איך עוצרים את הנזקים שהכתבים 'החרדיים' עושים בתקשורת הכללית

דמדומי זריחה

חבר חדש
ההתחנפות שלהם באולפנים לשדרים והמגישים החילונים והריצוי המתמשך, תוך וויתור על דעות וערכים שבהם הם האמינו ועליהם הם גדלו, חשיפות והוצאת כביסה מלוכלכת, ובעיקר לגלות כל מיני דברים ש'אנחנו רוצים להסתיר' כמו המכתב הזה... שרק יוצר שנאה וכעס בציבור החילוני על "הניצול" החרדי...
1762465804199.png

עזוב תתייאש מראש,
אין לזה סיכוי.
ייש"כ על העירנות, חבל על המאמץ.
לא צריך לתת להם לגיטימציה, זה עובר כאילו בשקט מגיש ספרדי מכיכר השבת לא שם לב מה הוא עושה ויוצר בהתרפסות ובגילויים שלו...
אני לא מדבר על החרדי ששינה ופירש מחדשות 13 י"ב עם הרפש שהוא מטיל בנו ופלגים מסוימים עובדים איתו ותחנות רדיו חרדיות מעלות אותו לראיונות...
הגיע הזמן להבין אצלינו שזה לא מקובל!!!

אני לא מדבר על החרדי ששינה ופירש מחדשות 13 י"ב עם הרפש שהוא מטיל בנו ופלגים מסוימים עובדים איתו
זה בדיוק שילוב האינטרסים שמתירים הכל...
הרשע הזה מערוץ 13 יומם ולילה עסוק באיך לגייס עוד חרדים, ולכן הוא מתנגד לחוק כי זה לא יגייס מספיק לדעתו עפ"ל.
והפלג משתף איתו פעולה כי שניהם מתנגדים לחוק.
זה כמו שאיתמר בן גביר ישתף פעולה עם טיבי לסכל את השלום עם סעודיה...

תמיד היו מהרסייך ומחרבייך. לא לדאוג תמיד יש טומאה שמנסה כנגד הקדושה. מה לעשות? אין מה לעשות. רק להתפלל ולקוות לה'
במצבים כאלו

ב"ה איני בקי בר"ת של כל אותם כתבים.
אבל אמר לי פעם ת"ח שפוק וחזי שבאנשי התקשורת מתקיימים כל ה"תנאים" של הכיתות שאינם מקבלות פני שכינה (סנהדרין קג.). [ומעניינא דיומא מענין בלשון המדרש "ארבע כתות נדונות חוץ לפרגוד" (אוצר המדרשים אייזנשטיין חופת אליהו עמוד 171)].

ראשי תחתית