באנר תרומה

באמת הוא מלאך: הגאון הגדול רבי אליהו ציון סופר זצוק"ל

• יוזם האשכול יוזם האשכול איש מאסף
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
באנר
עצרת חיזוק והתעוררות.jpg

בתולדותיו הנזכרים למעלה כתוב שאחר נישואיו למד עם הרב האשכנזי המדובר.
עכשיו שלחו במייל את דברי ה"אשכנזי מחמד" המדובר, ונראה שהיה להם קשר קרוב ולמדו יחד בימי הנערות.

קבצים מצורפים

למה חייב להביא רב אשכנזי?
אם זה היה הפוך, שהגר"ד היה מתבקש לישיבה של מעלה, האם המורא"צ סופר זצ"ל גם היה מוזמן להספיד?
אני מבין שמפריע לכם ובצדק פער המגזרים והעליונות שלהם-הברור הזה שהם מקובלים עלינו ואנחנו לא עליהם, וזה מרתיח
השאלה היא אם בגלל שלהם יש חולשה זה סיבה שנתקטן ונלמד מהחולשה שלהם

בואו נעריך את עצמינו שאנו מוקירים ומעריכים את התורה בעצמה לא משנה איפה היא נמצאת אם בחכם בתורה שעלה ממקנס או מגדול בתורה שעלה מליטא, זהו גדלות אמיתית להכיר בערך התורה כמות שהיא ולא בגלל שהוא מהקבוצה שלי

עכשיו שלחו במייל את דברי ה"אשכנזי מחמד" המדובר, ונראה שהיה להם קשר קרוב ולמדו יחד בימי הנערות.
אכן.
בלויה חצי מהמספידים היו אשכנזים. אולי לא כולם מחמד... אבל רבותיו וידידיו רבים היו אשכנזים.

אכן.
בלויה חצי מהמספידים היו אשכנזים. אולי לא כולם מחמד... אבל רבותיו וידידיו רבים היו אשכנזים.
מה לעשות הוא למד בתפרח וחברון. ואלו ידידיו. הגזענות הזו שעולה מחלק מהכותבים פשוט לא מובנת בשכל אנושי (אין כוונתי אליך!!!)

אכן.
אין לי ידיעה מי הספידו בלוויה ומצידי כולם מתוקים ונחמדים. ורק כתבתי לשיטת אלו שכינו את הגר"ד כהן בכינוי זה ויש להם כאבי בטן שהוזמן ובא להספיד את חברו מנוער.

מה לעשות הא למד בתפרח וחברון. ואלו ידידיו. הגזענות הזו שעולה מחלק מהכותבים פשוט לא מובנת בשכל אנושי (אין כוונתי אליך!!!)
אין לי ידיעה מי הספידו בלוויה ומצידי כולם מתוקים ונחמדים. ורק כתבתי לשיטת אלו שכינו את הגרד כהן בכינוי זה ויש להם כאבי בטן שהוזמן ובא להספיד את חברו מנוער.
זו בדיוק כוונתי.
יש באמת אירועים שהם אירועים שאין שום סיבה להביא רב אשכנזי, ובכ"ז הנחיתות הספרדית גורמת להביא.
אבל יש אירועים שבלי להתאמץ מובן למה הביאו רב אשכנזי מסויים. ובזה אין שום בעיה. כי אם יש מישהו שמעריך רבנים לפי עדתם, צריך לבדוק האם הוא עובד את הקב"ה או משהו אחר, ומה המניעים שלו בלימוד התורה.

אין לי ידיעה מי הספידו בלוויה ומצידי כולם מתוקים ונחמדים. ורק כתבתי לשיטת אלו שכינו את הגר"ד כהן בכינוי זה ויש להם כאבי בטן שהוזמן ובא להספיד את חברו מנוער.
אל תיתמם.
"חברו מנוער"
הרי ברור שלהפך פתאום לא היו מזמינים את חברו מנוער - - -

ראשי תחתית