ראה מעשה נזכר הלכה
חבר קבוע
זה נראה בת"ת שלו בחריש.
בת"ת בעיר חריש נראים הרב זיגדון, והשר מלכיאלי, הרב אהרן כהן ח"מ בבית שמש ומנכ"ל איגור עמלי התורה, ושלמה פרץ ח"מ חריש, הרב שלמה יפרח מראשי הת"ת, הרב ברוך מרדכי מימרן נכדו חביבו של רה"י שליט"א.
מתי זה היה?בבית הראש"ל הגר"י יסף שליט"א
הצג קובץ מצורף 3946
ר"ח אדר תשפ"ג, הגיע במפתיע להתפלל עם הראש"ל תפילת שחרית, ואח"כ עלה לביתו שוחחו בכמה דברים, וכמדומה שביקש אז להיות רב מקדים, ולא יצא אז אל הפועל כי אם אחר שנתיים ימים.מתי זה היה?
התחלנו עם הדמיונות...וכמדומה שביקש אז להיות רב מקדים
אחרי אחת התקיפות במוצ"ש.מתי זה היה?
שקר וכזבר"ח אדר תשפ"ג, הגיע במפתיע להתפלל עם הראש"ל תפילת שחרית, ואח"כ עלה לביתו שוחחו בכמה דברים, וכמדומה שביקש אז להיות רב מקדים, ולא יצא אז אל הפועל כי אם אחר שנתיים ימים.
אני פשוט נהנה לראות אותך מתקיף, כאילו היית בכל מקום וכאילו אתה יודע הכל, יש לך אובססיה לכל מה שנאמר ע"י הרב יצחק או אנשים שמכבדים אותו. אין לי תרופה לזה.התחלנו עם הדמיונות...
יש אנשים שמבינים שנשיקה אחת ביד יכולה לעצור הרבה שטויות שנאמריםאני פשוט נהנה לראות אותך מתקיף, כאילו היית בכל מקום וכאילו אתה יודע הכל, יש לך אובססיה לכל מה שנאמר ע"י הרב יצחק או אנשים שמכבדים אותו. אין לי תרופה לזה.
הרי אם הייתי אומר שנישק את ידו ג"כ היית אומר דמיונות, אבל לא אמרתי את זה אלא הבאתי תמונה...