתי איתו].

לשאר הקוראים, למה לא היה מספיק הארגון "עזרם ומגינם"? פשוט מאוד, זה ארגון ליטאי עם רוח ליטאית ומערכת ליטאית ופחות מותאם לציבור ספרדי שהמנטליות היא שונה לגמרי (ולפעמים יתכן גם הכרעות שונות בין הרבנים), אז לכן צריך וחשוב שיהיה גם מערך ספרדי ומתאים לציבור הספרדי. זה הכל.
ולכן הרב הכי חשוב בכנס היסוד היה הרב איכנשטיין... אשרי המאמין...

ברור שלא מטעם חיי עולם.
כי הם לא קשורים למה שחיי עולם בא לתת את תרומתו.
חיי עולם נועד לעזור לבחורי ישיבות שנעצרו, לא לכאלו שהתפרעו בהפגנות [או עכ"פ עמדו להסתכל ולהנות].

ולגוף הענין - אתה מוזמן לשאול את עו"ד חדד עצמו לאיזה ארגון הוא קשור, ולאלו ארגונים הוא נותן שירות. [ג"נ - אני דיברתי איתו].
ידעתי, רק רציתי לחדד שלמרות שהוא עובד בארגון חיי עולם הוא עובד גם עם עוד מאה ואחת ארגונים ומייצג עצורים ואסירים בעוד שלל אירועים.
זאת בניגוד לשקרים הרדודים של כל מיני כותבים באשכול זה.

ראשי תחתית