קול יעקב חבר חדש הצטרף 4/8/25 הודעות 162 מיקום קול יעקב 19/2/26 #1 ראיתי כמה פרטים עליו, אם למישהו יש מידע, בברכה.
י יעקבי חבר בכיר הצטרף 24/4/25 הודעות 2,231 היום ב-14:51 #3 בספר על מרן הגר"י צדקה זצ"ל כתוב שהיה נשיא הארגון
גינת חמד חבר חדש הצטרף 28/10/25 הודעות 33 היום ב-17:35 #4 אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא היה אחד מהסתעפויות ארגון מרביצי בזמנו כשהיה פער בתוך מרביצי בין הרב עדס לבין משפחת טולידנו והמסתעף
אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא היה אחד מהסתעפויות ארגון מרביצי בזמנו כשהיה פער בתוך מרביצי בין הרב עדס לבין משפחת טולידנו והמסתעף
ב בני ברקי חבר קבוע הצטרף 27/4/25 הודעות 229 מיקום בני ברק היום ב-19:40 #5 גינת חמד אמר: אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא היה אחד מהסתעפויות ארגון מרביצי בזמנו כשהיה פער בתוך מרביצי בין הרב עדס לבין משפחת טולידנו והמסתעף לחץ כדי להרחיב... דברים מעניינים!
גינת חמד אמר: אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא היה אחד מהסתעפויות ארגון מרביצי בזמנו כשהיה פער בתוך מרביצי בין הרב עדס לבין משפחת טולידנו והמסתעף לחץ כדי להרחיב... דברים מעניינים!
י ידידיה חבר בכיר הצטרף 8/12/24 הודעות 2,291 היום ב-20:11 #6 גינת חמד אמר: אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא היה אחד מהסתעפויות ארגון מרביצי בזמנו כשהיה פער בתוך מרביצי בין הרב עדס לבין משפחת טולידנו והמסתעף לחץ כדי להרחיב... זכרונך מטעך.ארגון זה קדם לארגון מרביצי
גינת חמד אמר: אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא היה אחד מהסתעפויות ארגון מרביצי בזמנו כשהיה פער בתוך מרביצי בין הרב עדס לבין משפחת טולידנו והמסתעף לחץ כדי להרחיב... זכרונך מטעך.ארגון זה קדם לארגון מרביצי