תמונות תיאור עשרת המכות באופן מוחשי לזמנינו

יש סרטונים של הידברות בבינה מלאכותית על פרשות השבוע, והשבוע יש על עשרת המכות.
חסום לי בנטפרי, אבל זה אמור להיות הקישור:

מנסיוני תחום הבינה המלאכותית תמיד מפספס פה ושם כשצריך לעשות יצירה של אידישקייט,
לא ראיתי את היצירה של עשרת המכות, אבל לענ"ד עדיף לחפש יצירות בבינה שנוצרה ע"י אחד יחיד ומיוחד

חסום לי בנטפרי, אבל זה אמור להיות הקישור:
השגתי את הקישור לפרשת וארא:
יש לי גם את הסרטון.

מנסיוני תחום הבינה המלאכותית תמיד מפספס פה ושם כשצריך לעשות יצירה של אידישקייט,
לא ראיתי את היצירה של עשרת המכות, אבל לענ"ד עדיף לחפש יצירות בבינה שנוצרה ע"י אחד יחיד ומיוחד
יש לו פשלות קבועות, כמו בעניני תפילין או ארבעת המינים. אבל בשאר דברים יש מודל מסוים שנותן מענה כמעט מדויק (אם תרצה אציג כאן), וזה משום שהוא חינמי, אם יש לך כסף אז השמים (פלוס) הם הגבול. וידוע ספק הגמרא ופשיטותו שמעשה אדם עדיפים על מעשה שמים.

השגתי את הקישור לפרשת וארא:
יש לי גם את הסרטון.
כאן נמצאים אנשים פשוטים שחסום להם בנטפרי, אם אתם חושבים שהם תכנים ראויים, אולי תעלו אותם כאן, כי קישוריות לא מועילות.

כאן נמצאים אנשים פשוטים שחסום להם בנטפרי, אם אתם חושבים שהם תכנים ראויים, אולי תעלו אותם כאן, כי קישוריות לא מועילות.
גם אני בנטפרי, אבל אם יש מישהו שיש לו חסימה אחרת - אולי כן יהיה פתוח.

יש לו פשלות קבועות, כמו בעניני תפילין או ארבעת המינים. אבל בשאר דברים יש מודל מסוים שנותן מענה כמעט מדויק (אם תרצה אציג כאן), וזה משום שהוא חינמי, אם יש לך כסף אז השמים (פלוס) הם הגבול. וידוע ספק הגמרא ופשיטותו שמעשה אדם עדיפים על מעשה שמים.
כדבריך כן הוא,
מכיון שבגירסא לינקותא עסקינן כדאי לחפש אחר המושלם, דשבשתא כיון דעל על, ועוד שקטן אינו יודע כיצד לאכול תוכו ולזרוק קליפתו

דברי טעם ודעת, ומי שמאמין בענין, יטה שכמו לקרבה אל המלאכה וישא ברכה מאלוקי המערכה.

אהבתי בהידברות שעשו את אהרן ומשה מהגב, ולא ציירו אותם בדמותם.
שאר הדמויות אמנם מגוחכות למדי, אבל זה נכון גם באיורים של כלל מאיירי הספרים ומאי שנא.

מנסיוני תחום הבינה המלאכותית תמיד מפספס פה ושם
ולכן צריך משהו מקצועי שיודע לעבוד איתה ולא חובבן מתחיל, וגם הוא כשרוצה תוצאה איכותית זו עבודה רבה
כשצריך לעשות יצירה של אידישקייט,
או כל יצירה אחרת
כמ"ש המון פעמים, כדאי לראות וללמוד ואח"כ להעיר

בצפורן שמיר להחיד''א (אות כ''ד) כשאומר שירת הים יצייר בדעתו כאילו עומד ביבשה בתוך הים והמצרים טובעים והוא ניצול והוא סגולה נפלאה וכו'''
ובספה''ק יסוה''ע בשער ב' פרק ו' שם וז''ל: ''בפסוק 'בחורים טחון נשאו' ראוי לאדם לצייר במחשבתו כאילו הם בניו ממש ורואה בעיניו שנתנו על כתפיהם ריחים כבדים לנשאם ובודאי יעורר עצמו לבכי עצום מאוד'' ובעוד מלא מקומות בספר הקדוש הנ''ל מובא מעי''ז
וכ''ה בספר הכשרת האברכים פרק ז' עיין שם
ובצעטיל הקטן להרה''ק אלימלך מלזי'נסק זצ''ל: ''בְּכָל עֵת וָרֶגַע שֶׁהוּא פָּנוּי מִן הַתּוֹרָה, וּבִּפְרַט שֶׁהוּא יוֹשֵׁב בָּטֵל לְבַדּוֹ בְּחֵדֶר אוֹ שׁוֹכֵב עַל מִטָתוֹ וְאֵינוֹ יָכוֹל לִישָׁן, יִהְיֶה מְהַרְהֵר בְּמִצְוַת עַשֵׂה זוּ שֶׁל וְנִקְדַשְׁתִּי בְּתוֹךְ בְּנֵי יִשְׂרָאֵל, וְיִדְמֶה בְּנַפְשׁוֹ וִיְצַיֵּיר בְּמַחְשַׁבְתּוֹ כְּאִילוּ אֵשׁ גָדוֹל וְנוֹרָא בּוֹעֵר לְפָנָיו עַד לֵב הַשָׁמַיִם, וְהוּא בִּשְׁבִיל קְדוּשַׁת הַשֵׁם יִתְבָּרֵךְ שׁוֹבֵר אֶת טִבְעוֹ וּמַפִּיל אֶת עַצְמוֹ לְהָאֵשׁ עַל קִידוּשׁ הַשֵׁם יִתְבָּרַךְ, וּמַחְשָׁבָה טוֹבָה הַקָדוֹשׁ בָּרוּךְ מְצַרְפָה לְמַעֲשֶׂה, וְנִמְצָא שֶׁאֵינוֹ שׁוֹכֵב וְיוֹשֵׁב בָּטֵל, רַק מְקַיֵּים מִצְוַת עַשֵׂה דְאוֹרַיְיתָא'
וכן שם באות י''ב: יְצַיֵּיר בְּמַחְשַׁבְתּוֹ תָּמִיד וּבִּפְרַט בִּשְׁעַת קְרִיאַת הַצֶעטִיל קָטֹן הַזֶה כְּאִלוּ אִישׁ אֶחָד עוֹמֵד סָמוּךְ לוֹ וּמְעוֹרֵר אוֹתוֹ בְּקוֹל רַעַשׁ גָדוֹל לְקַיֵּים כָּל הַנְהָגוֹת אֵלוּ''

נושאים דומים:

בין הסדרים:

ראשי תחתית