חסום לי בנטפרי, אבל זה אמור להיות הקישור:יש סרטונים של הידברות בבינה מלאכותית על פרשות השבוע, והשבוע יש על עשרת המכות.
השגתי את הקישור לפרשת וארא:חסום לי בנטפרי, אבל זה אמור להיות הקישור:
בעקבות הפרשה | סיפור פרשת השבוע באנימצית AI
סדרה המציגה את פרשות השבוע באנימצית בינה מלאכותית (AI) מקסימה, לפי הנמצא במקורותינו השונים.kids.hidabroot.org
יש לו פשלות קבועות, כמו בעניני תפילין או ארבעת המינים. אבל בשאר דברים יש מודל מסוים שנותן מענה כמעט מדויק (אם תרצה אציג כאן), וזה משום שהוא חינמי, אם יש לך כסף אז השמים (פלוס) הם הגבול. וידוע ספק הגמרא ופשיטותו שמעשה אדם עדיפים על מעשה שמים.מנסיוני תחום הבינה המלאכותית תמיד מפספס פה ושם כשצריך לעשות יצירה של אידישקייט,
לא ראיתי את היצירה של עשרת המכות, אבל לענ"ד עדיף לחפש יצירות בבינה שנוצרה ע"י אחד יחיד ומיוחד
כאן נמצאים אנשים פשוטים שחסום להם בנטפרי, אם אתם חושבים שהם תכנים ראויים, אולי תעלו אותם כאן, כי קישוריות לא מועילות.השגתי את הקישור לפרשת וארא:
יש לי גם את הסרטון.בעקבות הפרשה | סיפור פרשת השבוע באנימצית AI - בעקבות הפרשה | פרשת וארא באנימציית AI
כמה זמן ארכה מכת דם ומה קרה בכל פעם שהמצרים היכו את הצפרדע? זאת ועוד בסרטון אנימציה מקסים המספר את פרשת וארא לפי הנמצא במקורותינו השוניםkids.hidabroot.org
גם אני בנטפרי, אבל אם יש מישהו שיש לו חסימה אחרת - אולי כן יהיה פתוח.כאן נמצאים אנשים פשוטים שחסום להם בנטפרי, אם אתם חושבים שהם תכנים ראויים, אולי תעלו אותם כאן, כי קישוריות לא מועילות.
כדבריך כן הוא,יש לו פשלות קבועות, כמו בעניני תפילין או ארבעת המינים. אבל בשאר דברים יש מודל מסוים שנותן מענה כמעט מדויק (אם תרצה אציג כאן), וזה משום שהוא חינמי, אם יש לך כסף אז השמים (פלוס) הם הגבול. וידוע ספק הגמרא ופשיטותו שמעשה אדם עדיפים על מעשה שמים.
הידברות לא עשו זאת?דברי טעם ודעת, ומי שמאמין בענין, יטה שכמו לקרבה אל המלאכה וישא ברכה מאלוקי המערכה.
אבל שלחתי לך את הסרטון...הרבה זמן לא ביקרתי שם.
כל התמונות של האבות והשבטים וכו' עשו מהגב.אהבתי בהידברות שעשו את אהרן ומשה מהגב, ולא ציירו אותם בדמותם.
לא נפתח, דיווח על חסימה מחמת סכנה גניבת פרטים וכו', וכמו שכתבנו. אשמח אם תמצא דרך אחרת לשלוח אותו, למשל להורידו ולשלוח אותו פיזית.אבל שלחתי לך את הסרטון...
ולכן צריך משהו מקצועי שיודע לעבוד איתה ולא חובבן מתחיל, וגם הוא כשרוצה תוצאה איכותית זו עבודה רבהמנסיוני תחום הבינה המלאכותית תמיד מפספס פה ושם
או כל יצירה אחרתכשצריך לעשות יצירה של אידישקייט,
כמ"ש המון פעמים, כדאי לראות וללמוד ואח"כ להעירלא ראיתי את היצירה של עשרת המכות, אבל לענ"ד עדיף לחפש יצירות בבינה שנוצרה ע"י אחד יחיד ומיוחד