שמעון טרבלסי
חבר בכיר
מרן הרב יצחק יוסף ישב היום (אתמול) סנדק לתינוק היתום שאמו הגב' מרגי ע"ה נפטרה בלידתו
בפעם השבע מאות נבהיר ונחזור ונבהיר. למי שעדיין זקוק להבהרה זו. גדולי ישראל הצטרפו למועצת זמן וזמנים טובא לפני שסיים הרב יצחק יוסף את עבודתו ברבנות, והם אלו שהרשו לו להקראות חבר מועצת. לא הפוך. קצת פורפורציות.
והוא גם זה ש -לטעמיך,
הגר"מ מאיה היה במועצת לפני כל חבריה הנוכחיים,
והוא זה שביקש את כינוסה בענין הגיוס,
והוא זה שהודיע שכשיגיע הדבר לכלל מעשה תתקבל החלטה בישיבת מועצת חכמי התורה -![]()
הלין על דרעי שהביא לכך ש"המשקל במועצת" עבר לידי ה"מרביצי",
וכפי שהבהיר לנו הגר"י יוסף -
![]()
כאן באתר אופציה להעלות כתבות לבד ומן הסתם היה מי שניצל את זה...מישהו שלח לי את זה כעת, ואני מאוד מקווה שזאת שגגה היוצאת מידי השליט, וכדאי שיתקנו בהקדם.
עד שיש לנו אתר חדשות שלא נכנע לתכתיבי התארים הכפויים ע"י אנשי החצרות, נקווה שגם כאן המנהלים לא נכנעו ללחצים.
הצג קובץ מצורף 13306
זה לא כאן זה באתר הראשי או בקבוצת החדשות שרק ההנהלה יכולה לכתוב.כאן באתר אופציה להעלות כתבות לבד ומן הסתם היה מי שניצל את זה...
מפיהם ולא מפי כתבם...כמה פעמים צריך להעלות את המכתב הזה
הצג קובץ מצורף 13315
אז מה הפשט במכתב?מפיהם ולא מפי כתבם...![]()
זה גם יותר מזה.אז מה הפשט במכתב?
איימו עליו?
אולי גם איימו עליו להגיד מה שאמר?
כמו אצל החטופים?
היו אח"כ לחצים למפרע (תורת החילוקים)זה גם יותר מזה.
כי המכתב הראשוני יצא עוד הרבה לפני כל הסערות של חוק הגיוס וכיוצ"ב, כך שקשה להאמין שכבר אז היו לחצים.
אני לא מהעדה הבוכרית - אני יכול לבוא?!?!?!מחר יום ג אי''ה
מרן הראשון לציון
בבית הכנסת בבא תמא ברח' דוד פינת יחזקאל ירושלים
בשעה 2
שיעור לאברכים מהעדה הבוכרית
לע''נ בבא תמא שעל שמו הבית כנסת
תוקןאני לא מהעדה הבוכרית - אני יכול לבוא?!?!?!
איזה ראשון לציון?מחר יום ג אי''ה
מרן הראשון לציון
בבית הכנסת בבא תמא ברח' דוד פינת יחזקאל ירושלים
בשעה 2
שיעור לאברכים
לע''נ בבא תמא שעל שמו הבית כנסת
הכותרת שבראש האשכול תעזור לך להביןאיזה ראשון לציון?
(יש שלוש)
שלושהשלוש
שלשהשלושה
שלושה
שלשה
(יש שלוש)
מה שנכון נכון,יש אחד.
גם באתר הראשי אפשר להעלות כתבותזה לא כאן זה באתר הראשי או בקבוצת החדשות שרק ההנהלה יכולה לכתוב.

הפלג הירושלמי הספרדיאמש (מוצ"ש) בבאר התלמוד: מרן מנהיג הדור הראשון לציון שליט"א עם הגר"מ בן שמעון, הגר"י כהן, ובנו הגר"ח כהן
ועם בן האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק
הצג קובץ מצורף 13279
![]()
קמפיין של השעות האחרונות:מרן הרב יצחק יוסף ישב היום (אתמול) סנדק לתינוק היתום שאמו הגב' מרגי ע"ה נפטרה בלידתו
הצג קובץ מצורף 13287
מעמד צאתכם לשלום’ בישיבת באר התלמוד לקראת החתונה בלונדון
מעמד 'צאתכם לשלום' בהיכל הישיבה הגדולה "באר התלמוד" לקראת חתונת בנו של הרב עזרא בן שמעון שתתקיים בלונדון. השתתפו חבר המועצת הראש"ל הגר"י יוסף, הסבא הגר"מ בן שמעון רבה של ב"ב, וראש הישיבה הגאון רבי יהודה כהן ובנו רבי חנוך כהן • צילום: איתי קצב
מעמד צאתכם לשלום' בישיבת באר התלמוד לקראת החתונה בלונדון - JDN
מעמד 'צאתכם לשלום' בהיכל הישיבה הגדולה "באר התלמוד" לקראת חתונת בנו של הרב עזרא בן שמעון שתתקיים בלונדון. השתתפו מרן הראשל"צ רבי יצחק יוסף, סב החתן הגר"מ בן שמעון רבה של ב"ב, ורה"י רבי יהודה כהן ובנו רבי חנוך כהן • צילום: איתי קצבwww.jdn.co.il