א אוזניים לכותל חבר הצטרף 29/12/24 הודעות 23 26/1/25 #1 שמעתי פעם שמותר להעתיק ספר ישן אחרי כמה עשרות שנים. מישהו יודע תוך כמה זמן?
איש מאסף חבר הצטרף 29/11/24 הודעות 64 26/1/25 #2 לי ידוע שבעים שנה, אבל אולי זה תלוי כמה הספר פעיל, אם יש יורשים וכו'. כדאי להתייעץ אם עו"ד מומחה לזה, ולא לקחת סיכונים. יש הרבה תביעות על ספרים עתיקים שעשו להם האדרה והיו שטענו על זכויות יוצרים לספר.
לי ידוע שבעים שנה, אבל אולי זה תלוי כמה הספר פעיל, אם יש יורשים וכו'. כדאי להתייעץ אם עו"ד מומחה לזה, ולא לקחת סיכונים. יש הרבה תביעות על ספרים עתיקים שעשו להם האדרה והיו שטענו על זכויות יוצרים לספר.
מרנן ורבנן חבר פעיל הצטרף 18/12/24 הודעות 246 מיקום בני ברק 28/1/25 #4 יהודי פשוט אמר: מאה שנה מפטירת המחבר. לחץ כדי להרחיב... אתה בטוח שמדובר גם במקרה שיש יורשים וכו? וכן, אתה מדבר מבחינה הלכתית או חוקית (ואם חוקית אז באיזו מדינה)? עריכה מפה לשם נראה לי המעשה הכי חכם זה להסתכל בחוק.. בגדול החוק אומר שזכויות יוצרים הם עד 70 שנה לאחר הפטירה, ועל הפרה ניתן לקבל קנס של 100,000 ש"ח. לגבי יורשים לא מצאתי. כאן החוק המלא (ישראל) חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007 נערך לאחרונה: 28/1/25
יהודי פשוט אמר: מאה שנה מפטירת המחבר. לחץ כדי להרחיב... אתה בטוח שמדובר גם במקרה שיש יורשים וכו? וכן, אתה מדבר מבחינה הלכתית או חוקית (ואם חוקית אז באיזו מדינה)? עריכה מפה לשם נראה לי המעשה הכי חכם זה להסתכל בחוק.. בגדול החוק אומר שזכויות יוצרים הם עד 70 שנה לאחר הפטירה, ועל הפרה ניתן לקבל קנס של 100,000 ש"ח. לגבי יורשים לא מצאתי. כאן החוק המלא (ישראל) חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007