שידור חוזר מהמעמד המרומם
[המרכז למורשת מרן. איגוד האברכים והקהילות]
מרן הראשון לציון שליט"א לא הגיע למעמד! היה כמות מצומצמת של אנשים!!!
נראה שהיה חתיכת מעמד..גדולי התורה שליט"א השתתפו במעמד 'נקבצו' שע"י המרכז למורשת מרן
לקראת ימי בין הזמנים התקיים בסוף השבוע מעמד 'נקבצו' ע"י "איגוד האברכים והקהילות" שע"י המרכז למורשת מרן בנשיאות מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א. במעמד השתתפו מאות אברכים ובני ישיבות מכל רחבי ארץ הקודש.
מלבד נשיא הארגון מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א, באו והשתתפו במעמד גם מרן ראש הישיבה הגאון הגדול רבי משה צדקה שליט"א, הגה"צ רבי יצחק כהן שליט"א ר"י תורה ודעת ורב שכונת שמואל הנביא, וכן הגר"מ אלבז ר"י שבות יהודה, הגר"ח כהן ר"י באר התלמוד, הגר"ז כהן ר"י אבני נזר, הגר"י מימון ר"י תורת משה, הגר"ב גמליאלי ר"י לבב חכמה והגר"פ איפרגן משגיח ישיבת אש התלמוד. עוד השתתפו במעמד: הגר"י שטרית ר"י מאור חיים, הגר"ע יוסף ר"י אהל יוסף, הגר"י כהן ר"י נזר התלמוד, הגרש"ש יחיא ראש ישיבת בית הלוי, הגר"ר יוסף ר"י חזון עובדיה והגר"ר זיאת קצין משגיח ישיבת אבני נזר.
המעמד, שהתקיים השנה בפעם השנייה מתעתד בע"ה להפוך לכינוס קבוע מידי בין הזמנים ולהחזיר עטרת כינוסי בני התורה שהתקיימו בימי חייו של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל.
ראשי הישיבות בדבריהם חיזקו את בני התורה לנוכח הגזירות על עולם התורה ורדיפת בני הישיבות וקראו להם שלא להתפתות אחרי הניסיונות ושלא להכנע ואדרבה להתחזק ביתר שאת בלימוד התורה ובפרט בימי בין הזמנים. את המשא המרכזי נשא נשיא הארגון מרן הראש"ל הגר"י יוסף שאמר כי כל הזכות שלנו בארץ ישראל היא מחמת התורה הקדושה, ובלעדיה אין לנו זכות קיום כאן. הגר"י יוסף המשיך בדבריו לרומם ולחזק את בני התורה להמשיך לעמוד כחומה בצורה על אמונתנו ודבקותנו בתורה הקדושה, למרות כל הניסיונות הקשים שישנם בתקופה סוערת זו: "היה צריך שיהיה שוויון בנטל, שהחיילים יבואו ג"כ ללמוד כמו שאנחנו לומדים, זה השוויון בנטל האמיתי, שכל הקצינים וכל החילונים יבואו ללמוד תורה. זו האמת. אתם מעמידים את העולם רבותי, 'ויגבה לבו בדרכי ה"", הראש"ל הוסיף בדבריו על כך שאומרים שהחזון איש נפטר מהצער של החוק שרצו לחוקק בעניין גיוס בנות בזמנו, "ואני אומר לכם, אמר הראש"ל שמרן זצ"ל נפטר מהצער של גזירת הגיוס". בסיום דבריו בירך את בני התורה שיעשו חיל בלימודם ויעלו ויצליחו בתורה ובירא"ש ויהיה שמם כשם הגדולים לשם ולתפארת.
קרוב לשעה אחת בלילה הסתיים המעמד בהרגשה עילאית של רוממות הנפש, תוך שהנוכחים יוצאים בתחושת גאוות יחידה על כך שזכו להיות שייכים ללגיונו של מלך, בני התורה העוסקים בתורה יומם ולילה.
גדולי התורה שליט"א השתתפו במעמד 'נקבצו' שע"י המרכז למורשת מרן ✦ כותל המזרח
לקראת ימי בין הזמנים התקיים בסוף השבוע מעמד 'נקבצו' ע"י "איגוד האברכים והקהילות" שע"י המרכז למורשת מרן בנשיאות מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"אmizrach.co.il
כל אברך ממוצע שיארגן כנס בראשות עצמו עם הסעות חינם ודרשות רבניםנראה שהיה חתיכת מעמד..
מי עוד בציבור הספרדי יכול להביא ציבור כזה גדול??
ועם גלריה רחבה של רבנים, יפה להם!
טעות!כל אברך ממוצע שיארגן כנס בראשות עצמו עם הסעות חינם ודרשות רבנים
ניסית פעם לארגן כנסים? אתה כנראה לא מכיר את התחום.טעות!
גם אם קשה לך לפרגן.
אולי דיי כבר עם הצרות העין והאובססיה הזאת!!!ניסית פעם לארגן כנסים? אתה כנראה לא מכיר את התחום.
ברגע שמרן הגר"מ צדקא ועוד שורת הרבנים שהיו שם מגיעים, ויש הסעות חינם ופרסום כמו שהיה פה, הבית מדרש יהיה מלא גם אם נכתוב שהמעמד בראשותך או בראשות כל ניק אחר פה
(אין לי בעיה לפרגן, רק שפה אין על מה)
שום צרות עין, שום אובססיה.אולי דיי כבר עם הצרות העין והאובססיה הזאת!!!
במודעות לא הוזכרו ראשי הישיבות שהשתתפו, גם הופעתו של מרן הגר"מ צדקה שליט"א היתה הפתעה, לא ידעו מזה, רק ברגע אחרון.ניסית פעם לארגן כנסים? אתה כנראה לא מכיר את התחום.
ברגע שמרן הגר"מ צדקא ועוד שורת הרבנים שהיו שם מגיעים, ויש הסעות חינם ופרסום כמו שהיה פה, הבית מדרש יהיה מלא גם אם נכתוב שהמעמד בראשותך או בראשות כל ניק אחר פה
הכל פורסם, + הודעות על הפתעה גדולה שעוד יותר משכו בחורים.במודעות לא הוזכרו ראשי הישיבות שהשתתפו, גם הופעתו של מרן הגר"מ צדקה שליט"א היתה הפתעה, לא ידעו מזה, רק ברגע אחרון.
אלא מה, שכואב לך וקשה לך לראות את המעמד המרומם, אני מבין אותך, זה יעבור עם הזמן.
גם בכנסי בני תורה שעשו לפני כשלשים שנה (ע"י אב"ת - איגוד בני תורה) בראשות מרן זצ"ל היו כאלו שניסו למעט ולגמד, אבל הסוף ידוע.
באירוע של הגר"א סלים והגר"ש זעפראני בחוה"מ סוכות עם תקציב גדול מהעיריהניסית פעם לארגן כנסים? אתה כנראה לא מכיר את התחום.
במדעות לא היה כתוב שם של אף רב פרט למרן הראש"ל הגר"י שליט"א.ניסית פעם לארגן כנסים? אתה כנראה לא מכיר את התחום.
יש מישה שמתנדב לספור היכן היו יותר...
זה הזמנה לכלל הציבור או הזמנה פרטית?
הזמנה פרטית שהודלפה שלא כדין.זה הזמנה לכלל הציבור או הזמנה פרטית?