באנר תרומה

עד מתי לעוול ולמושחתות של האפליה בסמינרים הציבוריים

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
עוד קצת יותר משנה כולנו נפרע את השטר, ובגדול!
אתה יודע כמה שנים אני שומע את המשפט הזה??

ובנתיים- עולם כמנהגו נוהג, הנסיכים והנציגים הקרובים לשמנת יאכלו וישבעו וישמינו ממנה [אם לא הבנתם, קרי, הנציגות הספרדית הן הפוליטית והן הרבנית ישימו את ילדיהם במוסדותיהם, ויקחו חתנים וכלות משם]
ואתה האברך הפשוט תרים את הגלימה כדי לרוץ ולהצביע להם

המסר החינוכי הכי חשוב הוא שצריך לשמוע בקול מנהלי המוסד.

וצניעות יתירה זה אכן דבר פסול כאשר מחנכים את הילדה שכולם רשעים אבל אנחנו צדיקים גמורים.

ב"ה יש מוסדות לכולם, גם לכת השאלים.
עי ב"אליבא דהלכתא גליון נ"ו עמוד ק"י שהאריך בזה {כדאי מאוד לראות} והביא שם דברי הרב משאש שגם אם תאסור עכשיו פיאה הרי יבוא יום וזה יהיה מותר כי אפשר לאחר אחרי העולם בקצת שנים אך לא יותר מדי. ע"ע ערבי שירה שפעם אסרו והיום יש לך בכל סיום של דרשו בהשתתפות גדו"י

ע"ע ערבי שירה שפעם אסרו והיום יש לך בכל סיום של דרשו בהשתתפות גדו"י
הדוגמא לא כ"כ טובה
מאז ומעולם היה הנוהג שבכנסים כמו סיום הש"ס וכד' היו מביאים משוררים ומנגנים לכבודה של תורה.

אולי יותר נכון לומר- על אירועי מוזיקה לשם שירה שזה נפרץ בשנים האחרונות
ובפרט מבחינת את עלית על כולנה, שלאחרונה יש תחרות של מוזיקה ובו בוחרים את הזמר הבא כביכול, והרבה בחורים משתתפים לשם כך וכו'
שזה פירצה ענקית כבר כמה וכמה שנים.

אתה יודע כמה שנים אני שומע את המשפט הזה??

ובנתיים- עולם כמנהגו נוהג, הנסיכים והנציגים הקרובים לשמנת יאכלו וישבעו וישמינו ממנה [אם לא הבנתם, קרי, הנציגות הספרדית הן הפוליטית והן הרבנית ישימו את ילדיהם במוסדותיהם, ויקחו חתנים וכלות משם]
ואתה האברך הפשוט תרים את הגלימה כדי לרוץ ולהצביע להם
תלי"ת שבכמה מערכות בחירות אחרונות אני עושה ומעשה לבל יהינו להניח את הפתק שלהם בקלפי, וחושבני שהיום א"צ לשכנע

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית