ב במחשבה שניה חבר חדש הצטרף 23/1/25 הודעות 67 אתמול ב-23:11 #41 יעקבי אמר: ואם אתה כבר יודע על מה הם דיברו, אולי אתה יודע גם את תוכן הפגישה? נשלח באישי
א אבני הכותל חבר קבוע הצטרף 18/12/24 הודעות 714 היום ב-00:29 #42 במחשבה שניה אמר: יעקבי אמר: ואם אתה כבר יודע על מה הם דיברו, אולי אתה יודע גם את תוכן הפגישה? נשלח באישי לחץ כדי להרחיב... מעניין אותי מאוד. אולי תשלח לי גם.
במחשבה שניה אמר: יעקבי אמר: ואם אתה כבר יודע על מה הם דיברו, אולי אתה יודע גם את תוכן הפגישה? נשלח באישי לחץ כדי להרחיב... מעניין אותי מאוד. אולי תשלח לי גם.
ש ש.פ חבר חדש הצטרף 13/2/25 הודעות 3 היום ב-01:01 #43 כ"ק האדמו"ר מלעלוב ירושלים שליט"א עלה למעונו של מרן רה"י שליט"א לדון במספר נושאים שעל הפרק.
י יעקבי חבר קבוע הצטרף 24/4/25 הודעות 500 היום ב-01:58 #44 ש.פ אמר: כ"ק האדמו"ר מלעלוב ירושלים שליט"א עלה למעונו של מרן רה"י שליט"א לדון במספר נושאים שעל הפרק. הצג קובץ מצורף 7717 לחץ כדי להרחיב... לכאורה קשור לזה כנס חירום: "איך אפשר לגזול מאיתנו גם את ההקצאה האחרונה?" ✦ כותל המזרח בכנס חירום ספונטאני שנערך על ידי מאות תושבי מקור ברוך בירושלים, הביעו התושבים את זעמם על גזילת זכויותיהם הבסיסיות בשכונה mizrach.co.il
ש.פ אמר: כ"ק האדמו"ר מלעלוב ירושלים שליט"א עלה למעונו של מרן רה"י שליט"א לדון במספר נושאים שעל הפרק. הצג קובץ מצורף 7717 לחץ כדי להרחיב... לכאורה קשור לזה כנס חירום: "איך אפשר לגזול מאיתנו גם את ההקצאה האחרונה?" ✦ כותל המזרח בכנס חירום ספונטאני שנערך על ידי מאות תושבי מקור ברוך בירושלים, הביעו התושבים את זעמם על גזילת זכויותיהם הבסיסיות בשכונה mizrach.co.il