ב בן תורה חבר פעיל הצטרף 15/1/25 הודעות 64 9/4/25 #1 באשכול זה ניתן להעלות ולפרסם תמונות ועידכונים מרבותינו גדולי ומאורי הדור באפיית מצות ניסן תשפ"ה
א אברך כולל חבר פעיל הצטרף 29/1/25 הודעות 32 9/4/25 #2 אפיית מצות נערכה בהידור על הידור בהשתתפות מרן הגאב"ד שליט"אאפיית מצות חבורה נערכה על ידי איגוד עמלי התורה וקופת רבותינו בהידור על הידור בעטרות, בהשתתפות מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א
אפיית מצות נערכה בהידור על הידור בהשתתפות מרן הגאב"ד שליט"אאפיית מצות חבורה נערכה על ידי איגוד עמלי התורה וקופת רבותינו בהידור על הידור בעטרות, בהשתתפות מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א
א אברך כולל חבר פעיל הצטרף 29/1/25 הודעות 32 9/4/25 #3 מרן הגר"א טופיק שליט"א ראש ישיבות 'באר יהודה' באפיית מצות יחד עם ח"כ אברהם בצלאל מש"ס שעלה לאפות מצות יחד עם ראש הישיבה לקראת חג הפסח.
מרן הגר"א טופיק שליט"א ראש ישיבות 'באר יהודה' באפיית מצות יחד עם ח"כ אברהם בצלאל מש"ס שעלה לאפות מצות יחד עם ראש הישיבה לקראת חג הפסח.
ר רק תורה חבר ותיק הצטרף 17/12/24 הודעות 514 9/4/25 #5 אנו עמלים אמר: מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א באפיית מצות יד הצג קובץ מצורף 2988הצג קובץ מצורף 2989 לחץ כדי להרחיב... אני מקווה שיצאו הרבה שלימות וטעימות, כמו אצל הרב טופיק, כי התמונה לא משקפת מציאות אופטימית בנושא.
אנו עמלים אמר: מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א באפיית מצות יד הצג קובץ מצורף 2988הצג קובץ מצורף 2989 לחץ כדי להרחיב... אני מקווה שיצאו הרבה שלימות וטעימות, כמו אצל הרב טופיק, כי התמונה לא משקפת מציאות אופטימית בנושא.
אנו עמלים חבר פעיל הצטרף 4/1/25 הודעות 182 9/4/25 #6 רק תורה אמר: אני מקווה שיצאו הרבה שלימות וטעימות, כמו אצל הרב טופיק, כי התמונה לא משקפת מציאות אופטימית בנושא. לחץ כדי להרחיב... א. לא הייתי שם אבל איך שהבנתי המצות שלפניו הם מצות שהייתה בהם "שאלה", והי 'צריך להכריע אם כפולות וכו'. ב. המצות של הרב תופיק הם רכות, לא?
רק תורה אמר: אני מקווה שיצאו הרבה שלימות וטעימות, כמו אצל הרב טופיק, כי התמונה לא משקפת מציאות אופטימית בנושא. לחץ כדי להרחיב... א. לא הייתי שם אבל איך שהבנתי המצות שלפניו הם מצות שהייתה בהם "שאלה", והי 'צריך להכריע אם כפולות וכו'. ב. המצות של הרב תופיק הם רכות, לא?
א אברך כולל חבר פעיל הצטרף 29/1/25 הודעות 32 9/4/25 #7 אנו עמלים אמר: ב. המצות של הרב תופיק הם רכות, לא? לחץ כדי להרחיב... אכן כן, הרב טופיק נוהג להכין ולאכול מידי שנה מצות רכות.
אנו עמלים אמר: ב. המצות של הרב תופיק הם רכות, לא? לחץ כדי להרחיב... אכן כן, הרב טופיק נוהג להכין ולאכול מידי שנה מצות רכות.