צ ציון הלא תשאלי חבר הצטרף 2/1/25 הודעות 55 19/2/25 #2 נציבים אמר: אשמח לשמוע לחץ כדי להרחיב... איזה אירוע ? ולמה שיבוא ? הוא קשור אליך ? מקורב ? משהו ?
נ נציבים חבר הצטרף 5/1/25 הודעות 34 19/2/25 #4 ציון הלא תשאלי אמר: איזה אירוע ? ולמה שיבוא ? הוא קשור אליך ? מקורב ? משהו ? לחץ כדי להרחיב... חבל שאתה לא מכיר את הרב .... אתה לא בעניינים.... אבל בכלל. אם נראה לך שניתן להקים אימפריה כמו שהקים עם סוג השאלות ששאלת .... תעשה חושבין... בהצלחה
ציון הלא תשאלי אמר: איזה אירוע ? ולמה שיבוא ? הוא קשור אליך ? מקורב ? משהו ? לחץ כדי להרחיב... חבל שאתה לא מכיר את הרב .... אתה לא בעניינים.... אבל בכלל. אם נראה לך שניתן להקים אימפריה כמו שהקים עם סוג השאלות ששאלת .... תעשה חושבין... בהצלחה
צ ציון הלא תשאלי חבר הצטרף 2/1/25 הודעות 55 19/2/25 #5 נציבים אמר: חבל שאתה לא מכיר את הרב .... אתה לא בעניינים.... אבל בכלל. אם נראה לך שניתן להקים אימפריה כמו שהקים עם סוג השאלות ששאלת .... תעשה חושבין... בהצלחה לחץ כדי להרחיב... לא הבנת את כוונתי ... רציתי לדעת איזה אירוע ? ולמה ? כי כל אחד זה איש אחר שיכול לעזור לך !! אני הבאתי אותו לרצף שיחות ושיעורים בב"ב בכוללים שלי בערב ראש השנה האחרון היה מבהיל על הרעיון בעוצמתו ... אבל היה קשה מאוד להשיגו בדרכים המקובלות !!
נציבים אמר: חבל שאתה לא מכיר את הרב .... אתה לא בעניינים.... אבל בכלל. אם נראה לך שניתן להקים אימפריה כמו שהקים עם סוג השאלות ששאלת .... תעשה חושבין... בהצלחה לחץ כדי להרחיב... לא הבנת את כוונתי ... רציתי לדעת איזה אירוע ? ולמה ? כי כל אחד זה איש אחר שיכול לעזור לך !! אני הבאתי אותו לרצף שיחות ושיעורים בב"ב בכוללים שלי בערב ראש השנה האחרון היה מבהיל על הרעיון בעוצמתו ... אבל היה קשה מאוד להשיגו בדרכים המקובלות !!
ב בר בי רב חבר פעיל הצטרף 17/12/24 הודעות 185 21/2/25 #6 בד"כ בנו הר"י הנ"ל עונה בטלפון אין ספק שהרב לא יכול להגיע לכל מקום אבל היכן שיש חשיבות ציבורית או ערכית הרב טורח מדן ועד באר שבע ותמיד אפשר לנסות
בד"כ בנו הר"י הנ"ל עונה בטלפון אין ספק שהרב לא יכול להגיע לכל מקום אבל היכן שיש חשיבות ציבורית או ערכית הרב טורח מדן ועד באר שבע ותמיד אפשר לנסות