כי לא שמעתי מהם כלום בנידון.ולמה לא תסתמך על תלמידי הרב טורצ'ין? כמו הרב צדקה שמתפלל על החיילים?
כי לא שמעתי מהם כלום בנידון.ולמה לא תסתמך על תלמידי הרב טורצ'ין? כמו הרב צדקה שמתפלל על החיילים?
כלומרהשאלה איזה רכב זה.
האם רגיל או חשמלי....
הגרי צדקה דיבר על חוק הגיוס של זמננו? אשמח לשמוע או לראות.מה השערות במה שכתבתי? כתבתי עובדות
ואתה החלטת שכעת מוכרים את נשמות הספרדים.לבד מזה לגבי היעדים הבאתי במק"א שיחה של חכם יאודה צדקה זצ"ל נגד 'יעדים'
וזה היה נגד ח"כ של אגו"י דאז, בטענה שהם מוכרים את נשמות הספרדים
זה הובא בפורום מסתמא, יש את זה באוצה"ח "לשעה ולדורות"
אני איתך, שהקנאות והקיצוניות זה לתמוך בחוק.מה ענית ומה הקשר, שוב, אתה מערבב כותרות ומילים מפוצצות כמו "קיצוניים" עם חיי המעשה ומנסה להשוות דיבורים חריפים של רב על א' עם הוראות שלו לגבי ב', ומתעלם מההוראה והולך אחר ליבך ונתפס באותה אמירה.
חבל שלא ביררת.כי לא שמעתי מהם כלום בנידון.
תקרא שוב מה שכתבתי, לא זה מה שכתבתיגרי צדקה דיבר על חוק הגיוס של זמננו? אשמח לשמוע או לראות.
לא אני, מרן חכם משה שליט"אאתה החלטת שכעת מוכרים את נשמות הספרדים.
לא מרן הגר"מ צדקא, אלא מי שמציג לו את הנתונים.תקרא שוב מה שכתבתי, לא זה מה שכתבתי
לא אני, מרן חכם משה שליט"א
כבר הביאו לעיל קטעים ממנו, אבל טוב שהבאת שוב.גליון עניינא דיומא
כמה חבל שהוא לא קורא את פניני ה"חכמה" ו"האמת" שאתה מפזר כאן, ובמקום זה מדבר פנים אל פנים עם ראשי ישיבות.כבר הביאו לעיל קטעים ממנו, אבל טוב שהבאת שוב.
לגבי ההערה בסוף, כאילו כל הצורך שחוק להסדרת מעמד לומדי התורה אלו הם תקציבים עלומים שהולכים לאנשהו, הרי שככל הנראה מסתירים מהרב קצת נתונים ועובדות.
(רמז א': התקציבים הם כמו המים שמשקים את העץ הפורח שהוא עולם התורה, רמז ב': עובדתית מאז שאין חוק מספר המתגייסים נוסק ונוסק ככה שהמאבק הוא על נפשות הבחורים שלנו).
קשה לך לקבל שיש גדולים שסבורים אחרת מרבותיך?לא מרן הגר"מ צדקא, אלא מי שמציג לו את הנתונים
מרן רה"י הרב משה צדקה שליט"א נצפה כעת בהלווית זקן הדיינים הגאון רבי משה טופיק זצ"ל
www.jdn.co.il